efterårs herremode 2017

 

Endnu en uge og endnu et ugens outfit skal vi have præsenteret. Jeg har i modsætning til sidste uges outfit, valgt at gå over i den mere uformelle boldgade. Ugens outfit er dermed dejligt casual og passer perfekt til fritiden, hvor du måske ikke altid smider en skjorte og blazer på.

En af mine absolutte favorit ekviperinger til fritiden er ligeledes stærkt repræsenteret, det er selvfølgelig den langærmede t-shirt. Sådan en sag er bare så pokkers behagelig at have på og så synes jeg personligt, at den ser skide godt ud!

Samtlige ekviperinger i denne uges outfit er desuden på udsalg lige nu, jeg har nemlig været en tur igennem Boozt’s design sale og fundet et par virkeligt gode tilbud, som du bestemt bør overveje.

Skal vi bevæge os ud i det?

Et lækkert casual herreoutfit

efterårs herremode 2017

 

 

En fremragende overgangsjakke

fed regnjakke til mænd

Mærke: Hackett Pris: Sat 40% ned til 2297,40.-

Find den lækre overgangsjakke her

 

Yderst på denne uges outfit finder vi denne lækre overgangsjakke fra Hackett, som er sat hele 40% ned lige nu. Vi bevæger os stille og roligt ind i efterårssæsonen og det betyder, at det er på tide, at få kigget lidt på garderoben her til. En af de mest essentielle ting til din efterårsgarderobe er en lækker overgangsjakke eller to. Her får du et fremragende bud på din kommende overgangsjakke serveret. Et nydeligt design, en super fed brun nuance – perfekt til efteråret – og så lige en kraftig reduktion i prisen gør, at du bestemt bør overveje denne model.

 

Den perfekt hvide langærmede t-shirt

hvid langærmet t-shirt

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 40% ned til 659,40.-

Find den perfekte langærmede t-shirt her

 

Under overgangsjakken har vi denne – i mine øjne – perfekte hvide langærmede t-shirt fra Polo Ralph Lauren. En langærmet t-shirt skal være helt simpel i udtryk, design og farvevalg og her leveret Polo Ralph Lauren til perfektion. Jeg elsker cuttet ved halsen, som er den lille og diskrete, men perfekte detalje. Jeg kan på ingen måder forestille mig, at du ikke vil elske at have den på. Der til kommer, at den altså er sat 40% ned lige nu. Haps!

 

De klassiske mørkeblå jeans på udsalg

mørkeblå jeans mænd

Mærke: Lee Jeans Pris: Sat 35% ned til 540.-

Find de klassiske mørkeblå jeans her

 

Til benene har jeg valgt de klassiske bukser, når vi snakker om casual ekviperinger, nemlig jeans. Nærmere bestemt et par mørkeblå jeans – dem bør alle mænd eje minimum ét par af. Du får her et glimrende bud på dine næste mørkeblå jeans serveret og som er sat 35% ned lige nu.

 

Et par knivskarpe mørkeblå sneakers

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 40% ned til 539,40.-

Find de lækre sneakers her

 

Til den nederste del har vi her et par stilrene og elegante mørkeblå sneakers fra Polo Ralph Lauren. Den skarpe læser vil bemærke, at jeg flere gange har anvendt ovenstående model i forskellige nuancer. Det er ganske simpelt fordi, at jeg synes, at Polo Ralph Lauren’s sneakers designer har ramt 110% plet her. Jeg elsker cuttet, jeg elsker det simplistiske design og jeg elsker, at de ikke koster en bondegård. Ovenstående udgave er tilmed sat 40% ned lige nu, så der er vidst ikke et bedre tidspunkt end nu, til at få købt et par drønlækre sneakers.

 

En lækker brun weekendtaske

lækker brun weekendtaske i læder

Mærke: Lyle & Scott Pris: Sat 25% ned til 1649,25.-

Find den lækre weekendtaske her

 

Jeg ved ikke med dig, men jeg anvender oftest min uformelle garderobe, når klokken slår weekend. En af mine hyppigst anvendte accessories i den forbindelse er min weekendtaske. Derfor har jeg fundet denne elegante brune weekendtaske i læder, der som resten af ekviperingerne i denne uges outfit selvfølgelig også er på udsalg. Du får den 25% billigere end ellers lige nu, så mangler du en lækker weekendtaske i elegant design, så bør du overveje ovenstående model.

 

Written by Christian Bo Nissen