black friday herremode udsalg

 

Black Friday er overstået men det betyder ikke, at der ikke udsalget er stoppet. Rigtigt mange steder kører Black Weekend (eller hvad de nu kalder det) og det betyder, at der stadig er en masse skarpe tilbud at hente. Jeg har tidligere på ugen lavet min liste over hjemmesider, jeg holder øje med for gode Black Friday herremode tilbud. Inden du dykker ned i listen vil jeg gerne understrege, at ikke alle nævnte sider på listen afholdte Black Friday, hvilket jeg også pointerede i min indledning – dette var min liste over hjemmesider, jeg personligt selv holdte øje med (og holder øje med).

Nå, men vi skal have kigget på denne Uges Outfit. Det er et lækkert vinterlook til mænd, som leger med flere lag tøj, hvilket giver en fed dynamik til looket. Du kan finde yderligere tips til lækker efterårs- og vinterstil til mænd i min nyligt forfattede artikel, hvor det at lege med lag bl.a. er et af tipsene.

Til Ugens Outfit har jeg anvendt dele som alle som én er sat ned her til Black Weekend på Boozt og du kan derfor spare en rigtig fin skilling på lækker, tidløst ekvipering i god kvalitet.

Lad os kigge på det:

 

Et elegant vinterlook til mænd

black friday herremode udsalg

 

En virkelig flot navy blazer fra Tiger of Sweden

mørkeblå tiger of sweden blazer udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 25% ned til 2500.-

Find blazeren her

 

Helt i front har vi denne virkeligt flotte og tidløst designede navy blazer fra Tiger of Sweden. Jeg er selv den lykkelige ejer af en fin håndfuld blazere fra Tiger of Sweden, da deres pasform er helt perfekt, kvaliteten er fortrinlig og designet er lækkert, elegant og tidløst. Jeg har dog – så vidt jeg husker – aldrig købt dem til normalpris, men altid købt dem på tilbud. Ovenstående eksemplar har rigtig fed tekstur indbygget i materialet og så kommer den også i en mindst lige så lækker gråmelange.

Husk at tjekke min guide til blazer – så er du godt klædt på, når du skal til at svinge kreditkortet.

 

Lækker merinould pullover

sort merino uld pullover udsalg

Mærke: Morris Pris: Sat 25% ned til 674,25.-

Find pulloveren her

 

Første lag vi støder på under blazeren er denne elegante sorte pullover i 100% merinould fra Morris. Pullovers til mænd kan du ikke få nok af til efterårs- og vintersæsonerne og hvis du kan finde dem i f.eks. merinould, så er du rigtigt godt kørende. Ovenstående model er sat 25% ned lige nu og findes også i en navy og en mørkegrå nuance. Haps!

 

Lækker hvid Polo Ralph Lauren skjorte

hvid polo ralph lauren skjorte udsalg

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 25% ned til 674,25.-

Find skjorten her

 

Under den sorte pullover har vi en klassisk, hvid Polo Ralph Lauren skjorte, som på simpel og elegant vis bryder de dominerende mørke nuancer fra blazeren og pulloveren. Den er sat ned til præcis samme pris som pulloveren lige nu og findes også i en helt perfekt lyseblå nuance.

 

Et par harmende lækre uldbukser

brune uldbukser mænd udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 25% ned til 975.-

Find bukserne her

 

Til benene har jeg valgt et par uldbukser da de 1) er p*sse elegante og 2) uld varmen her i kulden. Jeg elsker den brune nuance, som Tiger of Sweden har ramt her, som nærmest har lidt gyldent, honning-agtigt over sig. Modellen findes også i en lækker mørkeblå og en fed mørkegrå, som begge ligeledes er sat 25% ned lige nu.

 

Et par mørkebrune støvler på udsalg

mørkebrune støvler udsalg

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: Sat 30% ned til 979,30.-

Find støvlerne her

 

Til fødderne har jeg valgt et par mørkebrune støvler fra Tommy Hilfiger, som er udført i et klassisk, tidløst design. Støvler til mænd kan i nogle tilfælde godt blive enten for spidse eller for brede, men ovenstående model fra Tommy Hilfiger er ramt spot on. De findes også i en helt sort udgave, som bestemt også er anbefalelsesværdig og ligeledes sat 25% ned lige nu.

 

Mørkebrunt Hugo Boss bælte på udsalg

mørkebrunt bælte udsalg

Mærke: Hugo Pris: Sat 25% ned til 299,25.-

Find bæltet her

 

Sidste ekvipering og detalje i denne omgang er dette nydelige og klassiske mørkebrune bælte fra Hugo. Det er simpelt – præcist som et bælte gerne skal være og så matcher det den mørkebrune nuance fra støvlerne. Nemt, klassisk og elegant.

 

Written by Christian Bo Nissen