efterårs look mænd 2018

 

Ugens Outfit er landet – endelig! Det tog helt ind til søndag, før vi kunne få præsenteret denne uges outfit. Det oser af efteråret med mørke nuancer i form af en klassisk og elegant blanding af mørkeblåt og mørkebrunt.

Det kan helt klart anbefales, at eksperimentere med de mørke nuancer til efteråret – og for den sags skyld vinteren. Desuden er brune (og mørkebrun) en vanvittigt undervurderet farve, hvis du spørger mig. Bærer du den rigtigt og sætter den sammen med de rigtige nuancer, så har du en fremragende efterårs- og vinterfarve.

Lad os se nærmere på efterårslooket til mænd her:

 

Efterårslook til mænd

efterårs look mænd 2018

 

Lækker mørkebrun efterårsjakke

mørkebrun efterårsjakke

Mærke: Barbour Lifestyle Pris: 2999.-

Find den mørkebrune efterårsjakke her

 

Helt i front på denne uges outfit har vi denne nydelige efterårsjakke fra Barbour Lifestyle. Den kommer med i et klassisk design med en tilpas mængde detaljer samt en perfekt mørkebrun nuance. Den er polstret med 100% bomuld og kan snildt anvendes til de mildere vinterperioder, hvis du f.eks. som her har en striktrøje på inden under sammen med skjorten. Et fremragende køb som du vil elske at have i garderoben mange år frem.

 

Lækker ternet skjorte

ternet skjorte mænd

Mærke: Eton Pris: 999.-

Find den ternede skjorte her

 

Helt inderst har vi denne lækre ternede skjorte fra den svenske skjortegigant Eton. Jeg elsker det ternede design, hvor de enkelte tern er i den helt rette størrelse og den mørkeblå nuance ditto. Derudover har vi at gøre med en button-down skjorte, som passer perfekt til et business casual look. Køb den før din nabo.

 

Klassisk stilren striktrøje

navy polo ralph lauren sweatshirt

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1299.-

Find den klassiske striktrøje her

 

Uden på skjorten har vi denne klassiske, stilrene navy striktrøje. Sådan en sag kan man altid bruge og gerne i flere forskellige nuancer. Den kommer fra Polo Ralph Lauren og står til sølle 1299.-. Et klasse køb!

 

Sprøde mørkebrune chinos

mørkebrune chinos mænd

Mærke: Hackett Pris: 999.-

Find de sprøde chinos her

 

Til benene har vi disse sprøde mørkebrune chinos. Et par mørkebrune chinos bør alle velklædte mænd være i besiddelse af. De skiller sig på diskret måde ud fra mængden af sorte og navy chinos/jeans på den helt rigtige måde og så går de til stort set alt. Køb, køb, køb!

 

Uforskammet lækre brouges

mørkebrune brouges

Mærke: Allen Edmonds Pris: 3799.-

Find de lækre brouges her

 

Til fødderne har vi disse uforskammet lækre mørkebrune brouges fra Allen Edmonds – et amerikansk skomærke, som har leveret klassiske, elegante herresko siden 1922! De er ganske enkelt helt fantastisk flot designet med pyntesøm og en perfekt mørkebrun nuance. Disse par sko er ikke bare et standard køb, det er en statement til omverdenen, der skriger, at du har god stil og ikke er bange for at bruge lidt mønt på det!

 

En elegant mørkebrun weekendtaske

mørkebrun weekendtaske mænd

Mærke: Morris Pris: 3799.-

Find den elegante mørkebrune weekendtaske her

 

Rosinen i pølseenden er denne elegante mørkebrune weekendtaske fra Morris. Semi-blødt mørkebrunt læder, som kun bliver endnu flottere med tiden og lidt patina samt et stilrent design gør denne weekendtaske til et stilrent og klassisk valg. Perfekt!

 

Written by Christian Bo Nissen