Så blev det tid til en omgang efterårsferie for de heldige og med efterårsferien følger sædvanligvis også en god omgang udsalg hos de forskellige online webshops. Det betyder, at du måske kan være heldig, at nogle af delene fra f.eks. min artikel om fede støvler eller lækre vinterjakker, er sat ned lige nu.

Det er nemlig nu, du skal være på dupperne, så du kan få opgraderet garderoben til en fornuftig skilling. Derfor har jeg naturligvis også været på jagt til denne uges outfit og udelukkende fundet lækre ekviperinger, som er sat ned lige nu. Og der er rigtigt gode penge at spare på ekviperinger, som du vil elske at kunne hive frem mange sæsoner frem. Lad os kaste os over sagerne:

Stilrent efterårslook til mænd

efterårsmode til mænd 2017

 

Fantastisk lækker navy frakke på tilbud

navy frakke til mænd 2017

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 50% ned til 1399.-

Find den lækre frakke her

 

Vi starter ud med denne fantastisk lækre navy frakke til mænd på udsalg. Jeg er helt vildt forelsket i denne frakke, muligvis fordi at designet har hentet kraftig inspiration fra blazerens cut og det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med fede blazere. Denne frakke er lige præcis sådan, som en frakke bør se ud i mine øjne. Stilren, elegant og tilsat en fremragende navy nuance. Denne frakke er især perfekt, hvis du ofte bevæger dig uden for døren i ført en blazer, et jakkesæt eller bare en skjorte. Du skal dog være opmærksom på, at den ikke er lige så kraftigt polstret som en standard vinterjakke, så til de frosne tider, skal du nok supplere med en tykkere vinterfrakke.

 

En lækker strik i merinould

blå striktrøje mændMærke: Matinique Pris: Sat 61% ned til 269.-

Find den lækre merinostrik her

 

Første lag under frakken er denne nydelige strik i 100% merinould. Hvis du skulle være i tvivl, så er merinould et fantastisk dejligt og blødt materiale, som bare kæler for din hud. Normalt plejer merinould at være en hel del dyrere end f.eks. almindelig uld eller bomuld, men på en eller anden mærkværdig måde, kan du nu blive ejeren af en lækker strik i 100% merinould til næsten ingen penge. Jeg fatter ganske enkelt ikke, hvordan hverken Boozt eller Matinique kan tjene penge på den her. Den findes i øvrigt i 3 andre nuancer også – så slå til før din nabo!

 

En flot button-down skjorte på udsalg

lysegrå button-down skjorte

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: Sat 30% ned til 420.-

Find den flotte button-down skjorte her

 

Under strikken finder vi denne flotte lysegrå button-down skjorte fra Samsøe & Samsøe. Skjorten her er udført i et super mix af bomuld og hør. Den trofaste læser vil måske indvende, at hør bedst gør sig til om sommeren, men i denne sammensætning passer denne type skjorte glimrende. Du skal nemlig tænke på, at du har en strik i 100% merinould uden over skjorten, som med garanti snildt kan holde dig varm alene. Derfor må skjorten inden under gerne være af et lettere materiale. Dermed har du en skjorte, som du snildt kan anvende året rundt – som stand-alone i de varme perioder og under en strik som vist oven for i den koldere perioder. Genialt!

 

Et par stilsikre navy chinos

mørkeblå bukser til mænd

Mærke: Lyle & Scott Pris: Sat 25% ned til 524,25.-

Find de stilrene chinos her

 

Til benene har vi min foretrukne ekvipering til denne del af kroppen nemlig et par lækre chinos. Jeg kan ikke sige det nok gange: man kan ALTID bruge et par ekstra chinos og gerne flere i samme farve i de mest brugte farver – som f.eks. de navy chinos. Dem har jeg selv mere end et par af og de bliver brugt flittigt. Der er dog ingen grund til at betale fuld pris for dem, når de nu kan findes på udsalg som ovenstående.

 

Et par lækre støvler på udsalg

mørkebrune støvler til mænd udsalg

Mærke: Bianco Pris: Sat 50% ned til 549,50.-

Find de flotte mørkebrune læderstøvler her

 

Til fødderne har jeg fundet disse super lækre mørkebrune støvler på udsalg. De er taget direkte fra min seneste artikel om fede støvler til mænd, hvor du kan finde et bredt udvalg af lækre støvler, som vil klæde enhver stilren herre. Støvlen her er udstyret med en flot mørkebrune nuance krydret med et nydeligt diskret mønster udformet af pyntesøm og så er den helt uforskammet billig lige nu. Et røverkøb ganske enkelt!

 

Et lækker mørkebrunt bælte på udsalg

mørkebrunt bælte udsalg

Mærke: NN07 Pris: Sat 30% ned til 349,30.-

Find det lækre mørkebrune bælte her

 

Til at runde det hele af med, har jeg fundet et lækkert mørkebrunt bælte fra NN07, som selvfølgelig matcher den mørkebrune nuance fra støvlerne. Der er jo ikke så meget at sige her. Det er stilrent, minimalistisk og lækkert udført – præcis som vi gerne vil have, vores bælter skal være.

 

Written by Christian Bo Nissen