Det er for alvor ved at blive koldt i det skønne danske land og derfor skal du også til at hive dine lækre handsker og dit stilsikre halstørklæde frem. 

Denne Uges Outfit afspejler naturligvis den aktuelle årstid og derfor finder du både handsker og halstørklæde smidt på outfittet i denne uge. Det er med andre ord et super enkelt, stilfuldt og lækkert look til den velklædte herre, som fungerer både i det kølige efterår og forår samt den mildere vinter. Og så kommer denne Uges Outfit med hele 8 dele, hvilket er – så vidt jeg huske i hvert fald – første gang nogensinde.

Se med her:

Vintermode til mænd 2019

 

Den klassiske navy vinterfrakke til mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 2999.-

Find den elegante mørkeblå vinterfrakke her

 

Første del ud af 8 er denne klassiske og super elegante mørkeblå vinterfrakke fra J. Lindeberg – taget direkt fra min artikel om fede vinterjakker til mænd.

Som altid fra J. Lindeberg er designet stilrent og tidløst og prisen er yderst fornuftigt. Et rigtig, rigtig solidt køb og tilføjelse til vintergarderoben.

 

Den elegante koksgrå pullover

Mærke: Stenströms Pris: 1099.-

Find pulloveren her

 

I sidste Uges Outfit havde vi også en lækker pullover inde i billedet og det er faktisk samme model her – blot i koksgrå i stedet for brun. Det er en virkelig flot designet pullover udført i lækker merinould. Den findes i flere forskellige nuancer igennem linket og alle som en vil de være en værdifuld tilføjelse til din garderobe.

 

Klassisk stilren hvid skjorte

Mærke: Eton Pris: 1199.-

Find den stilrene skjorte her

 

Under pulloveren holder vi det helt klassisk, rent og simpelt med den nydelige hvide skjorte fra Eton. Der er ikke mange dikkedarer her – bare god stil, smukt design og god kvalitet. 

 

Et par flotte uldbukser

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 1299.-

Find de flotte uldbukser her

 

Til benene har jeg fundet en absolut must-have til efteråret og vinteren frem: nemlig et par flotte mørkegrå uldbukser. Uldbukser ser bare fantastisk flotte, stilrene og elegante ud i sig selv og passer ganske enkelt fremragende ind i efterårs- og vintergarderoben. Som om dette ikke var nok, så gør uldmaterialet også, at du snildt kan holde varmen selv i de kolde perioder. 

 

De stilsikre mørkebrune støvler

Mærke: Loake 1880 Pris: 2799.-

Find de flotte derby’s her

 

Til fødderne har jeg fundet en sand genganger frem. Dette pragteksemplar af et par mørkebrune støvler har nemlig været fremme før hele to gange. Første gang i artiklen om støvler til mænd og dernæst ved Ugens Outfit for Uge 44. Så kan du muligvis sige, at det er sgu lidt for kedeligt at se det samme igen og igen – men der er sådan set en pointe bag: Hvis du vælger dine ekviperinger med omhu og med øje for lækkert design og god kvalitet, jamen så vil du kunne anvende disse dele i et hav af sammenhænge – præcis som ved ovenstående støvler fra Loake 1880.

 

Det mørkebrune bælte

Mærke: Boss Pris: 599.-

Find det nydelige bælte her

 

Her har vi det samme stilfulde mørkebrune bælte som anvendt i sidste Uges Outfit og pointen er her den samme som ved støvlerne: Køb god kvalitet og lækkert design og så kan du anvende delene igen og igen og i et hav af sammenhænge. 

 

Et par lækre bløde handsker

Mærke: Hestra Pris: 799.-

Find de mørkebrune handsker i blødt læder her

 

Rosinen i pølseenden er denne gang en rigtig vigtig detalje ved et solidt og elegant efterårs- eller vinteroutfit nemlig handskerne. Fingrene skal bestemt ikke fryse, når temperaturen falder og man kan sagtens smide et par handsker på, som samtidig tilføjer en lækker detaljen til dit outfit. Det er ovenstående mørkebrune læderhandsker fra Hestra et glimrende eksempel på og så er prisen samtidig til at være med på. Perfekt!

 

Written by Christian Bo Nissen