Vi nærmer os stille og roligt tiden hvor frakker kan tages i bruge. Der har allerede nu været flere dage, hvor vinden har taget til i styrke og regnen rammer ekstra hårdt. Til disse perioder kan selv ikke en lækker overgangsjakke følge med og her skal vi i stedet kigge nærmere på vinterjakker- og frakker.

Ugens Outfit gør brug af en lækker frakke i en flabet nuance, som på engelsk kaldes camel og på dansk har jeg ikke noget præcist bud på, hvad farven hedder – nogle bud, folkens?

Anywho, lad os kigge nærmere på denne Uges Outfit, som passer glimrende til de blæsende efterårsdage:

 

Et skarpt efterårslook til mænd

mandemode efterår 2018

 

 

En voldsomt fristende frakke til mænd

kamel frakke mænd

 

Mærke: J. Lindeberg Pris: 3000.-

Find den geniale frakke her

 

Som sagt har vi denne fantastisk lækre frakke i front og den kommer fra det svenske mærke J. Lindeberg. Hvis der er noget, som skriger på efterår, så er det denne frække farve, som frakken er udført i. Det er sådan en type frakke, som skiller sig ud fra mængden af mørkeblå, mørkegrå og sorte frakker og jakker som landskabet er domineret af i disse dage – og det gør den med stil!

Den er primært udført i uld og kan derfor anvendes i både de koldere efterårs- og forårsperioder samt selvfølgelig om vinteren. Et fantastisk alternativ (eller supplement) til en standard mørkeblå, mørkegrå eller sort jakke/frakke.

 

Stilren sort rullekrave

fed sort rullekrave til mænd

Mærke: Calvin Klein Pris: 900.-

Find den stilrene rullekrave her

 

Under frakken holder vi det helt simpelt, knivskarpt og stilrent. Vi snakker en enkelt rullekrave i sort – så bliver det ikke mere stilrent og tidløst! Det er en fremragende ekvipering til fritiden og kan snildt anvendes på arbejdspladsen også, såfremt din arbejdsplads’ dresscode tillader det.

 

Et lækkert (og billigt) halstørklæde

billigt halstørklæde mænd merino uld

Mærke: Amanda Christensen Pris: 369.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Til at dække halsen til på de blæsende dage, har jeg napper dette lækre ternede halstørklæde fra Amanda Christensen, som også er blevet fremvist i min seneste artikel om lækre halstørklæder til mænd.

Det står til under 400 kroner, designet er lækkert og ternet, farven er perfekt til sæsonen og så kommer der i 100% nyuld. What’s not to like?

 

Et par stilede uldbukser til mænd

gråmelange uldbukser mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 1300.-

Find de stilede uldbukser her

 

Til benene har jeg gået efter en benbeklædning, som i mine øjne er alt for undervurderet af den almene mand! Det er et par fede uldbukser, som både holder varmen for en i de køligere perioder og samtidig er vanvittigt stilede og elegante. Alle mænd bør eje flere nuancer og modeller af uldbukser i deres garderobe, punktum.

 

Et par fantastisk flotte støvler

mørkebrune støvler mænd

Mærke: Crockett & Jones Pris: 4799.-

Find de elegante støvler her

 

Til fødderne har jeg fundet dette pragteksemplar af et par mørkebrune støvler til mænd. Vi har her at gøre med et par støvler i den dyrere afdeling, så det er ikke et par støvler til man bare lige køber – i hvert fald ikke for gennemsnitsdanskeren (mig selv inklusiv). De her støvler er til dig, som virkelig vil forkæle dig selv og dine fødder samt vise omverdenen, at du 1) har styr på din stil, 2) er kvalitetskender- og nyder og 3) har pengepungen i orden. Kan du nikke genkendende til disse tre punkter, så hop forbi linket og forkæl dig selv.

 

En klassisk mørkebrun skuldertaske

mørkebrun skuldertaske

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 2499.-

Find den klassiske skuldertaske her

 

Sidste ekvipering i denne omgang er denne klassiske, nydelige skuldertaske til mænd fra Oscar Jacobson.

Den matcher selvfølgelig støvlerne og så er den samtidig udført i et klassisk, stilrent og tidløst design som gør, at du vil kunne anvende den, til du har slidt den fuldstændigt op. Det er med andre ord et fremragende køb, som vil klæde enhver velklædt herre.

 

Written by Christian Bo Nissen