Temperaturene falder i den kommende uge, og i bevæger os så småt ind i efterårsperioden. Derfor er der kommet sweater på og generelle efterårsvibes i denne uges herremode outfit inspiration. Hvis du – ligesom jeg selv – nogle gange kan have en anelse svært ved, at vurdere præcist hvordan et look vil komme til at se ud “in action”, så har jeg fundet et billede, der nogenlunde viser, hvordan denne uges efterårsinspirerede herrelook ser ud:

Således ser ugens outfit ud, når det ikke er sammensat:

Herremode outfit inspiration til efteråret 2015

Herremode outfit inspiration til efteråret 2015

Den klassiske pullover i efterårsfarven grøn

Grøn striktrøje pullover til mænd

Mærke: Hilfiger Denim Pris: 799.-

Find den klassiske pullover her

Omdrejningspunktet i denne uges herremode outfit er ikke en enkelt ekvipering, men nærmere det lækre sammenspil i mellem den grønne pullover her, den neutrale og elegante hvide skjorte samt den mørkeblå blazer. De tre ekviperinger giver tilsammen outfittet et fantastisk lækkert look, der på alle måder passer fremragende til efteråret. Denne striktrøje vil selvfølgelig kunne anvendes i en masse andre kombinationer udover denne.

Den nydelige marineblå blazer

Marineblå herreblazer til efteråret 2015

Mærke: Sand Jeans Pris: 2995.-

Find den lækre marineblå blazer her

Til at omfavne resten af looket har vi denne fantastisk flotte marineblå herreblazer fra Sand Jeans. Der er givetvis ikke mange udprægede, små detaljer ved denne blazer, men det gør så sandelig ikke noget, da det er teksturen i materialet (100% uld), der giver blazeren dette lækre look. Bliver blazeren samtidig smidt ind i et mix af grønt og hvidt fra pulloveren og skjorten, så har du et fantastisk lækkert efterårslook serveret. Udover at blazerens udvendige materiale er af 100% uld, hvilket er et stort plus i forhold til åndbarheden, så er det indvendige for af 100% bomuld – hvilket igen bidrager positivt til blazerens åndbarhed. Den gode åndbarhed medvirker altså, at blazeren sagtens kan anvendes i efterårsperioden (og selvfølgelig forårsperioden) samtidig med, at den vil kunne anvendes i vinterperiode. En ikke helt dum investering hvis du spørger mig 🙂

Den nydelige hvide skjorte

Hvid Tiger of Sweden slim fit herreskjorte

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 649.-

Find den elegante skjorte her

Til at fuldende treenigheden har vi denne ganske simple og ganske elegante hvide skjorte fra Tiger of Sweden. Der er ikke mange finurligheder ved denne skjorte – og det er selvfølgelig meningen. Den står for den lækre kontrast til de mørke blå og grønne nuancer fra blazeren og pulloveren. Derudover er denne skjorte fantastisk alsidig, lige netop grundet dens elegante og simple udtryk.

Et par lækre beige chinos

Beige herre chinos fra Selected

Mærke: Selected Pris: 399.-

Find de nydelige chinos her

Nu hvor vi er ved efterårsfarverne, så skal vi naturligvis have fat i et par beigefarvede chinos til benene. Udover at passe glimrende til dette outfit, så er et par chinos – i næsten hvilken som helst farve – en fantastisk ekvipering, idet de både er ganske nydelige i deres udtryk, er rigtigt behagelige at have på og som prikken over i’et er de dejligt alsidige i deres anvendelse.

Et par lækre mørkebrune Oxford sko

Ted Baker brune herresko til business

Mærke: Ted Baker Pris: 1295.-

Find de lækre Oxford sko her

I bunden af looket har vi er par mørkebrune Oxford herresko fra Ted Baker. Resten af outfittet er mere eller mindre uden de helt store detaljer, da det er farvesammensætningen der skiller dette outfit ud. De mørkebrune lædersko skiller sig dig ud igennem Oxford mønsteret, der er udført i små, elegante huller. Slet ikke så ringe endda!

Det mørkebrune læderbælte

Mørkebrunt Calvin Klein bælte til mænd

Mærke: Calvin Klein Pris: 399.-

Find det lækre bælte her

Til at runde hele herligheden af, har vi dette læderbælte fra Calvin Klein. Det suverænt vigtigste i denne sammenhæng er, naturligvis, at bæltes brune nuance matcher Oxford skoens brune nuancer. Den mørkebrune nuance i dette bælte vil matche de fleste mørkebrune lædersko, og samtidig er det ganske nydeligt og elegant udført. Der er altså tale om et ikke helt dumt køb, og dermed en fremragende tilføjelse til din faste rotering i garderoben.

Written by Christian Bo Nissen