Ugens outfit er tilbage med et smil og baserer sig 100% på Boozt’s lækre udsalg lige nu, som de så fornemt kalder for Autumn deals. Det er nemlig efterår og derfor skal sommergarderoben pakkes sammen (hvis den da overhovedet var i brug i år) og efterårs- og vintergarderoben findes frem.

Du vil nok opdage – lige som jeg selv gør – at der mangler en enkelt ekvipering eller to, måske har de aldrig fundet vej til din garderobe før, måske er sidste omgangs model ganske enkelt slidt ned. Derfor er det rimelig lækkert, at Boozt netop nu har udsalg. Det har jeg faktisk skrevet en hel artikel om, Boozt’s efterårsudsalg – opgrader efterårsgarderoben med rabat, og jeg har som sagt valgt at håndplukke en stak gode tilbud derfra og sat dem sammen til denne uges outfit.
Således ser det ud i denne uge:

 

Efterårsmode til mænd 2017

Efterårsmode mænd 2017

 

En klassisk navy frakke på udsalg

navy frakke udsalg

Mærke: Lindbergh Pris: Sat 20% ned til 1023,20.-

Find den navy frakke på udsalg her

 

I front på denne uges outfit har vi denne elegante og stilrene navy frakke fra Lindbergh. Det er klassisk tidløst elegante når det er absolut bedst. Det er småt med detaljer og det minimalistiske cut passer fremragende til en velklædt herre, som nyder godt af det tidsløse design. Det er derfor også en frakke, som du vil kunne anvende i stort set alle sammenhænge og sammen med stort set alle former for stilren ekvipering. Det er med andre ord en frakke, du vil elske at have i garderoben mange år frem – præcis som det bør være.

 

Klassisk navy striktrøje på udsalg

navy striktrøje udsalg

Mærke: Esprit Casual Pris: Sat 25% ned til 374,99.-

Find den navy striktrøje her

 

Vi napper endnu en klassisk ekvipering (dem kan du lige så godt vænne dig til, hvis du ikke er fast læser). Det er selvfølgelig en navy striktrøje i 100% uld, som passer fremragende til de lidt koldere stunder, som vi for alvor bevæger os ind i. Der er ikke mange detaljer ved sådan en stilren striktrøje og det er lige præcis også meningen. Den hvide skjortes krave som bliver beskrevet nedenunder, vil på diskret og elegant vis bryde den navy dominans ved halsen.

 

En klassisk hvid skjorte på udsalg

hvid skjorte udsalg

 

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 20% ned til 640.-

Find den hvide skjorte på udsalg her

 

Som nævnt ovenfor har jeg smidt en hvid skjorte ind under striktrøje, hvilket gør, at den på fornemmeste vis bryder den mørkeblå dominans fra striktrøjen og frakken. Den hvide skjorte er samtidig et absolut must-have i garderoben og gerne i flere eksemplarer, så hvis du ikke allerede har loaded op på hvide skjorter, kan du lige så godt slå til på udsalg. Hvis du ikke har læst den, kan du med fordele kigge forbi min guide til den perfekte skjorte.

 

Et par klassiske mørkegrønne bukser på udsalg

mørkegrønne bukser udsalg

Mærke: Lindbergh Pris: Sat 20% ned til 479,20.-

Find de mørkegrønne bukser på udsalg her

 

Til benene har jeg smidt endnu en af mine personlige favoritter på, nemlig chinos bukser. De er hamrende alsidige, de er stilrene og tidsløse og så er de fantastisk nemme at smide på sammen med stort set alt i din garderobe. Det kan varmt anbefales, at investere i en bred vifte af chinos i forskellige nuancer og så er det selvfølgelig ikke en dum idé at gøre det, når de nu er på udsalg.

 

Et par klassiske mørkebrune støvler på udsalg

moerkebrune stoevler udsalg

Mærke: Sneaky Steve Pris: Sat 20% ned til 959,20.-

Find de mørkebrune støvler på udsalg her

 

Til fødderne skal vi naturligvis også have fat i en klassisk efterårs- og vinterekvipering, nemlig de mørkebrune støvler til mænd. Jeg har fundet et perfekt eksemplar, hvor design og kvalitet er i top og de samtidig er på udsalg lige nu. Hvis jeg ikke havde købt et lignende par i sidste sæson, som jeg er ovenud lykkelig for, så havde jeg slået til her. Det bør du også overveje.

 

Et klassisk mørkebrunt bælte på udsalg

lækkert mørkebrunt bælte udsalg

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 20% ned til 479,20.-

Find det mørkebrune bælte på udsalg her

 

Rosinen i pølseenden er selvfølgelig et mørkebrunt bælte, som matcher den mørkebrune nuance fra skoene – som vi jo alle ved, er en af de 10 simple regler for god stil. Der er ikke så meget at fortælle her. Nydeligt, elegant, tidløst og på udsalg. Smukt!

 

Written by Christian Bo Nissen