Hold nu op, hvor er det danske sommervejr dog trist til tider. Jeg er som tidligere nævnt hjemvendt fra USA, hvor sidste stop inden hjemturen hed Las Vegas og 45+ grader. Pt. sidder jeg og kigger ud af vinduet på mit kontor og ser ud på gråt vejr og hører på regnen der rammer ruden. Trist!

Men selvom vejret ikke lige byder på høj solskin og strandvejr, så kan man jo godt klæde sig ordenligt på. Ugens outfit tilpasser sig som altid det aktuelle vejr, og denne uges outfit er således klædt på til lidt regn og køligere temperaturer – og gør det i stil.

Flere af de udvalgte styles er lige nu på udsalg og dermed sat kraftigt ned. Men tøv ikke for længe, de har det nemlig med at blive revet væk!

 

Ugens outfit er klar til lidt sommerregn

Ugens outfit - sommerlook til mænd 2016

 

 

Fed sort casual overgangsjakke

Mørkeblå sommerjakke til mænd 2016

Mærke: Superdry Pris: 899,95.-

Find den lækre casual overgangsjakke her

 

I front for denne uges outfit har vi en super sprød overgangsjakke i navyblå nuancer fra Superdry. Når vi snakker om casual stil, så har Superdry ofte en god håndfuld lækre bud, præcis som med denne model. Den holder et ganske enkelt stilrent snit, men samtidig har den et lettere råt look over sig, og passer dermed glimrende som til den mere afslappede del af garderoben.

 

Laber langærmet t-shirt fra Hugo Boss

Laekker langaermet t-shirts til maend

Mærke: Hugo Boss Pris: 579.-

Find den labre langærmede t-shirt her

 

Som den primære drivkraft til overkroppen har vi her en absolut lækkerbisken fra Hugo Boss i form af en langærmet t-shirt. Jeg er personligt helt tosset med langærmede t-shirts, da de på perfekt vis signalerer casual elegance uden for mange dikkedarer. Knap den øverst – eller flere for de mere vovede typer – op og du har den perfekte overdel til et casual look. Simpelt. Elegant. Piv lækkert!

 

Et par klassiske navy jeans fra Boss Orange

Lækre jeans til mænd 2016

Mærke: Boss Orange Pris: Sat ned til 659,40.-

Find den klassiske jeans her

 

Vi hopper videre til den nederste halvdel med disse klassiske navy jeans fra Boss Orange. Vi holder det helt simpelt i denne uge, og derfor faldt valget på disse nydelige jeans, som du med garanti altid kan smide på. Fik jeg i øvrigt nævnt, at de er sat 40% ned lige nu? Bum! Et par super lækre jeans i høj kvalitet til en yderst rimelig skilling.

 

Sprøde brune sneakers fra Ralph Lauren

Fede brune sneakers efterår 2016

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat ned til 454,35.-

Find de sprøde brune sneakers her

 

Til bunden tilføjer vi lige outfittet en smule farve, for ikke at gøre det overordnede indtryk alt for monotont. Vi har her et par fantastisk lækre brune sneakers, som næsten bevæger sig over i en lettere bordeaux nuance af brun. Modellen hedder Vaughn og er en af Ralph Lauren’s absolut bedst sælgende sneakers modeller (hvis ikke den bedst sælgende) – og med god grund. Designet rammer en perfekt balance af små detaljer og et tidløst snit. Jeg havde selv et par stående i skoskabet, indtil jeg simpelthen havde slidt skoene helt ned. De kan varmt anbefales, og så er de i øvrigt på udsalg lige nu! Haps!

 

Nydelig mørkebrun weekendtaske til mænd

Fed mørkebrun weekendtaske til mænd 2016

Mærke: Adax Pris: Sat ned til 1.253.-

Find den nydelige mørkebrune weekendtaske her

 

Ugens outfit er sørme også blevet udstyret med en rigtig nydelig mørkebrun weekendtaske fra Adax. Modellen her kan prale af et knivskarpt og stilrent design udført i lækkert kalveskin og en fremragende mørkebrune nuance. Et styk perfekt weekendtaske sat kraftigt ned hermed serveret.

 

En lækker paraply til de regnfulde dage

Fed paraply til mænd 2016

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: Sat ned til 210.-

Find den lækre paraply her

 

Sidste delelement i denne uges outfit er desværre et nødvendigt onde. En paraply kan vi vidst alle sammen få brug for her i det danske “sommervejr”, men derfor behøver man jo ikke rende rundt med en skodparaply til en 20’er fra Fakta, der alligevel flækker ved selv den mindste blæst. Her får du en ganske lækker sag af en paraply som samtidig holder stand i det kedelige vejr – og samtidig er den sat ned lige nu!

 

Written by Christian Bo Nissen