I erkendelse af at efteråret ruller henover det danske landskab, er denne uges herremode outfit gearet til de køligere vinde og det hårdere danske efterårsvejr. Der er i denne omgang tale om brune nuancer fra blazeren i toppen, der suppleres af bæltets og skoenes mørkebrune farver. De mørkebrune efterårsfarver brydes elegant af den lyseblå- og hvidternede button-down skjorte der komplimenteres af et nydeligt, navyblåt slips. Denne uges herremode inspiration ser i denne omgang således ud:

Ugens herremode outfit – inspiration til efteråret 2015

Lækker herremode outfit inspiration til efteråret 2015

 

Den nydelige mørkebrune blazer til efteråret

Lækker mørkebrun overgangsjakke til mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 3695.-

Find den nydelige blazer her

 

Vi starter som altid i toppen og denne gang med en fantastisk nydelig blazer fra Polo Ralph Lauren. Blazerens indvendige for er lavet af cupro, der har samme gode åndbare egenskab som bomuld samtidig med, at materialet føles blødt og lækkert som silke. Det udvendige materiale er af bomuld, hvilket som bekendt har god åndbarhed, og du er dermed sikret en blazer der vil klare sig fantastisk selv hvis temperaturene skulle svinge over de 10 grader her i efteråret. Prisen på 3695.- kan umiddelbart virke en smule hidsig, men du får her i blazer der – udover sin funktion som blazer – også kan anvendes som overgangsjakke, såfremt vejret og temperaturene tillader det. En kanon investering til din efterårsgarderobe der vil tjene dig i mange år.

 

Den blå- og hvidternede button-down skjorte

Lyseblå hvidternet button-down skjorte til mænd

Mærke: GANT Pris: 699.-

Find den lækre skjorte her

 

Til at bryde de mørke nuancer i denne uges herremode outfit, har vi her en lyseblå- og hvidternet button-down skjorte fra GANT. En absolut klassiker indenfor ekvipering til den stilbevidste herre, og den kan anvendes i et væld af andre kombinationer. Skulle du have smag for en ensfarvet kvalitetsskjorte i button-down snit til billige penge, så læs min anmeldelse af det nye danske mærke MOZZO her:

Læs også: Anmeldelse: Button-down skjorte og boxershorts fra MOZZO

 

Det lækre navyblå slips med prikket mønster

Fedt navyblåt herreslips med hvide prikker

Mærke: CK Calvin Klein Pris: 299.-

Find det nydelige slips her

 

Skal outfittet have et nøk op ad den formelle stige, så kan du med fordel smide et slips ind i mixet. Du skal dog være varsom, når du blander en mønstret skjorte med et mønstret slips, for det kan hurtigt gå galt, hvilket har jeg i øvrigt skrevet en lille artikel om: Kunsten at tilpasse slips og skjorte. I denne udgave af “match et slips med ternet skjorte” har vi et lettere afdæmpet mønster i slipset igennem de små, hvide prikker, og den navyblå farve passer glimrende til skjortens lysere blå nuancer.

 

Et par elegante mørkeblå bukser fra Boss Orange

Mørkeblå stofbukser til mænd i bomuld

Mærke: Boss Orange Pris: 999.-

Find de elegante bukser her

 

Vi bliver i afdelingen for bomuldsekvipering med disse nydelige og elegante mørkeblå stofbukser fra Boss Orange. Stoffets tekstur passer perfekt til efterårsgarderoben, og disse bukser kan samtidig anvendes til både arbejdspladsen og de mere formelle lejligheder.

 

De fantastisk nydelige mørkebrune støvler

Lækre mørkebrune støvletter til mænd

Mærke: Giorgio 1958 Pris: 1995.-

Find de nydelige støvler her

 

Lad dig ikke narre af den danske betegnelse “støvletter” – de er hverken direkte feminine eller mangler maskulinitet. Et par støvler (eller støvletter) er tæt på den perfekte efterårsekvipering til fødderne for den stilbevidste herre, og denne model fra den italienske skoproducent Giorgio 1958 er et fremragende eksempel på en nydelig og elegant støvle til mænd.

Tjek andre fede støvler til mænd ud her: Fede støvler – det perfekte fodtøj til efteråret og vinteren.

 

Det matchende mørkebrune bælte

Lloyd Mørke brunt bælte

Mærke: Lloyd Pris: 299.-

Find det lækre bælte her

 

Til at runde hele herligheden af har vi – selvfølgelig – et mørkebrunt bælte der matcher støvlernes mørkebrune nuancer. Et ganske nydeligt bælte hvor det sorte spænde giver bæltet et elegant, maskulint udtryk. Det er i øvrigt ikke første gang, at bæltet er blevet anbefalet herfra:

Læs også: Ugens outfit – herremode uge 18, herremode uge 36 og herremode uge 49.

 

Written by Christian Bo Nissen