Denne Uges Outfit tager udgangspunkt i mange af de artikler, jeg har udgivet på det seneste. Jeg forsøger nemlig, at sammensætte lækre ekviperinger fra de enkelte artikler til ét outfit, så du som læser kan se, hvordan de kan spille ind i en større sammenhæng. Jeg håber, at det vil give lidt lækker inspiration til dine kommende efterårs- og vinterlooks.

Derfor har jeg selvfølgelig et lækkert halstørklæde med, en fed overgangsjakke, et par lækre uldbukser og et par sprøde støvler til mænd med i denne uges outfit. I hver artikel som jeg linker til i foregående sætning, kan du finde et hav af lækre alternativer til lige præcis den model, jeg har valgt at tage med i denne Uges Outfit. Desuden vil du for det meste også finde et par gode pointers til, hvad du bør tænke over, når du både køber en af disse ekviperinger og hvordan du anvender dem, når du smider dem på dit outfit. Rigtig god læselyst og nu må vi hellere komme frem til denne Uges Outfit:

 

Det lækre efterårslook til mænd

efterårs mode mænd 2018

 

 

Lækker lysebrun trenchcoat til mænd

beige trenchcoat til mænd

Mærke: Aquascutum Pris: 6199.-

Find den lækre trenchcoat her

 

Skal der være 100% stilren elegance over din kommende overgangsjakke, så skal du naturligvis iklæde dig en trenchcoat. Denne model kommer fra Aquascutum og er udført i et klassisk, stilrent trench coat design samt en virkelig lækker lysebrune nuance. Den er bare flot, hva’? Jeg elsker den lysebrune/camel nuance, som de har ramt her og selve designet er klassisk trenchcoat cut. Et virkeligt, virkeligt smukt eksemplar!

Skulle du være på udkig efter en overgangsjakke til mænd, så klik lige på linket og find yderligere inspiration.

 

Et lækkert halstørklæde i uld

lækkert gråmeleret halstørklæde mænd

Mærke: Matinique Pris: 549.-

Find det lækre gråmelerede halstørklæde her

 

Til at krydre den elegante trench coat har jeg fundet dette nydelige og simple halstørklæde til mænd fra det ikoniske danske mærke Matinique. Det kommer leveret i 100% uld, så du er sikker på, at du kan holde varmen i de koldere perioder.

 

Navy button-down skjorte i bæredygtigt bomuld

mørkeblå button down skjorte

Mærke: Knowledge Cotton Apparel Pris: 699.-

Find den navy skjorte her

 

Under den elegante trench coat finder vi en klassisk navy button-down skjorte, som adskiller sig fra dens konkurrenter, ved at være produceret i bæredygtigt bomuld. Det er jo slet ikke så tosset. Udover dette og det stilrene design, så står den til den super fristende pris af bare 699.-. Et rigtigt fornuftigt køb hvis du ikke allerede ejer en navy button-down skjorte.

 

Elegante koksgrå uldbukser

koksgrå uldbukser mænd

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 1399.-

Find de elegante koksgrå uld bukser her

 

Til benene har jeg valgte disse fantastisk flotte og elegante koksgrå uldbukser fra Oscar Jacobson. Som du vil kunne læse i min artikel om uldbukser til mænd, så er jeg ganske pjattet med denne udgave af benklæder. De gør sig fremragende til efteråret og vinteren og så er de bare fandens elegante. I stedet for et par standard chinos til mænd (som jeg jo også elsker), så kan du på en yderst simpel og nem måde skille dig ud, ved at smide et par lækre uldbukser på.

 

Elegante sorte støvler til mænd

lækre sorte herrestøvler

Mærke: Loake 1880 Pris: 2699.-

Find de lækre sorte støvler her

 

Jeg elsker dette pragteksemplar af et par sorte støvler til mænd. Designet er simpelthen så vanvittigt veludført, at man næsten kniber en bette tåre. Jeg elsker det kliniske, stilrene design, der pryder støvler og som i særdeleshed bæres frem af de nydelige pyntesøm.

Det her er stilren minimalisme, når det er absolut bedst! Amen altså, hvor er det smukt!

Dette er dog ikke en såkaldt overgangsstøvle, da den er foret, hvilket omvendt også gør, at den her helt genial til de koldere perioder, hvor de fleste andre støvler og chelsea støvler simpelthen bliver for kolde, da de ikke har noget foring.

 

Lækkert sort bælte på tilbud

sort bælte udsalg

Mærke: Oscar Jacobson Pris: Sat 20% ned til 479,20.-

Find det sorte bælte på tilbud her

 

Jeg har naturligvis fikset et sort bælte frem, som matcher støvlernes nuance. Som om dette ikke var nok, har jeg tilmed fundet et elegant eksemplar som samtidig er på udsalg lige nu. Det er sgu da lækkert, hva?

 

Written by Christian Bo Nissen