efterårsmode mænd 2018

 

Efteråret er her og det er sådan set ikke så ringe endda. Det gør nemlig, at du kan lege med en masse fede ekviperinger, som ganske enkelt har været for varme, at have på hen over sommeren.

Står du og skal have gjort garderoben klar til efteråret eller måske bare på udkig efter lidt inspiration, så kig lige forbi min seneste artikel 8 must-haves til efterårsgarderoben.

Ugens outfit følger som altid vejret og samtidig bliver der anvendt lidt af hvert fra ovenstående artikel, så du kan få en lille idé om, hvilket muligheder der er, med de enkelte ekviperinger – og husk på, at denne uges outfit blot af én af mange muligheder, med hver enkelt ekviperinger. Jeg vælger nemlig som udgangspunkt kun dele, som kan anvendes i et hav af sammenhænge, så du får den mest alsidige og lækre garderobe derhjemme.

Lad os kigge på sagerne:

 

Efterårsmode til mænd

efterårsmode mænd 2018

 

Klassisk hvid button-down skjorte

hvid oxford skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 899.-

Find den klassiske hvide oxford skjorte her

 

Vi starter ud med overkroppen og den klassiske hvide oxford skjorte fra Polo Ralph Lauren. Det er ikke en klassiker for ingenting. Den går til stort set alt og er derfor en must-have ting i garderoben, ganske enkelt. Denne model er (selvfølgelig) i slim fit og findes i flere andre lækre nuancer, som alle vil klæde enhver velklædt herre. Den er i øvrigt tyvstjålet fra Ugens Outfit for uge 34.

 

Fed sort læderjakke til skarp pris

fed sort læderjakke mænd

Mærke: Esprit Casual Pris: 1399,99.-

Find den sorte læderjakke her

 

Uden på skjorten har vi denne lækre, rå og maskuline læderjakke fra Esprit Casual, som er hentet fra min artikel om 8 must-haves til efterårsgarderoben. Alle velklædte mænd bør eje mindst én læderjakke – og et godt sted at starte er i den sorte afdeling. Hvis du ikke vil op med alt for mange kontanter, så har du hermed fået et virkelig godt køb serveret.

 

Klassiske sorte jeans

sorte jeans mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 999.-

Find de klassiske jeans her

 

Til benene har jeg valgt en absolut klassiker i form af et par sorte slim fit jeans. De kommer fra Tiger of Sweden – når du nu alligevel skal investere i en must-have item til garderoben, så kan du lige så godt købe et par i ordentlig kvalitet og i tidløst design. Et klasse køb som vil være en værdifuld tilføjelse til enhver garderobe. Dette par er taget direkte fra Ugens Outfit uge 35.

 

Et par sprøde mørkebrune sneakers

fede mørkebrune sneakers

Mærke: Buttero Pris: 1999.-

Find de fede mørkebrune sneakers her

 

Til fødderne har jeg valgt disse sprøde mørkebrune sneakers fra Buttero, som ligeledes er taget fra den førnævnte artikel om must-haves til efterårsgarderoben. Du bør bestemt eje et par casual sneakers, som samtidig er praktiske. Det er disse, da de er udført i en lækker mørk nuance samt bliver leveret i lækkert slidstærkt læder.

 

Et nydeligt ternet (og mega billigt) halstørklæde

ternet brunt halstørklæde mænd

Mærke: Amanda Christensen Pris: 369.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Den første fine detalje ved denne uges outfit er dette lækre ternede og brune halstørklæde fra Amanda Christensen. Det kommer udført i 100% nyuld og så står det altså bare til en vanvittig skarp pris! 369.- er uhørt billigt!

 

Den næsten lidt for elegante paraply

navy paraply mænd

Mærke: Fox Umbrellas Pris: 1499.-

Find den elegante navy paraply her

 

Prikken over det berømte er denne fantastiske lækre og elegante paraply fra Fox Umbrellas. Det er et statement, hvis du render rundt med sådan en sag – og omverdenen vil med garanti bemærke det! De fleste render rundt med de billige klap-sammen paraplyer, der krøller sammen ved det mindste blæst og det er derfor virkeligt nemt, at skille sig ud her. Det er en investering, som du vil elske at folde ud i mange år frem.

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen