I denne uges outfit er der for en gangs skyld ikke en blazer involveret, selv om du selvfølgelig snildt kan smide en blazer over dette look også. Jeg har i stedet valgt at smide en lækker striktrøje henover skjorten og det fungerer som altid fremragende. Det er en nem og lækker måde, at tilføje et ekstra lag tøj i de koldere tider, hvor det samtidig kun tilføjer outfittet ekstra lækkerhed. Såfremt tanken lokker, er der masser af andre farvekombinationer, der virker og det åbner dermed op for en fantastisk bred vifte af ekstra muligheder, når du nu skal sammensætte dagens outfit.

Jeg vil dog lige give et par pointers omkring striktrøjer. For det første bør du altid gå efter en god kvalitet. Det gælder sådan set med alle ekviperinger, men lige med striktrøjer er det ekstra vigtigt, da f.eks. bomuld i ringe kvalitet lynhurtigt ser slidt og kedeligt ud. Derudover bør du være opmærksom på størrelsen. Hvis tanken er, at du lige som ved dette outfit, vil have den ud over en skjorte, så kan det være nødvendigt, at du går en størrelse op i forhold til din normale størrelse. Den kan nemlig meget hurtigt komme til at se for lille ud og krybe op over bæltestedet og husk, at de altså altid kryber lidt efter vask.

Anyways, lad os kigge på denne uges outfit:

 

Et elegant efterårslook

lækkert efterårslook mænd 2017

 

 

Klassisk sort vinterjakke

klassisk sort vinterjakke mænd 2017

Mærke: Hugo Pris: 3299.-

Find den klassiske navy vinterjakke her

 

Vi starter ud med en genganger fra min artikel om lækre vinterjakker til mænd i form af denne elegante klassiske vinterjakke fra Hugo. Den her vinterjakke oser bare af høj kvalitet og vil være med dig i rigtigt mange år frem. Det er nærmest definitionen af en klassisk, stilren vinterjakke, vi har med at gøre her! Klassisk cut, klassisk design og som altid høj kvalitet fra Hugo. Jakken er udstyret med intet mindre end 80% virgin uld, som er et fantastisk lækkert og blødt materiale, der udover at holde dig varm også lader din hud ånde. Et fremragende og langsigtet valg! Den findes også i en nydelig mørkeblå udgave, som du kan finde ved samme link.

 

Hvid slim fit skjorte

hvid skjorte udsalg

Mærke: J. Lindeberg Pris: 800.-

Find den hvide skjorte her

 

Ovenstående elegante og stilrene skjorte fra J. Lindeberg er hentet direkte fra min post om Boozt’s efterårsudsalg. Den hvide skjorte er ganske enkelt et absolut must-have i garderoben og gerne i flere eksemplarer. Hvis du ikke har læst den, kan du samtidig med fordele kigge forbi min guide til den perfekte skjorte.

 

Elegante grå bomuldsbukser på udsalg

grå bomuldsbukser mænd

Mærke: Knowledge Cotton Apparel Pris: Sat 20% ned til 719,20.-

Find de grå bomuldsbukser her

 

Ovenstående lækre bomuldsbukser fra Knowledge Cotton Apparel er ligeledes taget fra posten om Boozt’s efterårsudsalg og er udført i 100% økologisk bomuld, bum! De er selv sagt en anelse mere formelle end f.eks. chinos og et par jeans. Men de passer fremragende til de lidt mere formelle outfits, som f.eks. denne uges outfit.

 

Et par klassiske mørkebrune støvler på udsalg

moerkebrune stoevler udsalg

Mærke: Sneaky Steve Pris: Sat 25% ned til 899,25.-

Find de mørkebrune støvler på udsalg her

 

Intet over, intet ved siden af et par lækre støvler i læder til efterårssæsonen. De er slidstærke, de (fleste) er udført i lækkert design og så er de til at betale sig fra. Det kunne for eksempel være ovenstående model fra Sneaky Steve, som uden tvivl vil være en værdifuld tilføjelse til enhver velklædt herres garderobe. Jeg har selv et lignende par (og havde jeg ikke dette, havde jeg købt ovenstående model) og jeg elsker dem her til efteråret.

 

Et klassisk mørkebrunt bælte på udsalg

lækkert mørkebrunt bælte udsalg

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 20% ned til 479,20.-

Find det mørkebrune bælte på udsalg her

 

Rosinen i pølseenden er selvfølgelig et mørkebrunt bælte, som matcher den mørkebrune nuance fra skoene – som vi jo alle ved, er en af de 10 simple regler for god stil. Der er ikke så meget at fortælle her. Nydeligt, elegant, tidløst og på udsalg. Smukt!

 

Written by Christian Bo Nissen