Et fedt sommerlook til mænd

 

Okay vejret ser ikke ud til, at slappe af endnu – i hvert fald ikke i denne uge. Potentielle varmerekorder lurer og det er faktisk næsten for meget af det gode. Sådan er vi danskere, der skal brokkes lidt i krogene. Kommer sommervejret ikke, så brokker vi os. Får vi en overflod af varme og sol, så brokker vi os. Det er dét, vi kan. Det skulle dog – indtil videre – se ud som om, at det bliver køligere i næste uge og jeg glæder mig.

Anyways, det er ikke en blog om vejr, men en blog for den stilbevidste mand. Derfor skal vi i dag kigge lidt nærmere på ugens outfit for uge 32. Outfittet er som altid skræddersyet til vejret og derfor har jeg fundet en klassisk sommerekvipering frem i form af en denimskjorte. Det varierer lidt hvor populær den er, som dikteres af moden, men som den faste læser ved, så blæser vi højt og flot på moden. Vi går kun op i, hvad der ser godt ud – også 1, 2 eller 3 sæsoner fra nu. Det vil en klassisk og stilren denimskjorte altid gøre og jeg er vil med den underspillede mandighed, sådan en skjorte udstråler.

Lad os kigge nærmere på sagen:

 

Et fedt sommerlook til mænd

Et fedt sommerlook til mænd

 

En lækker denim skjorte

lækker denim skjorte mænd

Mærke: Les Deux Pris: 799.-

Find den klassiske denimskjorte her

 

Vi starter naturligvis ud med kronjuvelen på denne uges outfit, nemlig denimskjorten. Den er klassisk, den er rå og mandig og så oser den af selvsikkerhed og god stil – når den bæres rigtigt og pasformen sidder lige i skabet. En klassisk sommerskjorte til mænd.

Modellen her kommer fra det succesfulde danske mærke Les Deux og de har holdt det helt stilrent og minimalistisk. We like! Det her er en fremragende investering til garderoben, som du vil elske at kunne smide på i de varmere perioder på året og på ferien.

 

Et par klassiske beige shorts

fede brune shorts mænd

Mærke: Matinique Pris: 399.-

Find de klassiske beige shorts her

 

Alle stilfulde mænd har et par beige shorts i garderoben eller to. De er ganske enkelt skide lækre og fantastisk alsidige, så hvis du endnu ikke ejer et par, så kan du hermed få bestilt dem til under 400 kroner og så endda fra det ikoniske danske mærke Matinique. Smukt!

 

Et elegant flettet bælte

laekkert mørkebrunt flettet bælte mænd

Mærke: SDLR Pris: 449.-

Find det flettede bælte her

 

Til et outfit i den uformelle boldgade passer et flettet bælte helt genialt ind. Jeg har fundet ovenstående nydelige model fra SDLR, hvor det gyldne spænde giver bæltet en sjat personlighed. Det står til et stykke under en 500-mand og er dermed et røverkøb!

 

Et par fede hvide sneakers

fede hvide sneakers mænd

Mærke: Les Deux Pris: 999.-

Find de fede sneakers her

 

Til fødderne har jeg fundet disse super fede hvide sneakers – igen fra danske Les Deux. Der er ikke så meget pis her. Det er minimalistisk, stilren elegance, når det er absolut bedst. De står bare knivskarpt og det samme gør prisen.

 

Et par forfriskende solbriller

fede brune solbriller mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1400.-

Find de forfriskende solbriller her

 

Til toppen af poppen som man siger (eller, nej…!) har vi disse fantastisk fede solbriller fra Polo Ralph Lauren. Jeg er vild med de lyse nuancer af brun, som er valgt her. Det giver brillen et fedt sommerlook, som matcher solens stråler og varme helt genialt. Perfekt til sommeren!

Modellen her er i øvrigt taget fra min omfattende guide om solbriller, hvor du finder intet mindre et 68 fede solbriller til mænd – kig forbi og bliv inspireret.

 

Prikken over i’et: et fedt armbånd

fedt brunt flettet armbånd mænd

Mærke: Morris Accessories Pris: 399.-

Find det lækre armbånd her

 

Som sagt: prikken over i’et ved denne uges outfit er dette drønlækre flettede armbånd fra Morris Accessories. Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen; armbånd kan være en sindssyg lækker detalje, at smide på sit outfit og kan være dit egen, personlige touch. Ikke helt overbevist endnu? Så kig da lige forbi min guide til armbånd til mænd.

 

Written by Christian Bo Nissen