Det er efterhånden ved at være lidt tid siden, at vi har haft shorts ind over Ugens outfit, og da vejret ENDELIG svinger sig op over 25 grader flere steder i landet, så skal vi da naturligvis have et rendyrket sommeroutfit til mænd. Der er tale om lidt herremode inspiration, der er klar til en tur på stranden eller bare et cafébesøg i solen. Outfittet bliver især båret frem af et par fede, sommersneakers og en lækker mørkeblå t-shirt med print. Derudover har jeg smidt et par lækre accessories ind, for at spice det hele lidt op.

Således ser denne uges outfit ud:

 

Sommer look til mænd 2016

Ugens herremode outfit sommer 2016

 

 

Lækker mørkeblå t-shirt med print

Fed mørkeblå t-shirt med print til mænd 2016

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: 300.-

Find den fede mørkeblå t-shirt her

 

I front for denne uges herremode outfit har vi en super fed mørkeblå t-shirt med print fra Tommy Hilfiger. Jeg er som udgangspunkt ikke den store fan af print på t-shirts (eller bluser for den sags skyld), men lige her har Tommy Hilfiger ramt plet. Den mørkeblå baggrund bliver flot brudt af det hvide print med striber og stjerner. Referencen til det amerikanske flag er ikke til at tage fejl af. T-shirt koster kun 300 kr. og fås også i grå.

 

Et par nydelige lyseblå shorts til mænd

Fede lyseblå shorts til mænd 2016

Mærke: Hugo Boss Pris: 599.-

Find de fede lyseblå shorts her

 

Benbeklædningen i denne omgang består af et par nydelige shorts fra Hugo Boss. Der er som sådan ikke noget vildt og iøjnefaldende ved disse shorts, de har såmænd bare ramt den fede, sommerfarve lyseblå HELT perfekt. Et par shorts som du vil blive glad for i mange år frem.

 

Fede lyse sneakers med blomsterprint

Fede sneakers til mænd sommer 2016

Mærke: Element Pris: 521.-

Find de fede sneakers med blomsterprint her

 

Ligesom med print på t-shirts og bluser, så har jeg det også lidt stramt med print på sneakers. Print i det hele taget skal virkelig ramme perfekt, før jeg synes det virker. Det har Element gjort her med disse perfekte sommersneakers i beige nuancer og et diskret men absolut nydeligt blomsterprint. Et par sneakers der med garanti vil kunne anvendes næste år også.

 

 

Fede sorte solbriller fra Ray-Ban

Fede sorte solbriller til mænd 2016

Mærke: Ray-Ban Pris: 1.490.-

Find de lækre solbriller her

 

Nu hvor menuen står på sommervejr og dermed også sol, så skal der selvfølgelig også tilsættes et par solbriller. De kommer her fra Ray-Ban, der efterhånden har fået etableret sig som et stensikkert go-to mærke, når de klassiske, stilrene linjer skal krydres med en overkommelig pris. Dette er ovenstående sorte solbrille et fremragende eksempel på.

 

Billig lysegrå skuldertaske til mænd

fed lysegrå skuldertaske til mænd

Mærke: Björn Borg Pris: 380.-

Find den lækre lysegrå skuldertaske til mænd her

 

Sidste ekvipering i denne omgang er naturligvis helt essentiel for en strandtur. En lækker skuldertaske eller to bør alle mænd have i deres garderobe. Denne model er muligvis ikke den mest rummelige på markedet, men det gør så afgjort heller ikke noget, når der nu bare skal være plads til et håndklæde, lidt solcreme og en god bog. Derudover er prisen bare pisse skarp på denne model: 380 kr! Så kan det vidst ikke gøres meget billigere.

 

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen