Det danske sommervejr viser sig fra sin mest typiske side pt: regn, blæst, sporadisk sol og alt for lave temperaturer. MEN, i næste uge skulle der dog primært stå sol på menuen. Temperaturen sniger sig dog ikke meget over de 18 grader, men så længe det ikke regner, er man jo næsten nød til at være tilfreds efterhånden. Det betyder et lettere lummert vejr, og derfor skal du i hvert fald holde dig fra de tungere beklædninger, når arbejdet kalder. Denne uges outfit inspiration har derfor en lækker og let ternet blå skjorte fra det nye danske designermærke The Danish Gentleman som omdrejningspunkt. For at sikre dig imod det omskiftelige vejr, har jeg også smidt en mega lækker overgangsjakke fra Boss Orange ind i mixet! Således ser denne uges herremode outfit ud:

 

Ugens heremode inspiration

 

Ugens herremode outfit - herremode inspiration

 

Lækker ternet blå skjorte

Blå Gingham skjorte til mænd

Mærke: The Danish Gentleman Pris: 549.-

Find den lækre ternede blå skjorte her

 

Som sagt er omdrejningspunktet for denne uges herremode inspiration en super lækker skjorte fra The Danish Gentleman. Mærket er spritnyt, og leverer rigtigt lækkert tøj i et klassisk, tidløst design og høj kvalitet. Hvis du er nysgerrig efter lidt mere om mærket, kan du læse min nylige anmeldelse af The Danish Gentleman. Kort fortalt leverer de skjorter og bluser i fortrinlig kvalitet, som uden problemer kan konkurrere med de dyrere mærker som Ralph Lauren og Eton. Ovenstående ternede blå skjorte er et glimrende eksempel på en skjorte i knivskarpt design og høj kvalitet, hvor prisen til gengæld ligger betydeligt under konkurrenterne.

Lige netop dette design er i mine øjne virkelig lækkert, og du har her en skjorte, som passer perfekt til jobbet eller et restaurantbesøg med din bedre halvdel.

 

Lækker mørkegrøn overgangsjakke til mænd

Moerkegroen overgangsjakke herre 2016

Mærke: Boss Orange Pris: 2799.-

Find den lækre mørkegrønne overgangsjakke her

 

Skulle vejret slå om i regn og blæst, så bør du have en lækker overgangsjakke i arsenalet. Ovenstående model er Boss Orange’s knivskarpe bud på en svedig overgangsjakke til efteråret 2016. I mine øjne et fremragende eksempel på en overgangsjakke, hvor et minimalistisk, tidløst design har været i fokus. Den her overgangsjakke kan du altid smide på – også mange år frem. Det er dermed en skide god investering til din garderobe.

 

De klassiske mørkeblå chinos

Mørkeblå chinos til mænd

Mærke: NN07 Pris: 899.-

Find de klassiske mørkeblå chinos her

 

Hvis du tænkte, at jeg snart ville stoppe med at lovprise chinos – og især dem fra NN07 – så tog du grueligt fejl 🙂 Chinos er bare min absolutte favorit, når benene skal beklædes, og inden for chinos så er NN07 favoritmærket. Mærket leverer nydelige chinos i høj kvalitet, som tilmed er et par hundredelaser eller mere billigere end lignende modeller fra f.eks. Polo Ralph Lauren. Denne holdning er jeg tilsyneladende ikke ene om, NN07 har nemlig bragende succes, og er for nyligt blevet opkøbt at et svensk investeringsfirma.

 

Nydelige mørkebrune ruskindssko til mænd

Mørkebrune russkindssko til mænd

Mærke: Kost Pris: 856.-

Find de lækre russkindssko her

 

Til bunden har jeg valgt et par absolut nydelige mørkebrune ruskindssko. Modellen her kommer fra Kost, som har tilføjet et par lækre detaljer omkring hælen og sålen. Samtidig har de lagt en omgang patina indover snuden, smukt! Ruskindssko er min personlige go-to sko, når vejret har det med at kaste regn af sig – de bliver nemlig ikke så let synligt skadet af det lidt hårdere vejr. Men husk nu at imprægnere skoene inden brug (og gentagende gange i løbet af deres levetid)!

 

Et frækt mørkebrunt ruskindsbælte

Mørkebrunt herrebælte i ruskind

Mærke: Hugo Boss Pris: 799.-

Find det lækre ruskindsbælte her

 

Oh yes! Vi skal selvfølgelig have et ruskindsbælte til at matche de labre ruskindssko. Det kommer her fra Hugo Boss, og rammer det klassiske, stilrene look perfekt. Der er ikke mange detaljer her, men det anvendte ruskindsmateriale gør netop, at dette bælte skiller sig ud. Det er skide lækkert, hvis du spørger mig!

 

 

Written by Christian Bo Nissen