herremode 2018

 

I sidste uges outfit blev der gået all in på et klassisk jakkesæt outfit med alt hvad det indebærer af accessories inklusiv manchetknapper.

I denne uge holder vi det elegant, stilfuldt og lettere formelt – dog uden jakkesættet. Et par fantastisk nydelige navy bukser sammen med den klassiske hvide oxford skjorte fra Polo Ralph Lauren skaber fundamentet for denne uges outfit. Der krydres med et virkelig nydeligt stribet slips fra Eton. Dertil kommer de stilrene og lækre ekviperinger i støvlerne, bæltet og det danskdesignede herreur.

Lad os kaste os over det:

 

Klassisk hvid oxford skjorte

hvid oxford skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 899.-

Find den klassiske hvide oxford skjorte her

 

Vi starter ud med overkroppen og den klassiske hvide oxford skjorte fra Polo Ralph Lauren. Det er ikke en klassiker for ingenting. Den går til stort set alt og er derfor en must-have ting i garderoben, ganske enkelt. Denne model er (selvfølgelig) i slim fit og findes i flere andre lækre nuancer, som alle vil klæde enhver velklædt herre.

 

Stilfulde navy bukser

mørkeblå bukser mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 1300.-

Find de stilfulde bukser her

 

Et par stilfulde navy bukser burde alle velklædte mænd have i garderoben – og det har du sikkert også. Skulle du tilfældigvis lige have slidt dit gamle par op, så får du her et stjernelækkert eksempel på sådan et par serveret på et sølvfad. Stort set alle typer af skjorter (og blazere) passer til og det gør dem derfor fantastisk alsidige. Et kanon køb til garderoben og modellen her findes også i en mindst lige så lækker gråmelange.

 

Virkeligt flot Eton slips

stribet eton slips

Mærke: Eton Pris: 750.-

Find det flotte slips her

 

Den perfekte detalje der fanger øjet ved denne uges outfit er dette fantastisk flotte stribede slips fra Eton. Jeg elsker størrelsen på striberne, farver, teksturen, ja, det hele! Det her slips til det her outfit (og de fleste andre) vil tage kegle over hele linjen. Det lover jeg!

 

Nydeligt mørkebrunt bælte

mørkebrunt tiger of sweden bælte

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 700.-

Find det nydelige bælte her

 

Til sådan et elegant outfit skal der naturligvis også et elegant bælte til. Det kommer her fra Tiger of Sweden og vil kunne anvendes i evighed – så længe det ikke slides ned. Et perfekt, elegant bælte. Denne model findes også i cognac og sort nuance.

 

Uforskammet lækre støvler

mørkebrune støvler mænd

Mærke: Loake 1880 Pris: 2399.-

Find de lækre mørkebrune støvler her

 

Jeg er helt vild med disse par fantastisk nydelige mørkebrune støvler fra Loake 1880. Jeg elsker det elegante og stilrene design Loake 1880 har tryllet frem her og de nydelige pyntesøm tilføjer støvlen den perfekte detalje. Du kan i øvrigt finde denne model og en masse andre lækre støvler i min seneste artikel om støvler til mænd.

 

Møglækkert danskdesignet herreur

about vintage herreur

Mærke: About Vintage Pris: 2495.-

Find det lækre herreur her

 

Sidst men bestemt ikke mindst har vi dette knivskarpe herreur fra About Vintage. Jeg har tidligere skrevet om det relativt nye danske urmærke About Vintage og jeg har da også et af deres herreur selv – og jeg ELSKER det. Jeg bruger det hver eneste dag.

Ovenstående lækre model kommer fra samme serie, som jeg selv ejer, men her har vi en sindsygt lækker blå urskive. Derudover er designet præcist som det skal; stilfuldt, elegant, tidløst. Elsker det!

 

Written by Christian Bo Nissen