læderjakke look mænd

 

Denne Uges Outfit fejrer læderjakken og det enkle, uformelle look. Det er en lækker læderjakke i høj kvalitet, vi har i front og bag denne er Ugens Outfit finder vi en rigtig fed langærmet t-shirt i en fræk beige nuance. Dette look er så afgjort et af mine favorit looks, når klokken slår fritid og weekend. Det er simpelt og let at bikse sammen, det er lækkert og stilrent og så tilføjer læderjakken et fedt, råt look til stilen.

I det hele taget er en læderjakke til mænd en fantastisk ekvipering til efteråret (og foråret) og i mine øjne bør alle mænd eje mindst et styk lækker læderjakke. Sådan en sag går især godt sammen med en anden klassiker og favorit i mandens klædeskab nemlig jeans. Jeg er selv storforbruger af chinos, som mine primære go-to bukser, men til fritiden især fungerer et par jeans helt perfekt! Bare husk en god pasform (hverken for løse eller for stramme) og at længden er, som den skal være.

Nå, det var en lidt længere rant, lad os kaste os ud i det:

Et fedt look med læderjakke

læderjakke look mænd

 

En uimodståelig sort læderjakke

fed sort læderjakke mænd

Mærke: Belstaff Pris: 6499.-

Find den fede sorte læderjakke her

 

Som sagt har vi en fantastisk lækker læderjakke i front. Den kommer fra Belstaff og er bestemt ikke en billig sag. En højkvalitetslæderjakke koster og en læderjakke bliver dermed ikke bare en tilfældig investering. Omverdenen kan til gengæld også se, når du har gjort et flot køb, som denne model så afgjort kan kategoriseres som. Det er dælme en flot læderjakke og som vil følge dig til evig tid.

 

Sprød langærmet beige t-shirt

beige langærmet t-shirt mænd

Mærke: Scotch & Soda Pris: 699.-

Find den sprøde t-shirt her

 

Det er ingen hemmelighed for den faste læser, at jeg er vild med langærmede t-shirts til fritidsbrug og hvis de samtidig er udstyret med et par knapper nedover brystet, så har vi ramt plet! Det har vi her med denne model fra Scotch & Soda og tilmed er der ramt en virkelig fed beige nuance, som på perfekt vis krydres med et meleret look. Smukt!

 

Et klassisk mørkt halstørklæde

lækkert stribet halstørklæde mænd

Mærke: Boss Green Pris: 599.-

Find det lækre stribede halstørklæde her

 

Ovenstående knivskarpe og klassiske mørke halstørklæde fra Boss, er taget direkte fra min uddybbende artikel om lækre halstørklæder til mænd, hvor du finder en flot bunke andre flotte halstørklæder. Det er simpel, det er flot i designet og så er kvaliteten samt prisen helt i orden!

 

Lækre mørkeblå jeans til mænd

mørkeblå jeans mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 900.-

Find de lækre klassiske jeans her

 

Til benene har vi et par fede mørkeblå jeans, som man som mand aaaaltid kan bruge. De er perfekte til fritidsbrug og til nogle arbejdspladser, vil de endda kunne anvendes her også. Derudover passer de genialt sammen med en sort læderjakke – som ses ved denne Uges Outfit.

 

Fede off white sneakers til mænd

hvide sneakers mænd

Mærke: Fred Perry Pris: 699.-

Find de fede sneakers her

 

Til fødderne har jeg fundet et par virkeligt sprøde off white sneakers fra ikoniske Fred Perry. Jeg er vild med det stilrene design, jeg er vild med den off white nuance og jeg er vild med den lille, men fede detalje ved sålen. Det er dét der gør, at denne sneaker skiller sig ud fra mængden. Og prisen? Altså under 700 kroner for et par fede sneakers fra Fred Perry… jeg er solgt!

 

De ultimative sokker – og så danske?

Mærke: Organic Basics Pris: 2 par sokker for 299.-

Find de perfekte sokker her

 

Til slut har vi en lidt pudseløjerlig størrelse set med Ugens Outfit briller. Det er nemlig første gang, at et par sokker har fundet vej til Ugens Outfit. Det er jo nemlig ikke rigtigt en ekvipering, som pryder ens look.

Så hvorfor er de valgt? Jamen det er de af den simple årsag, at jeg har fået øjnene op for dem, har selv ønsket mig (og fået) sådanne par i fødselsdagsgave og kan hermed afsløre, at de lever op til det, de lover. Det er nemlig sokker (og ankelsokker, underbukser og t-shirts), som er udført i økologisk bomuld.

Ovenstående udgave er så yderligere speciel, da de derudover har fået tilføjet silvertech materiale. Og hvad er så det? Det er helt enkelt et materiale der gør, at sokkerne  (og ankelsokkerne, underbukserne og dine t-shirts) forbliver lugtfrie! De har med andre ord en antibakteriel funktion og DET VIRKER! De har fået æren af, at være på mine fødder og er dermed blevet syretestet under både lange arbejdsdage og træningssessions – uden lugt overhovedet. OG det er som sagt organisk bomuld. I mine øjne er det helt genialt og nej, jeg er ikke sponsoreret af Organic Basics!

Prøv dem. Seriøst. Du vil ikke fortryde det!

 

Written by Christian Bo Nissen