vintermode maend 2017

 

Så blev det s*tme – undskyld mit franske – koldt, hva?. Nu kan vintergarderoben sådan for alvor begynde at folde sig ud. Det er dog ikke helt nede på frostgrader og sne, så vi er i den der underlige periode hvor overgangsgarderobe stadig kan fungere i de fleste tilfælde, men hvor det nogen gange er nødvendigt at hive det tunge skyts frem fra vintergarderoben.

Jeg er ikke helt nået der til, hvor de varmeste sager fra vintergarderoben har været nødvendige, men vi er tæt på. Hvis du stadig mangler at få opgraderet eller udvidet vintergarderoben, så har Boozt lige nu Boozt Days, hvor du kan få mindst 25% rabat på et hav af efterårs- og vinterstyles. Så det er bare om at slå til! Så vidt jeg kan læse mig frem til, er det dog kun til og med i dag, så du skal være hurtig på aftrækkeren.
Jeg har – selvfølgelig – været igang med at kigge deres udsalg igennem og stykket denne uges outfit sammen af ekviperinger, der både passer perfekt til det koldere vejr og som er på udsalg lige nu (lige nu som kun i dag).

Lad os kigge på det:

 

Et lækkert efterårslook på udsalg

vintermode maend 2017

 

En uforskammet lækker cardigan i merino uld

militær grøn cardigan udsalg

Mærke: Holzweiler Pris: Sat 25% til 975.-

Find den lækre cardigan her

 

I centrum for denne uges outfit er denne fantastisk lækre mørkegrønne cardigan fra Holzweiler. Udover den tidløse og stilrene design får du en cardigan i 100% merinould for ekstra lækkerhed. Det perfekte og elegante alternativ til en standard striktrøje, nu hvor temperaturen dikterer fokus på de lidt varmere ekviperinger. Et fantastisk køb som du med garanti vil elske mange år frem.

 

En flot mørkegrøn quiltet dunjakke

militærgrøn dunjakke tilbud

Mærke: La Martina Pris: Sat 25% til 1650.-

Find den lækre quiltede dunjakke her

 

Hva’ be’ har’?! Sikke en flot sag, hva? Min absolut mest foretrukne overgangsjakke er min quiltede dunjakke, den er dog ikke på udsalg lige nu. Det er denne fremragende model til gengæld og den gør det drøn godt! Jeg elskede det look, som det quiltede design tilføjer og så er detaljerne omkring skuldrene og ærmerne lige prikken over i’et. Normalprisen er i sig selv et røverkøb, men nu får du oven i købet 25% rabat oven i hatten. Smukt!

 

Stilren hvid skjorte med kinakrave

hvid skjorte med kinakrave

Mærke: Calvin Klein Pris: Sat 50% til 450.-

Find den hvide skjorte på udsalg her

 

Under den fantastiske cardigan har vi en helt simpelt og stilren hvid skjorte fra Calvin Klein. Finten her ligger selvfølgelig i kinakraven, som passer skide god til cardiganens cut (og de fleste læderjakker i bomber-design i øvrigt). Lige nu er halvdelen af prisen skåret af for denne sag og det er altså ikke et dumt tilbud!

 

Et par must-have jeans på udsalg

sorte jeans mænd udsalg

Mærke: Lee Jeans Pris: Sat 25% til 600.-

Find de klassiske sorte jeans på udsalg her

 

Til benene har jeg nappet et par standard sorte jeans, som i mine øjne bør være en fast bestandel i enhver velklædt herres garderobe og du kan snildt have flere af dem. Det har jeg selv. Du bør dog smutte uden om de alt for billige modeller, da de simpelthen alt for hurtigt bliver slidte og kedelige at se på. Lee Jeans er en af mastodonterne inden for jeans og her får du endda et par sat 25% ned. Haps!

 

Et par lækre sorte støvler

sorte støvler mænd tilbud

Mærke: Sebago Pris: Sat 25% til 1049,50.-

Find de lækre sorte støvler her

 

Til fødderne har jeg valgt et par flotte sorte støvler fra Sebago i læder. Sebago er kendte for deres fantastisk flotte sejlersko, men de kan altså også producere andet lækkert til fødderne. Det er ovenstående nydelige støvler et glimrende eksempel på. Det er stilrent og tidløst design krydret med diskrete brune detaljer mellem overdelen og sålen. Smukt, tidløst og elegant – og nåhr ja, billigt!

 

Et skarpt sort bælte på udsalg

sorte læderbælte udsalg

Mærke: Fred Perry Pris: Sat 25% til 449,25.-

Find det skarpe sorte bælte her

 

Rosinen i pølseenden er dette lækre sorte bælte fra Fred Perry. Som du jo har bemærket, kører vi et casual og uformel stil i denne uges outfit og derfor skal bæltet naturligvis ikke være med blankpoleret spænde. Jeg har i stedet valgt et virkeligt lækkert casual bælte, hvor læderet har tekstur og spændet har et dejligt rustikt look.

 

 

Written by Christian Bo Nissen