Efterårsmode mænd 2018

 

Så skal vi til det igen! Ugens Outfit skal på banen og skabe inspiration til alle velklædte mænd derude i det danske landskab.

Jeg har valgt at forblive i den mere uformelle afdeling, som også være tilfældet ved Ugens Outfit i sidste uge, omend vi i denne uge lige har smidt en lækker blazer på, som giver det et nøk op af den formelle stige. Uformelt behøves dog ikke at betyde hullede og slidte jeans, t-shirt med Homer Simpson på og dårlig hårdag.

Uformelt kan sagtens stå knivskarpt og stilfuldt og det synes jeg i al beskedenhed, at denne uges outfit er et klasse eksempel på.

Enjoy:

 

Et lækkert uformelt outfit til efteråret

Efterårsmode mænd 2018

En nydelig brun blazer til mænd

lækker brun blazer mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 3200.-

Find den nydelige brune blazer her

 

Vi starter ud med en efterårsklassiker for den velklædte herre, nemlig den brune blazer. De brune nuancer er fantastiske til efteråret, vinteren og til tider foråret og det er – i mine øjne – en yderst undervurderet farve, som du næsten med garanti kan udforske mere, end du gør nu. Du kunne jo passende starte med denne nydelige brune blazer fra Tiger of Sweden. Jeg kan på ingen måder forestille mig, at du vil foretryde det.

 

Fed blå denim skjorte til mænd

mørkeblå denim skjorte mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1199.-

Find den lækre denim skjorte her

 

Under den brune blazer finder vi denne lækre blå denim skjorte, som på fornemmeste vis komplimenterer den brune blazer. Det her er en fantastisk lækker casual skjorte, som kan anvendes for sig selv uden blazer eller i sammenspil med f.eks. den førnævnte brune blazer. Begge dele vil fremstå knivskarpt.

 

Klassiske sorte jeans

sorte jeans mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 999.-

Find de klassiske jeans her

 

Til benene har jeg valgt en absolut klassiker i form af et par sorte slim fit jeans. De kommer fra Tiger of Sweden – når du nu alligevel skal investere i en must-have item til garderoben, så kan du lige så godt købe et par i ordentlig kvalitet og i tidløst design. Et klasse køb som vil være en værdifuld tilføjelse til enhver garderobe.

 

Et lækker brunt ruskindsbælte

brunt herrebælte

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 499.-

Find det lækre bælte her

 

Rundt om de sorte jeans finder vi dette nydelige brune ruskindsbælte fra svenske Oscar Jacobson. Det er stilrent og tidløst og så passer det glimrende til de brune ruskindsstøvler, som du finder nedenfor.

 

Lækre brune støvler til mænd

mørkebrune støvler mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1899.-

Find de lækre støvler her

 

Til fødderne faldt valget på disse super lækre mørkebrune støvler. Disse blev også anvendt i sidste uges herremode outfit og det er selvfølgelig ikke helt tilfældigt, det er nemlig et par fantastiske støvler, som passer perfekt til efteråret.

Sådan et par støvler her er helt geniale til det vejr, vi befinder os i lige nu med masser af småregn. Giv dem en gang imprægnering og plej dem løbende – så har du et par lækre støvler, du kan hive frem år efter år. Du bør i samme ombæring lige hoppe forbi min artikel om lækre støvler til mænd, det kunne jo være, at det fristede.

 

Omega Speedmaster

Speedmaster Moonwatch Numbered Edition 39.7mm

Mærke: Omega Pris: Sat 19% ned til 27.595.-

Find den lækre model her

 

Og så kom vi til det. Perlen ved denne uges outfit og med en lille bitte margin den dyreste del. Men hvor er det bare flot, hva’? Den brune rem matcher selvfølgelig det brune look ved resten af elementer.

Det er i øvrigt taget direkte fra min ultimative Omega Speedmaster guide, hvor du kan finde andre lækre og fristende modeller. Kig forbi og drøm lidt.

 

Written by Christian Bo Nissen