Den første sne er allerede faldet og det betyder, at vi skal have fundet vinterjakken frem. Min fornemmelse siger mig, at det bestemt ikke bliver sidste gang og at den flittigt skal hives frem denne vinter.

Derfor er det en rigtig god idé, at kigge seriøst på garderoben og arsenalet af vinterjakker inden det for alvor begynder at blive koldt. Såfremt du kun har én brugbar vinterjakke i garderoben, bør du overveje, om det ikke ville være en fornuftig idé, at få investeret i en mere. De koster muligvis lidt mere, end de fleste andre jakker som f.eks. en overgangsjakke, men det gode er, at de til gengæld holder en evighed og kan bruges igen og igen og igen. Det er med andre ord en super god investering.

Nok snak, lad os i stedet kigge på denne uges outfit, som nærmer sig kategorien vintermode til mænd:

Et skarpt vinterlook til mænd 2019

vintermode til mænd 2018

 

En fantastisk flot mørkegrøn vinterfrakke

brun hugo boss frakke

Mærke: Hugo Boss Pris: 2999.-

Find den klassiske oliven model her

 

Ovenstående fantastisk flotte mørkegrønne vinterfrakke fra Boss er taget direkte fra min artikel om lækre vinterjakker til mænd. Den artikel bør du ikke snyde dig selv for, så hop da lige over på den også.

Anyways, jeg er vild med det klassiske, stilrene design og i særdeleshed den fede oliven nuance, som Boss har hevet op af hatten her. Den passer genialt til efteråret og vinteren og så komplimenterer den en blazer eller sågar et jakkesæt helt perfekt.

 

En fremragende navy blazer til efteråret & vinteren

navy uld blazer mænd

Mærke: Morris Pris: 2799.-

Find den fede blazer her

 

Jeg er vild med blazere, jeg er vild med uld til efteråret og vinteren, jeg er vild med det klassiske, stilrene design og jeg er vild med den navy nuance. Er det så nogen overraskelse, at jeg er vild med ovenstående blazer fra Morris? Den er helt og aldeles fremragende! Udover de førnævnte lækkerier, så er jeg også pjattet med, at der er lagt lidt tekstur ind i materialet, som giver blazere liv og sit eget, særprægede look.

Den findes i øvrigt også i en mindst lige så lækker brun nuance, som kan findes igennem ovenstående link også.

 

Den perfekte hvide skjorte

hvid business skjorte

Mærke: Barons of Copenhagen Pris: 699.-

Find den perfekte skjorte her

 

Den faste læser kender allerede til Barons of Copenhagen og såfremt du ikke allerede er bekendt med det danske skjortemærke også, så er det bare om at klikke på linket. De leverer de suverænt bedste skjorter til pengene, du overhovedet kommer i nærheden af. Jeg ejer selv en stor stak og de er mine absolutte go-to skjorter, når jeg skal have en hvid eller en lyseblå skjorte på. Det er samme høje kvalitet som f.eks. Eton eller Stenströms, bare til en meget, meget skarpere pris. Og som dette ikke var nok, kan du også få en klækkelig rabat, hvis du køber flere ad gangen. KÆMPE anbefaling her fra.

 

Et par blændende lækre uldbukser

fede mørkegrønne uldbukser mænd

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 1399.-

Find de elegante mørkegrønne uld bukser her

 

Ovenstående fantastisk flotte par uldbukser til mænd er taget fra min artikel om selv samme type bukser og sådan et par kan varmt anbefales. De er hamrende elegante, de er hamrende lækre og så er de hamrende behagelige at have på. Win, win, win!

 

Et par elegante sorte støvler

Lækre sorte støvler til mænd

Mærke: Loake 1880 Pris: 2399.-

Find de nydelige sorte støvler her

 

Til fødderne har vi disse virkeligt flotte og lækre sorte støvler fra Loake 1880. Det er simpelt og stilrent design, høj kvalitet og så krydret med de diskrete og flotte pyntesøm henover snuden. Sådan et par støvler vil du have glæde af mange, mange år ud i fremtiden – såfremt du husker at pleje dem ordenligt.

 

Klassisk sort bælte til mænd

sort bælte mænd

Mærke: Hugo Boss Pris: 729.-

Find det klassiske bælte her

 

Rosinen i pølseenden er dette super flotte og elegante sorte bælte fra Hugo Boss Et outfit med frakke, blazer, pæn hvid skjorte, knivskarpe uldbukser og elegante støvler skal naturligvis ikke udstyres med det første og bedste fra Jack & Jones. Vi skal have fat i et elegant og tidløst sort bælte i solid kvalitet og det er selvfølgelig præcis det, vi har fundet frem her. Et skide godt køb som du vil elske til du har slidt det op om mange år.

 

 

Written by Christian Bo Nissen