mode efterår mænd 2018

 

Så skal vi til det endnu en gang, endnu en uge! Ugens Outfit for denne uge passer naturligvis til årstiden – primært igennem de farver og nuancer, jeg har valgt i denne omgang.

Vi snakker varierende nuancer af brun, som er en fremragende og ofte undervurderet farve til efteråret. Se for eksempel bare på den blazer, jeg har valgt fra Oscar Jacobson. Absolut genialt blazer til efteråret (og vinteren). Den brune nuance er på ingen måder kedelig og støvet, den er derimod stilet, elegant og sat rigtigt op tilføjer den masser af lækkerier til dit outfit.

De brune nuancer bliver kun brudt af de mørkeblå nuancer fra de lækre jeans fra Boss Orange og den klassiske mørkeblå skjorte fra Filippa K.

Se med her:

 

Outfit til efteråret 2018

mode efterår mænd 2018

 

Genial blazer til efteråret 2018

mørkebrun blazer mænd

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 2899.-

Find den geniale blazer her

 

Vi starter naturligvis ud med denne geniale blazer til efteråret. Og hvorfor er den så genial? Det er den selvfølgelig grundet det klassiske og stilrene design samt den perfekte mørkebrune nuance, som er anvendt. Så snart du har styr på dine basis blazere til mænd (sort, navy & grå), så bør du kigge efter alternative nuancer og her er en mørkebrun blazer genial til efteråret og vinteren. De fleste render nemlig rundt i en blazer i en af de tre standard farver og det er derfor nemt, at skille sig ud på den gode måde her.

 

Stilren mørkeblå skjorte til mænd

navy skjorte mænd

Mærke: Filippa K Pris: 899.-

Find den stilrene skjorte her

 

Under den mørkebrune blazer finder vi denne stilrene mørkeblå skjorte fra Filippa K. Denne skjorte her er af typen must-haves, som alle velklædte mænd ganske enkelt bør eje. Det er sådan set ret simpelt. Den er stilren, tidløs og passer ind i stort set alle sammensætninger. Perfekt!

 

Klassiske mørkeblå Boss jeans

mørkeblå jeans mænd

Mærke: Boss Orange Pris: 1099.-

Find de klassiske jeans her

 

Til benene har vi disse klassiske mørkeblå jeans fra Boss Orange. Det forholder sig med disse jeans som med skjorten ovenfor: Det er et must-have for den velklædte herre! De kan anvendes i fritiden, til de uformelle lejligheder (og de lidt mere formelle) samt – hvis arbejdspladsens dresscode tillader det – på arbejdet. Du kan med fordel eje mere end et par mørkeblå jeans i øvrigt.

 

Fede brune ruskindssko til mænd

mørkebrune ruskindssko mænd

Mærke: Loake 1880 Pris: 2099.-

Find de fede ruskindssko her

 

Til fødderne har jeg valgt et par klassikere til efteråret nemlig et par brune ruskindssko. Jeg elsker ruskindsso til efteråret – efteråret og ruskindssko går simpelthen hånd i hånd. Husk nu at imprægnere dem inden brug og løbende, så holder de meget, meget længere.

 

Stilrent brunt bælte til mænd

brunt bælte mænd

Mærke: Tärnsjö Garveri Pris: 899.-

Find det stilrene bælte her

 

Tärnsjö Gaveri siger dig måske ikke så meget, men du bør skrive dig navnet bag øret. De har eksisteret i 140 år og leverer udsøgte læderprodukter i høj kvalitet og anvender de “rigtige” gammeldags metoder for indfarvning af læderet og behandlingen her af. Samtidig gør de brug af lokale, svenske gårdes læder, så du ved, at kvaliteten er helt i top.

Det her er med andre ord ikke bare et bælte i lækkert design og kvalitet, det har en historie bag og produceres ved hjælp af godt gammeldaws håndarbejde! Til manden der elsker godt håndarbejde, god kvalitet og tidløst design.

 

Stilrent herreur fra danske About Vintage

about vintage herreur

Mærke: About Vintage Pris: 2495.-

Find det elegante herreur her

 

Jeg har anvendt About Vintages formidabelt lækre herreure mange gange før og det gør jeg af den simple årsag, at jeg elsker deres ure (og er også den lykkelige ejer af et selv). Det er stilrent, minimalistisk og klassisk nordisk design helt ind til benet, der er kræset for detaljerne og så er kvaliteten helt i top for et ur i den prisklasse.

Disse ure får min varmeste anbefaling hver eneste gang, jeg kan komme i nærheden af det.

 

Written by Christian Bo Nissen