Så er vi endnu en gang ankommet til denne Uges Outfit. Det er søndag, vejret er nogenlunde mildt årstiden taget i betragtning og det er derfor ikke heeeelt vejr til de tunge vinterjakker- eller støvler. 

Denne Uges Outfit er derfor et klassisk efterårslook til mænd, som passer glimrende ind, når efteråret er i det milde humør. Det er samtidig en anelse casual i det, så du vil enten kunne bruge det i fritiden (på en søndag som nu f.eks.) eller – såfremt arbejdspladsen’s dresscode tillader det – også anvende det på arbejdet. På mit arbejde ville dette look f.eks. være rigelig fint. 

Anywho… lad os kigge på det:

Et klassisk efterårslook til mænd

 

En stilsikker beige overgangsjakke

khaki overgangsjakke polo ralph lauren

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1499.-

Find den klassiske Polo Ralph Lauren jakke her

 

Vi starter som altid yderst og i denne uges finder vi en skide lækker overgangsjakke fra Polo Ralph Lauren. Det minimalistiske og skarpt skårede design sidder bare lige i skabet og så er den beige nuance bare drøn lækker. Og nåhr ja; 1499 for en kvalitetsjakke i skarp design – det er altså billigt!

På udkig efter en ny vinterjakke? Så tjek min artikel om vinterjakker ud her.

 

En top lækker flannel skjorte

Mærke: Stenströms Pris: 1299.-

Find den lækre skjorte her

 

Under overgangsjakken finder vi denne nydelige lysegrå oxford skjorte fra det ikoniske svenske skjortemærke Stenströms. Den skiller ud fra de gængse skjorter på markedet i det den for det første er lysegrå, men mere usædvanligt er den udført i flannel. Det giver skjorten et – efter min mening – sindsygt fedt look og udtryk. En virkelig fed skjorte at mixe ind i sit skjortearsenal. Den findes i øvrigt også i en hel del andre nuancer, som kan findes igennem linket ovenfor.

 

Et par mørkeblå chinos

Mærke: Boss Pris: 999.-

Find den fede mørkeblå model her

 

Til benene har vi (som næsten altid) et par klassiske chinos. I denne uge de mørkeblå og er taget direkte fra min guide til chinos. Alle faste læsere ved det allerede; jeg ELSKER chinos og går stort set kun i chinos. Derfor er det også naturligt, at de fleste outfits er udstyret med et par chinos 🙂

 

Et par stilrene ruskindsstøvler

Mærke: Gant Pris: 1499.-

Find den billige model her

 

Til fødderne har jeg valgt et par klassiske, stilrene sorte ruskindsstøvler fra Gant. Jeg er selv stor fan af ruskindsstøvler til efteråret (og foråret) og har da selv et par eller mere i garderoben. Ovenstående model fra Gant er et virkelig godt og sikkert bud på en flot ruskindsstøvle til efteråret – og så er den endda prissat rigtig fornuftigt. 

Tjek min artikel om støvler til mænd her for mere inspiration.

 

Hamrende lækker weekendtaske

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 4.999.-

Find den elegante model her

 

Rosinen i pølseenden i denne uge er denne uforskammet lækre sorte weekendtaske fra Polo Ralph Lauren. Den her weekendtaske vil du tage frem til weekendturen med absolut nydelse og fryd over, at du fik anskaffet dig den – hver eneste gang. Et pragteksemplar af en sort weekendtaske. 

Skulle du være på udkig efter en ny weekendtaske, så hop lige forbi min seneste artikel om lækre weekendtasker i læder

 

 

Written by Christian Bo Nissen