Så kom Ugens Outfit på forsiden endnu engang midt i denne vanvittige hede, som vi pt befinder os i. Jeg tænker lidt, at det er hævnen for, at vi danskere ALTID skal brokke os over det ringe sommervejr – nu skal vi f*ndme ha’ én over frakken!

Det er faktisk for meget af det gode – se, så kom brokken igen. Det er jo dét, vi danskere kan: at brokke os over vejret.

Nå, men skal vi ikke komme tilbage på sporet? Vi kigger i dag på Ugens Outfit for uge 31 og det passer som skræddersyet til det lækre vejr: sprøde, hvide shorts, frække solbriller, en sprød t-shirt, et par sneakers og så et drønlækkert mørkebrunt læderarmbånd. Smukt!

Flere af delene er fanget på tilbud, så hvis du slår til inden det er for sent, kan du gøre et godt køb.

Jeg undskylder på forhånd for den forringede billedekvalitet, men min normalt ellers så trofaste Macbook Pro er på værkstedet og jeg sidder derfor pt. på en lappeløsning, indtil min trofaste tjener vender retur.

Let’s go:

Et perfekt sommeroutfit

 

Et styk t-shirt i en lækker sommernuance

fed lyserød t-shirt mænd

Mærke: Lindbergh Pris: 169.-

Find t-shirten i de lækre sommernuancer her

 

Første stop i denne uges outfit er denne lækre t-shirt i en dejlig flabet sommernuance, som bare skriger efter sol og højt humør. Den står til en uhørt skarp pris og findes i en flot palette af andre, lækre nuancer også.

 

Et par klassiske, sprøde shorts til sommeren

fede hvide shorts mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 30% ned til 769,30.-

Find de klassiske hvide shorts her

 

Til de efterhånden – forhåbentlig – brune stænger har jeg valgt et par klassiske, hvide shorts. I det jeg skriver dette opdager jeg, at Polo Ralph Lauren tilsyneladende har lanceret en big and tall linie, hvor denne model er fundet fra. Såfremt du ikke befinder dig i big and tall segmentet, kan du med fordel kigge på dette alternativ i stedet.

 

De lækre brune sneakers

fede brune sneakers mænd

Mærke: Björn Borg Pris: Sat 50% ned til 550.-

Find de fede hvide/brune sneakers her

 

Til fødderne har jeg valgt et par fede sneakers fra Björn Borg. Jeg elsker personligt kombinationen af den hvide/beige sål og så en fed nuance af brunt læder på toppen. Det spiller bare – og så er de sat hele 50% ned lige nu.

Det bliver muligvis til tider lidt for varmt i disse sneakers, så her kan du med fordel kigge på et par sejlersko f.eks. som alternativ.

 

Et par frække solbriller

fede brune solbriller mænd

Mærke: Ray-Ban Pris: 1.600.-

Find de frække solbriller her

 

Intet sommeroutfit uden et par lækre solbriller. Jeg har her fundet et par – synes jeg – super fede brune Ray-Ban solbriller, som kommer i et knivskarpt, moderne og alligevel stilrent look. Jeg er vild med det! Modellen er fundet i min omfattende guide til lækre solbriller til mænd, hvor du kan finde masser af lækker inspiration til dine næste solbriller.

 

Det perfekte mørkebrune læderarmbånd

fedt brunt læderarmbånd

Mærke: Paul Smith Pris: 999.-

Find det fede brune læderarmånd her

 

Prikken over det berømte i kommer denne gang i form af et uforskammet lækkert mørkebrunt læderarmbånd fra Paul Smith. Et stilrent armbånd til mænd kan være en fantastisk fed accessory, som tilføjer dit outfit klasse på en elegant og diskret måde. Modellen her er fundet i min artikel og guide til Lækre armbånd til mænd – rigtig god læselyst.

 

Written by Christian Bo Nissen