Sidste Uges Outfit kørte hårdt på de sorte nuancer, kun afbrudt af en super lækker beige frakke helt i front. De resterende dele i outfittet var udelukkende sorte og det kan et eller andet helt specielt, når man formår at lege med én nuance i ens outfit – gerne brudt af en enkelt anden nuance et eller meget få steder. 

I denne uge prøver vi kræfter med de brune nuance – det er jo efterår. Du får derfor en brun pullover i lækker merino uld, en fed ternet brun skjorte, nydelige brune støvler og et stilrent brunt bælte. Disse dele bryde kun to gange: Ved den super fede sorte blazer jakke og de sorte jeans.

Jeg synes bestemt det fungerer, hvad synes du?

Et fedt efterårslook i brune nuancer

 

Den sprøde sorte blazer jakke

Mærke: Arc’Teryx Veilance Pris: 6199.-

Find den lækre sort blazerjakke her

 

Den faste læser ved godt, hvorfor jeg elsker lige præcis denne fede blazer jakke. Til den uindviede så ELSKER jeg blazere og hvis man kan kombinere blazerdesignet med en lækker vinterjakke, så er jeg solgt. 

Jovist, den er ikke den billigste jakke på markedet og det er da heller ikke one-season-wonder. Det her er både en statement og samtidig en investering til din garderobe. Jeg vil nemlig gerne garantere for, at du vil elske den i mange, mange sæsoner ud i fremtiden. 

Er du på udkig efter inspiration til din næste vinterjakke, som hop lige forbi min artikel omkring netop dette: Fede vinterjakker til mænd.

 

En super lækker brun pullover i merino uld

Mærke: Stenströms Pris: 1099.-

Find den lækre pullover her

 

Under blazer jakken har vi første møde med den brune nuance. Det er denne super flotte, stilrene og tidløse brune pullover fra Stenströms. Jeg synes, at Stenströms har ramt en mega fed meleret brun nuance, designet er super skarpt og så er den udført i tynd og let merino uld for maksimal komfort. Det er absolut klasse! Modellen findes i et hav af nuancer og dem finder du også igennem ovenstående link.

 

Den frække ternede skjorte

Mærke: Barba Napoli Pris: 1799.-

Find den frække ternede skjorte her

 

Under pulloveren finder vi noget så sjældent som en ternet brun skjorte. Og ved du hvad? Det fungerer faktisk p*sse godt. Smid den på uden noget ud over og det spiller – eller gør som her og smid en brun pullover udover. Hvad en du vælger, så er det en sikker vinder. Super fedt skjorte til efteråret og vinteren. Haps!

 

De klassisk sorte jeans

Mærke: Boss Pris: 949.-

Find de klassiske jeans her

Jeansene du ser her, er de samme som jeg anvendte til sidste Uges Outfit. Og hvorfor så det? Jamen det er ganske enkelt for at illustrere, at en solid basis garderobe fyldt op med lækre ting – som f.eks. et par klassiske sorte jeans – vil kunne anvendes i en masse fede kombinationer. Har du styr på basisgarderoben, så er du rigtig, rigtig langt i forhold til at være en velklædt herre. Nap eventuelt min gratis stilguide, som gennemgår hvad du bør have i din basis garderobe, skulle du være i tvivl.

 

Et par super flotte mørkebrune støvler

Mærke: Loake 1880 Pris: 2799.-

Find de flotte derby’s her

 

Når det kommer til flotte og tidløse støvler udført i skarp kvalitet, så er der ikke mange, der kommer i nærheden af den engelske skomager Lokale 1880. Det er klassiske design i høj kvalitet til ganske fornuftige penge. Det kan vi li’!

Ovenstående super flotte og elegante mørkebrune støvler er et perfekt eksempel her på. Designet er klassisk og tidløst – præcis som det skal være. Skulle du lyste lidt inspiration til din næste støvler, så se flere flotte modeller i min artikel om lækre støvler til mænd.

 

Et nydeligt mørkebrunt bælte fra Boss

Mærke: Boss Pris: 599.-

Find det nydelige bælte her

 

Til sidst har vi – surprise, surprise – et mørkebrunt bælte. Hvis du frekventerer MetroMand, så ved du også, at bæltets farve skal matche skoene/støvlernes ditto. Det er en simpel, men vigtig huskeregel. 

Written by Christian Bo Nissen