vintermode til mænd 2018

 

Ugens Outfit omfavner det køligere klima, vi er landet i og kan anvendes som både efterårs- og vinterlook. Såfremt vejret skulle slå over i et lunere humør, så kan du bare smide striktrøjen og så har du et fuldblods efterårslook. Er du typen, som generelt ikke mangler varme, så kan du snildt anvende looket uden striktrøjen til vinterperioden også.

Der er leget med de særprægede efterårs- og vinternuancer ved hjælp af de navy uldbukser, den mørkegrå vinterjakke og de brune/beige nuancer fra støvlerne, halstørklædet, striktrøjen og læderhandskerne. En skøn, skøn sammensætning, som kun kan beskrives som stilren elegance, når det er absolut bedst.

Se med her:

 

Vinterlook til mænd 2018

vintermode til mænd 2018

 

Den nydelige mørkegrå vinterjakke

lækker koksgrå vinterjakke mænd

Mærke: Selected Homme Pris: Sat 20% ned til 1039,20.-

Find den klassiske mørkegrå model her

 

Vi starter ud i front med denne nydelige koksgrå vinterjakke fra danske Selected Homme. Den er nydelige i designet – helt stilrent og minimalistisk, som vi kan lide det – og så står den til en uhørt skarp pris. I omegnen af en tuds’bas’ for en vinterjakke – så bliver det vidst ikke meget billigere.

 

Elegant beige striktrøje i sublim kvalitet

beige striktrøje mænd

Mærke: Sunspel Pris: 1699.-

Find den lækre beige striktrøje her

 

Under vinterjakken finder vi en virkelig lækker beige striktrøje, der på alle måder oser af kvalitet. Designet er simpel og stilrent, som det skal være og den er udført i lækkert lammeuld, som giver maksimal komfort og varme til de kølige stunder. Det her er en striktrøje, som du vil glæde dig til, at skulle have på – hver eneste gang.

 

Klassisk hvid Polo Ralph Lauren skjorte

hvid slim fit polo ralph lauren skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 799.-

Find den klassiske Polo Ralph Lauren skjorte her

 

Under den elegante striktrøje har vi en sand klassiker i form af den hvide Polo Ralph Lauren skjorte i button-down design. Det er naturligvis ikke en klassiker for ingenting – jeg har den selv og jeg er lykkelig over mit køb. Den passer til et væld af outfits og gør det dermed til en af de mest brugte ekviperinger i min garderoben. Et fremragende køb!

 

Et par elegante navy uldbukser

navy uld bukser mænd

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 1399.-

Find de elegante navy uld bukser her

 

Til benene har vi ligesom ved sidste Uges Outfit et par fantastisk elegante uldbukser. Jeg elsker et par lækre uldbukser og jeg synes, at de er helt geniale til efteråret og vinteren. De bør så afgjort være en fast del af enhver velklædt herres efterårs- og vintergarderobe.

 

Et par lækre mørkebrune støvler

Billige brune ruskindsstøvler til mænd

Mærke: Playboy Footwear Pris: 1299.-

Find den billige brune støvle her

 

Fødderne er blevet beklædt med et par flotte og klassisk designede støvler fra Playboy Footwear. De er – udover lækkert designede – prissat virkeligt fornuftigt. Jeg elsker personligt ruskindsstøvler til efteråret, da de både passer ind rent designmæssigt og derudover kan de snildt klare det lidt hårdere vejr, såfremt du plejer dem ordenligt.

 

Et elegant Eton halstørklæde

lækkert eton halstørklæde

Mærke: Eton Pris: 1299.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Første detalje ud af to ved denne Uges Outfit kommer her i form af et drønlækkert og elegant halstørklæde fra det ikoniske svenske mærke Eton. Det er – naturligvis fristes mand til at sige – udført i 100% kashmir, så du opnår den maksimale lækkerhed.

 

Et par virkeligt fede læderhandsker

lækre lysebrune læderhandsker med striber

Mærke: Morris Pris: 599.-

Find den elegante model her

 

Sidste ekvipering ved denne Uges Outfit og sidste detalje er disse fantastisk flotte og elegante lysebrune læderhandsker fra Morris. Det her er et par læderhandsker, som skiller sig ud – på den fede måde. Der er hentet inspiration fra sildebensdesignet og blandet med klassisk, engelsk herremode, hvilket giver et fantastisk fedt udtryk. Derudover er prisen helt uhørt skarp, hvilket gør disse par læderhandsker til et fremragende køb. Mums!

 

 

Written by Christian Bo Nissen