Så blev det den tid på ugen! Ugens Outfit skal afsløres og vi kører i denne klinisk sort på det meste af linjen, kun afbrudt af en nydelig beige frakke fra Boss. 

Vi har at gøre med et klassisk, stilrent og minimalistisk nordisk look, hvor styrken netop ligger i at der holdes en simpelt, helt ren sort linje på de inderste lag og som brydes på en super simpel og fed måde af den lyse nuance fra frakken. Det kan næsten ikke blive mere simpelt – og det fungerer 100%.

Lad os kigge på det:

Efterårsmode til mænd 2019

 

Den elegante beige frakke

Mærke: Boss Pris: 3499.-

Find den elegante frakke her

 

Vi starter som altid helt i front med denne nydelige beige frakke fra Boss. En klassisk designet frakke i en virkelig flot beige nuance og tilsat en lækker blanding af uld og kashmir. Den vil med garanti være en værdifuld og elsket tilføjelse til enhver velklædt herres garderobe. Den findes i øvrigt også i sort og mørkebrun. 

Skulle du være på udkig efter en ny vinterjakke, så kig forbi min artikel om fede vinterjakker til mænd.

 

Den sorte rullekrave i merino uld

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 949.-

Find den elegante rullekrave her

 

Under frakken har vi første sorte ekvipering af mange ved denne Uges Outfit. Her kigger vi på en klassisk, stilren sort rullekrave udført i lækker merinould for maksimal komfort og varme i de kolde perioder. Denne model findes i et hav af andre nuancer, som du kan tjekke ud igennem linket ovenfor.

 

Et par lækre sorte jeans

Mærke: Boss Pris: 949.-

Find de klassiske jeans her

 

Til benene har vi for engang skyld ikke et par lækre chinos, men derimod et par lækre sorte jeans. Jeg mener bestemt, at et par sorte jeans bør være en fast del af den velklædte herres garderobe og her har du et super lækkert bud.

 

Et par fede sorte chelsea støvler

Mærke: Gant Pris: 1499.-

Find den billige model her

 

Til fødderne har vi sørme en genganger fra sidste Uges Outfit, nemlig ovenstående super flotte sorte chelsea støvler til mænd. De er valgt, da de er udført i et skide lækkert, klassisk design og så er de overordenligt flot prissat. 

Hop forbi min artikel om lækre støvler til mænd og find flere fristende bud på dine nye støvler til efteråret og vinteren.

 

Et fedt sort ruskindsbælte

Mærke: Anderson’s Pris: 799.-

Find det fede sorte bælte her

 

Til at matche de sorte ruskindsstøvler har jeg valgt dette fede sorte ruskindsbælte fra Anderson’s, som står super skarpt. Flot design, lækker ruskind og solid kvalitet. Nydeligt!

 

Et smukt, smukt dansk designet herreur

Mærke: About Vintage Pris: 2.495.-

Find det smukke herreur her

 

Rosinen i pølseenden i denne uge er dette smukke herreur fra About Vintage. About Vintage’s herreure har flere gange være nævnt her på siden og det er selvfølgelig ikke en tilfældighed. Jeg ejer selv et af deres ure og er ovenud lykkelig for det. Det er virkelig smukt og tidløst designet og så er prisen virkelig, virkelig skarp! En kæmpe anbefaling her fra.

 

Written by Christian Bo Nissen