lækkert casual herremode outfit

 

Det er søndag og der er casual stemning her hos MetroMand. Derfor er denne Uges Outfit naturligvis også kraftigt inspireret af den afslappede weekendstemning. Selvom jeg primært går i skjorter, blazere og chinos (standard set up for mig i hverdagen), så elsker jeg at smide enten en simpel t-shirt eller en simpel langærmet t-shirt på. Det er mine suverænt mest foretrukne ekviperinger, når der står casual på menuen. Derfor har jeg også et bredt udvalg af disse to ting.

Jeg har en særlig svaghed for langærmede t-shirts med en åbning ned over brystkassen. Jeg kan ikke helt pinpointe hvorfor, men jeg synes bare, at den detalje er alt for lækker. Derfor har jeg selvfølgelig fundet en laber sag af en langærmet t-shirt med netop cut ved brystkassen til denne Uges Outfit.
ALLE delene i denne uges outfit er i øvrigt på udsalg – men de fleste af dem er, så vidt jeg kan se, kun på tilbud til og med i dag. Så du skal ikke vente for længe med at slå til.

Lad os kaste os over det:

 

En stilrent casual outfit til mænd

lækkert casual herremode outfit

 

Den perfekte efterårsjakke

navy quiltet jakke på tilbud

Mærke: Hackett Pris: Sat 25% til 2421,75.-

Find den perfekte efterårsjakke her

 

Den faste læser vil måske nikke anerkendende til ovenstående pragteksemplar af en efterårsjakke. For den har været vist her før og også i en lidt anden model. Den anden model har jeg selv og jeg er ovenud lykkelig for den. Jeg elsker den navy nuance, kvaliteten og så designet, som er kraftigt inspireret af blazer-cuttet. Det her er en fremragende investering til din garderobe, som du vil nyde at have klar. Er du på jagt efter en vinterjakke, så kan du med fordel kigge forbi min artikel om fede vinterjakker til mænd.

 

En drønlækker langærmet t-shirt

mørkeblå langærmet t-shirt

Mærke: Levi’s Men Pris: Sat 25% til 336,75.-

Find den lækre langærmede t-shirt her

 

Som nævnt i indeledningen har jeg fundet en tæt på genial langærmet t-shirt til denne uges outfit. Den kommer fra Levi’s Men og udemærket sig blandt ved at have et helt vildt lækkert vintage look takket være det lettere forvaskede bomuld. Det er altså tæt på den perfekte langærmede t-shirt! Prikken over det berømte i er naturligvis, at den er sat ned lige nu! Smukkere bliver det ikke!

 

Et par lækre sorte jeans på udsalg

sorte jeans på udsalg

Mærke: Lindebergh Pris: Sat 25% til 374,25.-

Find de lækre sorte jeans her

 

Da vi har at gøre med et casual outfit, så har jeg valgt at smide et par jeans på. Et par lækre chinos kunne selvfølgelig også anvendes. Et par sorte jeans befinder sig i kategorien must-haves til garderoben og jeg har da også selv tre par. De er bare så fandens anvendelige og hvis du kun har et par, jamen så er sandsynligheden for, at de bliver slidt op med det samme ret stor. Derfor kan du med fordel investere i mere end et par. Her har du i hvert fald et vanvittigt skarpt bud på et par lækre sorte jeans – den der pris, den finder du ikke ofte!

 

Et par fede mørkebrune sneakers

mørkebrune sneakers i læder

Mærke: Björn Borg Pris: Sat 25% til 675.-

Find de mørkebrune sneakers her

 

Jeg ejer ikke mange par sneakers selv, men de passer altså bare glimrende til et casual outfit. Det kan dog lynhurtigt blive lidt for casual efter min mening. Et glimrende eksempel er alle de modeller som Nike og Adidas har haft med at oversvømme markedet med i de seneste par år. Jeg er ikke fan. De er SUPER fede som træningssko, men hold dem nu i fitnesscenteret. Please.

Nå, men tilbage til de valgte sneakers til denne Uges Outfit. Det er et par super flotte mørkebrune sneakers fra Björn Borg med lækre læderdetaljer. Det her, det er en rigtig sneaker, som snildt kan bruge af en velklædt herre til de casualle lejligheder. Et flot køb!

 

Et casual mørkebrunt bælte

brunt læderbælte på udsalg

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: Sat 25% til 337,50.-

Find det mørkebrune bælte her

 

Vi napper lige et bælte også, som selvfølgelig er udført i lækkert mørkebrunt læder, så det matcher (nogenlunde) med nuancen fra de førnævnte sneakers. Nu har jeg smidt dette bælte ind i casual kategorien og hvorfor er det lige det? Altså hvad adskiller lige netop dette mørkebrune læderbælte fra et hav af andre lignende, som ville blive kategoriseret som mere formelle i udtryk. Svaret ligger i bæltespændet. Et mere formelt bælte og dertilhørende bæltespænde vil ofte være mere poleret i materialet og smooth i designet. Her er der anvendt et lettere firkantet look og overfladen er mere rustik i udtrykket. Det gør, at dette bælte er en fremragende kandidat til dit kommende casual læderbælte.

 

En lækker læderpung/kortholder

mørkebrun kortholder i læder

Mærke: Royal Republiq Pris: Sat 50% til 200.-

Find det mørkebrune læderpung her

 

Sidste stop ved denne Uges Outfit er denne labre muldvarp fra Royal Republiq. Jeg kan godt li’ læderprodukter og særligt læderprodukter, som gør det glimrende med lidt patina. Det er jeg 110% sikker på, at denne pengepung/kortholder i brunt læder vil gøre. Derudover er jeg særligt vild med, at der er anvendt en let og blød læder til denne model, som kun giver produktet karakter. Og prisen? Altså 200kr for en drønlækker kortholder i læder må siges at være tæt på kriminelt billigt. Haps!

 

 

Written by Christian Bo Nissen