jakkesæt outfit

 

Så er vi endelig nået til normale tilstande for det danske vejr og det har helt ærligt været tiltrængt. Det var næsten for meget af det gode.

Det her, det ved man hvad er: uforudsigeligt med en god blanding af tilfældige byger og lidt solskin.

Eftersom jeg i sidste uge udgav min guide til manchetknapper og efterfølgende min artikel om 21 elegante manchetknapper, så er det jo oplagt, at denne uges outfit er et klassisk, elegant og lækker jakkesæt outfit med alt hvad det indebærer.

Inden vi kaster os over outfittet, vil jeg da lige slå et slag for min komplette guide til jakkesæt, hvor du finder alt hvad du bør vide om jakkesættet.

Anyways, let’s go.

 

Et stilrent jakkesæt outfit

jakkesæt outfit

 

Det klassiske navy Tiger of Sweden jakkesæt

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 4500.-

Find det klassiske jakkesæt her

 

Jeg har valgt det klassiske navy jakkesæt og selvfølgelig også en klassisk model fra Tiger of Sweden. Tiger of Sweden er kendt for, at levere jakkesæt, som passer glimrende til de fleste normaltbyggede mænd. Hvis du ikke vil investere i et skræddersyet jakkesæt, så er et jakkesæt fra Tiger of Sweden helt sikkert vejen at gå.

 

Lækker lyseblå skjorte

lyseblå hugo boss skjorte

Mærke: Boss Pris: 849.-

Find den lyseblå skjorte her

 

Jeg elsker at anvende flere forskellige nuancer af samme farve i et outfit og jeg elsker den blå farve. Derfor har jeg valgt en super lækker lyseblå skjorte fra Boss, som udemærker sig ved den diskrete tekstur som materialet har. En fantastisk flot skjorte som også ville klare sig alene sammen med et par chinos på f.eks. arbejdet.

 

Et par elegante mørkebrune sko

pæne mørkebrune sko

Mærke: Hugo Pris: 1599.-

Find de mørkebrune sko her

 

Til fødderne napper vi et par klassiske mørkebrune oxford sko med cap toe. Modellen her kommer fra Hugo og er nydeligt udført uden en masse detaljer. Enten skal et par sko til jakkesæt være pyntet med pyntesøm ellers skal de være helt minimalistiske og uden detaljer som her. Sådan et par her vil du kunne anvende fra nu af og til du har slidt dem op. En klasse investering til garderoben.

 

Elegant mørkebrunt bælte til mænd

mørkebrunt bælte mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 700.-

Find det elegante bælte her

 

Vi skal naturligvis have et bælte, som matcher den mørkebrune nuance fra skoene og det får I serveret her. Det er knivskarpt og stilrent – lige som vi vil have det og så kommer det fra yndlingsmærket Tiger of Sweden. Det her bælte vil du elske, at kunne hive frem år efter år.

 

Et nydeligt prikket navy slips

prikket navy slips

Mærke: Boss Pris: 599.-

Find det nydelige slips her

 

Når vi nu har valgt et mørkeblåt jakkesæt og en lyseblå skjorte inden under, så er det oplagt, at smide et mørkeblåt og prikket slips på udover skjorten. Det giver et fantastisk fedt og stilet look – og så er det p*sse simpelt, at sætte sammen.

 

Stilren slipsenål i sølv

sølv tiger of sweden slipsenål

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 30% ned til 350.-

Find den stilrene slipsenål her

 

Vi skal naturligvis også have en slipsenål til denne uges outfit og den kommer fra Tiger of Sweden. Jeg elsker den stilrene minimalisme og det er oftere end ikke en kæmpe fordel, når vi snakker accessories. Tiger of Sweden har ramt den lige i r*ven her og så er den endda sat hele 30% ned. Smukt!

 

Et par uforskammet lækre manchetknapper

eton manchetknapper sølv

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 1250.-

Find de lækre manchetknapper her

 

Disse perler af et par manchetknapper er tyvstjålet fra min artikel om lækre manchetknapper. De er samtidig også mine yndlingsmanchetknapper fra artiklen og det er nemt at se hvorfor, ikke? Det er stilren elegance, når det er absolut bedst. Disse manchetknapper vil du kunne bruge fra nu af og til du stiller træskoene. En klasse investering til garderoben.

 

En klassisk hvid lommeklud

hvid lommeklud

Mærke: Boss Pris: 299.-

Find den klassiske hvide lommeklud her

 

Der var ikke lige plads til lommekluden i forsidebilledet, men den skal vi naturligvis have med. Jeg har valgt en helt simpelt og minimalisk hvid lommeklud, da der er nok med detaljer og “lir” smidt på outfittet allerede. Less is more som man siger. En hvid lommeklud bør alle velklædte mænd eje og til lige under 300kr er dette et røverkøb.

 

 

Written by Christian Bo Nissen