Kalenderen skriver september måned, men alligevel kan man læse, at vi lige har haft 29,9 grader her i landet. Vejrguderne er da for alvor forvirrede, men så længe pilen på termometeret peger opad, så skal der ikke lyde brok herfra.

Selvom jeg som default har et par fede chinos på på arbejde, så har jeg som det første, når jeg kommer hjem, smidt et par shorts på. Grundet de lettere vanvittige temperaturer er denne uges outfit derfor også udsmykket med et par lækre shorts og er ellers gearet til en eftermiddag på terrassen eller endda en tur på stranden:

Ugens sommeroutfit

ugens-outfit-herremode-uge-37

 

Fed langærmet t-shirt til mænd

fed-langærmet-t-shirt-til-mænd

Mærke: Scotch & Soda Pris: 600.-

Find den fede langærmede t-shirt her

 

Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg har nogle favoritekviperinger (herunder naturligvis mine elskede chinos). Når menuen står på sommerekvipering eller bare uformel påklædning, så elsker jeg de langærmede t-shirts som prydes af knapper ned til brystet. Smør ærmerne op (eller lad være) og nyd en super lækker og samtidig dejlig afslappet ekvipering.

 

Et par lækre beige shorts til mænd

fede-beige-shorts-til-mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 600.-

Find de lækre shorts her

 

Ovenstående beige shorts bør være en del af enhver velklædt herres garderobe. De er pokkers lækre, pokkers alsidige og dermed pokkers lette at sætte sammen med andre stykker tøj. En solid og stensikker investering til garderoben!

 

Et par dødlækre sejlersko

fed-casual-sneakers-til-mænd

Mærke: Sebago Docksides Pris: 1199.-

Find de fede sejlersko her

 

Jeg er oprigtig selv i tvivl om, om ovenstående model fra Sebago Docksides bør betragtes som sejlersko eller sneakers. Der er anvendt det klassiske sejlerskodesign, men samtidig har Sebago Docksides tilføjet modellen her en god sjat friske og lækre farver samt snørebånd af stof, hvilket får skoen til at fremstå mere som en sneaker end en egentlig sejlersko – og jeg er ret så vild med det!

 

Lækkert sort herreur med læderrem

 

Billigt sort og maskulint herreur

Mærke: Nixon Pris: 1.999.-

Find det lækre sorte herreur her

 

Ovenstående røvlækre herreur er taget fra min seneste artikel om billige ure til mænd: Fede herreure med læderrem, hvor rammen var, at der skulle findes en masse lækre herreure til under 2.000 kroner. Jeg fandt intet mindre end 51 herreure, og ovenstående model var blot en af de mange virkeligt fede herreure. Jeg er helt vildt pjattet med det rå og maskuline udtryk, dette ur har, og samtidig er det klassiske, stilrene look bevaret. Masser af rå Badman vibes til en helt fantastisk skarp pris!

 

Fede sorte og mørkebrune solbriller i træ

Fede mørkebrune bambus solbriller til mænd 2016

Mærke: Kerbholz Pris: Sat ned til 399.-

Find de lækre mørkebrune solbriller i træ her

 

Jeg har en forkærlighed for bambussolbriller, og da ovenstående model samtidig rammer de sorte nuancer fra uret og sejlerskoene samt de brune nuancer fra bukserne, jamen så passer denne model jo bare helt perfekt ind i denne uges outfit. Hvis disse argumenter ikke overbeviste dig, så kan prisen måske gøre det. De er nemlig sat 40% ned lige nu, så de kan blive dine for bare 399!

 

Written by Christian Bo Nissen