I går lancerede jeg en længere og rimelig detaljeret artikel om 7 geniale farver til efterårslooket, hvor du udover at kunne læse om 7 fede nuancer, du bør anvende i din efterårsgarderobe og kan finde specifikke anbefalinger OG hele 7 outfits, hvor de forskellige nuancer bliver anvendt. 

Et af disse outfits har jeg valgt at hive frem her i denne Uges Outfit, da jeg synes det 1) er skide lækkert, 2) passer glimrende til efteråret og vinteren og 3) derfor fortjener yderligere uddybelse. 

Lad os se på det:

Et sprødt efterårslook til mænd

En hamrende elegant frakke

 

Mærke: Morris Heritage Pris: 4999.-
Find den elegante frakke her

Helt i front har vi denne fantastisk flotte og elegante frakke fra Morris Heritage. Jeg er vild med alt ved denne frakke: Det dobbeltradede design, sildebensmønstret og den brune nuance de har ramt her. En absolut fremragende frakke til efteråret til den kvalitets- og stilbevidste herre.

Den chokoladefarvede pullover

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: 699.-
Find den lækre pullover her

Under frakken har vi et glimrende eksempel på en anden nuance af brun nemlig den chokoladefarvede pullover fra danske Samsøe & Samsøe. En virkelig, virkelig lækker brun nuance, som passer genialt til efteråret og vinteren. Udover den fede farve og det skarpe design kommer den i 100% lækker merino uld OG så koster den kun 699 – kæmpe røverkøb!

 

Den elegante hvide skjorte

Mærke: Eton Pris: 1199.-
Find den elegante skjorte her

Under den chokoladefarvede pullover skal vi bryde de mørke nuancer en smule og det gør vi med denne virkeligt flotte og elegante hvide skjorte fra Eton. Det klassiske, nydelige design gør, at når du tager pulloveren af, så står du stadig skide skarpt. 

Et par sprøde jeans

Mærke: Levi’s Vintage Clothing Pris: 1899.-
Find de sprøde jeans her

Til benene har jeg valgt at gå en smule mere casual end normalt. Det giver bare et fedt udtryk, når forskellige elementer mixes – hvis det gøres rigtigt. Det vil jeg mene, er gjort her. De her vintage jeans vil du snildt kunne anvende i et hav af andre sammensætninger og du vil med garanti elske at kunne smide dem på gang på gang på gang.

 

Et par super flotte støvler

Mærke: R.M. Williams Pris: 3199.-
Find de flotte støvler her

Til fødderne har jeg fundet disse nærmest uforskammet flotte støvler fra R.M. Williams. Hvis de virker bekendte, så er det fordi de allerede har været forbi siden ikke bare en gang, men to. Første gang var i min artikel om fede støvler til mænd og anden gang var i Ugens Outfit for Uge 41. Det er naturligvis ikke helt tilfældigt, at det er tredje gang, jeg vælger at fokusere på dem: jeg er ganske enkelt fuldstændig forelsket i designet. Det er tæt på de perfekte mørkebrune støvler, hvis du spørger mig.

 

Det mørkebrune bælte

Mærke: Boss Pris: 699.-
Find det mørkebrune bælte her

Rosinen i pølseenden er dette nydelige, stilrene bælte fra Boss. Det er smukt og tidløst og så passer det glimrende til den mørkebrune nuance fra støvlerne. 

Written by Christian Bo Nissen