Så nåede vi frem til uge 31, som på papiret burde betyde fornuftigt vejr med lidt lækker solskin og temperaturer over de 25. Desværre er det ikke tilfældet, så i stedet må vi jo bare klæde os derefter.

Denne uges outfit har blandt andet en lækker blazer i en fed khaki nuance i front, som du snildt kan anvende som jakke, når vejret er, som det nu en gang er. Inden under finder vi en klassisk og lækker Eton skjorte, som du altid vil have glæde af i din garderobe. Til benene har jeg smidt en par lækre chinos på, til fødderne har jeg valgt et par forførende mørkebrune Chelsea støvler og vi har selvfølgelig et tilhørende mørkebrunt bælte. Til at slutte det hele af, har vi et par fede solbriller, hvis vi nu skulle være så heldige, at solen vil kigge forbi.

Lad os kigge på denne uges sommeroutfit til mænd:

 

Sommeroutfit til mænd 2017

sommer outfit til mænd 2017

 

Lækker khaki blazer på udsalg

lækker khaki blazer til mænd

Mærke: Calvin Klein Pris: Sat 50% ned til 1319,50.-

Find den lækre khaki blazer til mænd her

 

En lækker bomuldsblazer i en fræk khaki nuance er slet ikke nogen dum idé, at have i garderoben, når vejret er lidt lunere i det. Den kan nemlig snildt anvendes i foråret, om sommeren og til efteråret. Du får altså en fantastisk anvendelig blazer, som du samtidig uden problemer kan sammensætte med et væld af outfit kombinationer. Er du ikke overbevist endnu? Så kan det måske hjælpe, at den er sat hele 50% ned lige nu. Bum!

 

Elegant Eton skjorte i hvid bomuld

hvid eton skjorte med mønster

Mærke: Eton Pris: 1299.-

Find den hvide Eton skjorte med mønster her

 

Under blazeren finder vi som sagt en super lækker Eton skjorte. Jeg har valgt en hvid en af slagsen med et elegant og diskret mønster, som bryder det ensartede look fra blazeren helt perfekt. En Eton skjorte kan du anvende med glæde i mange, mange år frem og er derfor en fremragende investering til garderoben. De fungerer både til blazere, jakkesæt og alene.

 

Et par stilrene mørkeblå chinos

fede mørkeblå chinos til mænd

Mærke: Boss Orange Pris: 1099.-

Find de fede mørkeblå chinos her

 

Til benene holder jeg det altid super simpelt og tidløst. Til dette formål elsker jeg chinos, da de er fantastisk alsidige, behagelige at have på og kan anvendes til både de uformelle og de fleste formelle lejligheder. Et par mørkeblå chinos bør så afgjort være en del af enhver velklædt herres garderobe og jeg har da også selv mere end et par, som altid er klar til anvendelse.

 

Et par forførende lækre Chelsea boots

fede mørkebrune chelsea boots

Mærke: Marsell Pris: €660.-

Find de forførende Chelsea boots her

 

Til fødderne har vi et par eksklusive Chelsea støvler fra den italienske designer Marsell. Her får du virkelig et par fantastisk lækre og unikke Chelsea støvler, som bare oser af god stil og kvalitet. Du køber ikke bare et par støvler, du køber et statement!

Jeg elsker den smukke blanding af et klinisk og stilrent design med det rå mørkebrune læder, som allerede excellerer med en smuk patina.

 

Et flot mørkebrunt bælte

eksklusivt mørkebrunt bælte

Mærke: Bottega Veneta Pris: €420.-

Find det eksklusive mørkebrune bælte her

 

Vi bliver i den mere eksklusive afdeling med dette imponerende flotte mørkebrune bæltet i flettet læder. Er du på udkig efter et bælte, som ikke bare ligner alle de andre og har du ikke noget i mod at investere i eksklusivt italiensk design, så ligger dette mørkebrune bælte lige til højrebenet.

 

Et par lækre Aviator solbriller

brune aviator solbriller mænd 2017

Mærke: Prada Pris: 2110.-

Find de lækre Aviator solbriller her

 

Til slut har vi, som tidligere nævnt, et par lækre mørkebrune Aviator solbriller til mænd. De kommer fra Prada har har et dejligt plettet brunt stel og fordelen ved et par Aviator solbriller er, at de aldrig vil gå af mode. Du kan med andre ord smide disse lækre solbriller på år efter år efter år.

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen