Winter is coming… Men det betyder bestemt ikke, at man bare skal smide en stor stak varmt tøj på og så kører bussen. Efteråret og vinteren især er den perfekte lejlighed til at vise, at du virkelig har styr på stilen. Det kan du læse lidt mere om i min artikel med tips til lækker efterårs- og vinterstil til mænd.

Der kan leges med lag, som for eksempel en striktrøje eller pullover uden på skjorten, hvilket giver en fed dynamik til dit udtryk og derudover er efteråret og vinteren sæsonerne, hvor fede nuancer som for eksempel grøn, mørkerød/bordeaux, grå og brun virkelig kommer i spil. Derudover kan du også smide forskellige mønstre og teksturer ind i outfittet og en af de mest elegante måder, at gøre dette på, er ved at smide et par lækre uldbukser til mænd på.

 

Et elegant vinterlook til mænd

vintermode mænd 2018

 

En hamrende lækker blazer

brun blazer mænd

Mærke: Sand Pris: 3099.-

Find de elegante blazer her

 

Helt i front finder vi dette pragteksemplar af en blazer til efteråret og vinteren. Den er perfekt skåret i klassisk, stilrent design og så er den udført i en fantastisk flot brun nuance, som har et lettere rødligt skær. Den er desuden udført i en blanding af uld og bomuld, så du hverken får det for varmt eller for koldt. Her perfekt!

Husk i øvrigt en lækker vinterjakke til mænd, når det nu begynder at blive koldere i vejret.

 

Den lækre beige pullover

beige striktrøje merino uld

Mærke: Stenströms Pris: 999.-

Find den klassiske model i merino uld her

 

Efteråret og vinteren skriger på striktrøjer og pullovers, så hvorfor ikke bare så købt ind af de klassiske og stilrene af slagsen? Hvis de tilmed kommer udført i solid kvalitet og merino uld, så har vi scoret jackpot. Ovenstående model opfylder alle kriterier og så ser den drøngodt ud inde bag den brune blazer og giver et fremragende spil til den hvide skjorte inden under.

 

Must-have skjorten til alle velklædte mænd

hvid skjorte barons of copenhagen

Mærke: Barons of Copenhagen Pris: 699.-

Find perfekte business skjorte her

 

Den faste læser vil vide, at jeg i flere omgange har anbefalet Barons of Copenhagen og deres perfekte business skjorter. Det er naturligvis ikke uden grund. Du får samme høje kvalitet som Eton, dansk design og lækkert fit alt sammen til noget der ligner halvdelen af Eton – og du får endda mængderabat. Tilmelder du dig til deres nyhedsbrev får du 100 kroner i rabat og samtidig kan det være, at der falder en mængderabatskode af sig på et tidspunkt – det er i hvert fald sket før, ved jeg 🙂

 

Nydelige mørkegrå uldbukser fra Tiger of Sweden

mørkegrå uldbukser tiger of sweden

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 1299.-

Find de fede mørkegrå Tiger of Sweden uldbukser her

 

Som nævnt er et par uldbukser en absolut genial ekvipering til efteråret og vinteren, da du udover at holde varmen også får tekstur og tyngde i dit outfit. Et par lækre uldbukser koster som udgangspunkt en anelse mere end et par klassiske chinos, men de er det hele værd, tro mig!

 

Et par uimodståeligt lækre brouges

mørkebrune brouges

Mærke: Loake 1880 Pris: 2199.-

Find de elegante sko her

 

Til fødderne har jeg i modsætning til de seneste par Ugens Outfit ikke valgt et par støvler til mænd, men derimod et par uimodståeligt flotte brouges. Ovenstående model fra Loake 1880 er i mine øjne tæt på et par perfekte brouges i en helt genial brun nuance. Jeg elsker designet med flotte pyntesøm og nuancen er ramt lige i r*ven. Det her er et par sko, som forkæler dig selv med – f.eks. en julegave fra dig til dig.

 

Det stilrene brune bælte

brunt bælte mænd

Mærke: Loake 1880 Pris: 799.-

Find det stilrene bælte her

 

Til at matche de elegante brouges har vi naturligvis et stilrent bælte, som matcher skoene både i elegance og i nuance. Det hører sig til, som du også kan læse om i min stilguide til god stil til mænd.

 

Written by Christian Bo Nissen