herremode efterår 2018

 

Ugens Outfit i denne uge passer glimrende til det våde vejr, vi befinder os i for tiden. Jeg er personligt lykkelig over, at vi ikke snakker om varmerekorder hver anden dag – det der med 35 grader er ikke lige mig i længden.

Jeg har anvendt lidt klassiske efterårsnuancer i form af den mørkebrune nuance krydret med lidt mørkere nuancer i form af sort og mørkeblåt. For at bryde den mørke dominans bare en smule har jeg anvendt en virkelig lækker lyseblå og stribet skjorte fra Stenströms.

Lad os kigge på det:

 

Efterårslook til mænd

herremode efterår 2018

 

 

Vildt lækker mørkebrun bomber jakke

mørkenbrun bomber jakke mænd

Mærke: Private White V.C. Pris: 2999.-

Find den lækre model her

 

Helt i front på denne uges outfit er denne virkeligt lækre mørkebrune bomberjakke fra Private White V.C. Den er skåret helt perfekt og “drejer” lidt i snittet op mod halsen. Jeg er vild med det og den mørkebrune nuance er ramt skide flot her. Hvis du overvejer at investere i en ny overgangsjakke, så bør du seriøst kigge en gang til på ovenstående model.

 

En nydelig lyseblå og ternet skjorte

lyseblå ternet skjorte

Mærke: Stenströms Pris: 1599.-

Find den nydelige skjorte her

 

Under bomber jakken finder vi denne fantastisk elegante lyseblå og ternede skjorte fra Stenströms. Jeg er vild med det diskrete mønster og oxford stilen tilføjer kun positive toner set med mine briller.

 

Klassiske sorte jeans

sorte jeans mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 999.-

Find de klassiske jeans her

 

Til benene har jeg valgt en absolut klassiker i form af et par sorte slim fit jeans. De kommer fra Tiger of Sweden – når du nu alligevel skal investere i en must-have item til garderoben, så kan du lige så godt købe et par i ordentlig kvalitet og i tidløst design. Et klasse køb som vil være en værdifuld tilføjelse til enhver garderobe.

 

Lækre brune støvler til mænd

mørkebrune støvler mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1899.-

Find de lækre støvler her

 

Til fødderne faldt valget på disse super lækre mørkebrune støvler. Kan du gætte hvorfor? Yes, de er i samme boldgade i forhold til nuancen på jakken, men derudover? Det er nemmerlig rigtigt! Både jakken og disse nydelige støvler er udført i lækkert ruskindsmateriale, så match-faktoreren er helt i top.

Sådan et par støvler her er helt geniale til det vejr, vi befinder os i lige nu med masser af småregn. Giv dem en gang imprægnering og plej dem løbende – så har du et par lækre støvler, du kan hive frem år efter år. Du bør i samme ombæring lige hoppe forbi min artikel om lækre støvler til mænd, det kunne jo være, at det fristede.

 

Lækker og simpel kortholder til mænd

mørkebrun kortholder

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 349.-

Find den lækre kortholder her

 

Jeg har valgt to lækre og uimodståelige accessories i denne omgang. Den første er denne lækre, simple og stilrene kortholder fra det svenske modehus Oscar Jacobson. De er kendte for deres skandinaviske, stilrene og tidløse design og høje kvalitet. Du får da også knivskarp og stilrent design krydret med italiensk læder – og så til en virkelig, virkelig flot pris! Den findes i øvrigt også i lysebrun gennem linket ovenfor.

 

Elegant paraply til den velklædte gentleman

lækker mørkeblå paraply

Mærke: Fox Umbrellas Pris: 1499.-

Find den elegante paraply her

 

Sidste item i denne omgang og sidste detalje ved outfittet er denne hamrende elegante paraply fra den ikoniske britiske producent af paraplyer Fox Umbrellas. De har produceret elegante paraplyer siden 1868 og du får ikke flottere paraplyer til prisen. De er alle som én håndlavede, leveres med håndtag i poleret ahorn og forgyldt logo.
Det her er en statement, der oser af kvalitetsbevidsthed og kælen for de finere ting i livet.

 

Written by Christian Bo Nissen