Vintermode til mænd

Boozt kører lige nu med crazy deals, som en afslutning på deres vinterudsalg og der er derfor skarpe tilbud at hente. Som altid har jeg for øje, at anvende tidløse og lækre ekviperinger på udsalg i Ugens Outfit, så det har jeg naturligvis tænkt mig at gøre i denne uge også.
Alle tilbudende er som sagt fundet ved førnævnte udsalg (link ovenfor) og der findes mange flere virkeligt lækre ekviperinger på udsalg, så jeg vil kraftigt anbefale jer, at kigge forbi og spare en stor skilling på lidt lækkert tøj.

Men nok snak. Lad os kigge på ugens outfit i denne omgang.

 

Lækkert outfit til mænd – alle dele på udsalg

Vintermode til mænd

 

En knivskarp gråmeleret blazer på udsalg

lækker grå blazer udsalg

Mærke: Filipa K Pris: Sat 50% ned til 1349.-

Find den lækre gråmelerede blazer her

 

Vi starter ud med en klassisk gråmeleret blazer i 100% uld fra Filipa K. Tidløst design, lækkert gråmeleret design og slim fit cut. Den perfekte gråmelerede blazer er hermed serveret. Denne model kommer som sagt i 100% uld og er derfor genial til særligt de køligere perioder som nu, men kan snildt anvendes både i efteråret og foråret.

 

Flot ternet Polo Ralph Lauren skjorte

ternet polo ralph lauren skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 35% ned til 649,35.-

Find den lækre Polo Ralph Lauren skjorte her

 

Under blazeren har vi denne lækre ternede skjorte fra Polo Ralph Lauren med lilla undertoner. Som du kan læse dig frem til i min guide til jakkesæt, så passer grå og lilla fremragende sammen og det er selvfølgelig også tilfældet ved denne kombination.

 

Klassiske mørkegrå jeans på udsalg

grå jeans på udsalg

Mærke: Matinique Pris: Sat 50% ned til 399.-

Find de klassiske mørkegrå jeans her

 

Udover et flot udvalg af chinos bør enhver velklædt herres garderobe også byde på en lille samling jeans. Udover et par mørkeblå jeans og et par sorte jeans kan du med stor tilfredshed også hive et par klassiske mørkegrå jeans frem, når der er behov for det. Så hvorfor ikke bare købe disse par fra det danske designmærke Matinique, når de nu er sat hele 50% ned?

 

Lækre Boss ruskindsstøvler på udsalg

mørkebrune ruskindsstøvler udsalg

Mærke: Boss Orange Pris: Sat 50% ned til 949.-

Find de lækre mørkebrune støvler her

 

Til fødderne har jeg valgt en af mine favoritekviperinger, nemlig et par flotte chelsea støvler i ruskind. Sådan et par støvler vil du altid finde glæde i og når de så samtidig er sat 50% ned lige nu, så er det et no-brainer køb.

 

Labert ternet bælte fra Boss Orange

mørkebrunt flettet bælte

Mærke: Boss Orange Pris: 25% ned til 449,25.-

Find det mørkebrune bælte her

 

Bæltets nuance skal naturligvis matche støvlernes og derfor har jeg fundet et passende brunt bælte fra Boss Orange. Bæltet her er lidt atypisk i designet, da Boss har fundet de frække tern frem fra værktøjskassen. Det ternede mønster krydret med den sorte spænde giver et fantastisk fedt og lettere råt look samtidig med, at linjerne ellers er holdt klassisk og tidløst. Et rigtigt stærkt bælte som passer fremragende til de ikke alt for formelle lejligheder.

 

Uforskammet lækkert armbånd til mænd

armbånd til mænd udsalg

Mærke: Eton Pris: Sat 25% til 974,25.-

Find det lækre armbånd her

 

Prikken over i’et i denne omgang er dette uforskammet lækre armbånd fra Eton. Normalt skal man holde sig fra, at blande alt for mange nuancer og farvevalg sammen, da det giver et yderst forvirret udtryk. Det har Eton dog på fornemmeste vis løst her og det giver alt i alt et vanvittigt fedt armbånd! Bær det her og du vil med garanti tiltrække anerkendende blikke fra begge køn!

 

Written by Christian Bo Nissen