Så er endnu en uge ved at være oprundet og vi skal have præsenteret denne uges outfit. Situationen med det danske vejr har ikke rigtigt ændret sig. Det er som om, at det simpelthen ikke gider bliver godt vejr. Det er konstant sådan en mellemting, hvor den høje luftfugtighed til tider gør, at det føles varmt – på den ulækre og lumre måde – men i realiteten er det ikke meget mere end et OK forårsvejr, vi er vidne til.

Derfor har jeg udstyret denne uges outfit med en quiltet overgangsjakke i en fed mørkegrøn nuance, som du altid kan tage af, hvis det skulle gå hen og klare op. Jeg holder stilen casual og lækker, da det jo er weekend 🙂

Således ser dennes uges “sommeroutfit” til mænd ud:

 

Et casual og lækkert sommeroutfit til mænd

fedt casual herremode look 2017

 

En sprød mørkegrøn overgangsjakke

fed mørkegrøn overgangsjakke

 

Mærke: Barbour Pris: 1599.-

Find den lækre mørkegrønne overgangsjakke her

 

Som nævnt har vi en drøn lækker overgangsjakke i front for denne uges outfit. Der er tale om en mørkegrøn overgangsjakke i quiltet design fra Barbour. Jeg har tidligere luftet min begejstring for det quiltede design og jeg ejer da også selv en – synes jeg selv – møg lækker quiltet overgangsjakke. Den er dog i en mørkeblå nuance og jeg har pønset på at udvide sortimentet med en mørkegrøn sag også. Sådan en fandt jeg her og den rammer plet, hvis jeg selv skal sige det. Tilmed er prisen næsten uforskammet billig, taget i betragtning af, at det ikke engang er på udsalg. Et solidt køb til den alsidige garderobe!

 

Hvid Polo Ralph Lauren skjorte

hvid polo ralph lauren skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 899.-

Find den lækre hvide sommerskjorte her

 

Vi sluttede af med en bemærkning om den alsidige garderobe og hvis der er én ekvipering, der om nogen er alsidig, så er det den klassiske, hvide button-down skjorte fra Polo Ralph Lauren. Jeg ejer selv sådan en flot sag og jeg er stjerneglad for den. Den kan simpelthen bruges i et hav af sammenhænge og gør det fremragende sammen med alle blazere – men også helt for sig selv! Et must-have i enhver velklædt herres garderobe, hvis du spørger mig.
Den er i øvrigt skamløst lånt fra min længere artikel om fede sommerskjorter til mænd, som det ikke er for sent at hoppe forbi, skulle det fange din interesse.

 

Et par klassiske mørkeblå jeans

mørkeblå jeans til mænd

Mærke: Replay Pris: 799.-

Find de klassiske jeans her

 

Vi bliver i den klassiske og alsidige boldgade med et par tidløse mørkeblå jeans fra Replay. Jeg vil skyde på, at det er de færreste mænd, der ikke ejer et par klassiske mørkeblå jeans og med god grund. De kan altid hives frem fra garderoben og bruges med glæde. Der er dog til gengæld også nogle mænd i dagens Danmark, der konsekvent bruger jeans, lad endelig være med dette. Et par fede chinos er en fremragende standardbuks, som overall gør sig bedre end jeans.

Men tilbage til jeans. De bør nemlig stadig være en del af den stilfulde herres garderobe. For flotte, det er de altså! Bare i det rette omfang 😉

 

Et par fede mørkebrune sneakers

fede mørkebrune sneakers i læder

Mærke: Buttero Pris: 1899.-

Find de fede sneakers her

 

Vi holder det som sagt casual i denne uge og derfor har jeg smidt et par uforskammet lækre sneakers på fra Buttero. Vi har at gøre med et par håndsyede italienske lækkerier med en top af lækker mørkebrun læder, som på perfekt vis afbalanceres af den cremefarvede og tykke gummisål. Skal du have sneakers på, så lad det være sådan et pragteksemplar!

 

Lækker brun messenger taske

lækker brun messenger taske

Mærke: Berluti Pris: €1990.-

Find den lækre brune model her

 

Jeg har valgt at smide en hamrende lækker og eksklusiv messenger taske i nydeligt mørkebrunt læder ind i denne uges outfit. Det til trods for, at tasken her ligger i den noget pebrede ende. Men så har du til gengæld også en fortryllende elegant messenger taske for livet og allerede nu har den et forførende lækkert patina look over sig. Jeg er forelsket!

Du kan finde mange flere eksempler på lækre skuldertasker i min artikel om emnet, som indeholder intet mindre end 37 fede skuldertasker til mænd.

 

 

Fedt brunt perlearmbånd til mænd

fedt brunt perlearmbånd til mænd

Mærke: Peyote Bird Pris: €165.-

Find det fede brune perlearmbånd her

 

For ikke at blive alt for kedelig (umuligt hvis du render rundt med messenger tasken fra Berluti), så har jeg krydret outfittet op med en lille, men bestemt ikke ligegyldig detalje. Vi snakker om dette fantastisk lækre perlearmbånd fra Peyote Bord. Jeg har sagt det før (i min artikel om fede armbånd til mænd); armbånd er en fantastisk og dejligt ubesværet måde, at tilføje dit outfit en super fed detalje! Dermed sikrer du, at du skiller dig ud fra mængden på elegant vis.

 

Written by Christian Bo Nissen