herremode efterår 2017

 

Jeg ved ikke med jer, men jeg kan simpelthen ikke greje vejret. Tidligere i dag styrtede det ned og nu brager solen frem. Det gør det unægteligt svært, at finde det perfekte outfit.

I sådan et vejr bruger jeg personligt enten min læderjakke eller min quiltede efterårsjakke. I denne uges outfit har jeg valgt at smide en drønlækker og tidløs sort læderjakke på, som i øvrigt er på udsalg lige nu. Det er resten af delene også (lige pånær det fede ur). Så hvis du mangler en opgradering eller to til garderoben, er der er par super skarpe tilbud gemt i ekviperingerne nedenunder.
Skal vi ikke bare kaste os ud i det?

 

Skarpt casual outfit

herremode efterår 2017

 

Fed sort læderjakke til efteråret

fed sort læderjakke mænd

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: Sat 40% ned til 1620.-

Find den lækre sorte læderjakke her

 

Jeg elsker personligt min sorte læderjakke. Den er helt perfekt til overgangsvejret – altså det der vejr, vi har lige nu, hvor det er sådan lidt hverken eller. Jeg har haft min i mange år efterhånden og den holder bare. Sørg for at købe en i et stilrent design, så kan du ligeledes få glæde af din læderjakke i rigtigt mange år. Ovenstående er et glimrende bud på sådan en læderjakke og så er den sat hele 40% ned lige nu!

 

Klassisk stribet langærmet t-shirt

fed langærmet t-shirt stribet

Mærke: Knowledge Cotton Apparel Pris: Sat 40% ned til 299,40.-

Find den lækre langærmede t-shirt her

 

Under den sorte læderjakke finder vi endnu en af mine yndlingsekviperinger, når vi snakker om casual mondering. Det er den langærmede t-shirt, som i mine øjne er fantastisk at have på. Den er samtidig enkel, tidløs og stilren, så den kan sættes sammen med en masse andre ekviperinger – helt ubesværet. Denne model fra Knowledge Cotton Apparel er samtidig sat 40% ned lige nu, så du har hermed et skarpt køb serveret.

 

De enkle sorte jeans til mænd

fede sorte jeans udsalg

Mærke: Tiger Of Sweden Jeans Pris: Sat 25% ned til 750.-

Find de fede sorte jeans her

 

Til benene har jeg endnu engang valgt en klassisk casual ekvipering, nemlig et par solide sorte jeans. De kan altid anvendes! Afhængig af din arbejdsplads, kan de sagtens smides på sammen med en lækker businessskjorte og de spiller som sagt glimrende til et casual outfit også. De bør – i mine øjne – være en del af enhver velklædt mands garderobe og jeg har da også to styk selv. Disse sorte jeans er også sat ned lige nu!

 

Et par stilrene sneakers

fede mørkeblå sneakers udsalg

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 40% ned til 539,40.-

Find de stilrene sneakers her

 

Da vi jo har med et casual outfit at gøre, skal vi naturligvis kigge på et par sneakers til fødderne. Jeg har valgt at holde det hele i mørke nuancer, da det passer perfekt til en grå eftermiddag. Valget faldt på disse stilrene mørkeblå sneakers fra Polo Ralph Lauren. Den skarpe læser vil bemærke, at jeg har valgt disse tidligere i forskellige nuancer. Det er selvfølgelig fordi, at de – synes jeg – er pisse lækre! Stilrene, enkle og sørme også sat ned! Jeg har selv et par af disse dog i en anden nuance. Et fremragende køb!

 

Et styk maskulint sort herreur

Billigt sort og maskulint herreur

Mærke: Nixon Pris: 1.999.-

Find det lækre sorte herreur her

 

Jeg har flere gange anvendt det sorte og maskuline herreur overfor i Ugens Outfit og det er da også med i min artikel om billige ure til mænd. Det er det selvfølgelig med god grund. Jeg synes nemlig, at det er et pisse fedt herreur, hvor den dominerende sorte farve og det stilrene design danner rammen for et virkeligt fedt og maskulint herreur – og så er det tilmed billigt!

 

Den nødvendige paraply

fed mørkeblå paraply

Mærke: Gant Pris: Sat 40% ned til 540.-

Find den mørkeblå paraply på udsalg her

 

Sidste detalje ved denne uges outfit er – selvfølgelig – en paraply. Det er desværre en nødvendighed, når vejret er, som det er for tiden. Er du træt af de billige paraplyer til en 20’er fra Netto, så kan det bestemt betale sig, at investere i en ordentlig paraply, der ikke bukker under for det mindste blæsevejr. Sådan en investering har jeg selv foretaget mig og jeg er evigt lykkelig over resultatet! Ovenstående mørkeblå paraply fra Gant er netop nu sat 40% ned lige nu.

 

 

Written by Christian Bo Nissen