Fedt herrelook til 2017

 

 

Jeg kører på min sidste uge af sommerferien og kunne da godt have ønsket mig lidt bedre vejr at afslutte på, men sådan er det jo desværre med den danske sommer. Lur mig om det ikke bliver bragende vejr i store dele af august og september, når jeg er startet på arbejde igen. Det gør dog heller ikke så meget, da jeg har et par store udendørs events, som afvikles i starten af september, så jeg bytter det gerne for stensikkert godt vejr der.

Anyways, man kan altid brokke sig over det danske vejr.. Lad os i stedet kigge på ugens outfit. Jeg har valgt at omfavne det kedelige vejr og har blandt andet smidt en lækker quiltet overgangsjakke på – jeg bruger nemlig selv min flittigt i denne tid. Flere af ekviperingerne ved dette sprøde outfit er i øvrigt sat kraftigt ned lige nu, så der er penge at spare, d’Herrer.

Lad os kigge på det:

Lidt afslappet god stil til den kedelige sommer

Fedt herrelook til 2017

 

 

Lækker mørkeblå quiltet jakke på udsalg

quiltet jakke mænd udsalg

Mærke: Lexington Company Pris: Sat 58% ned til 1250.-

Find den mørkebrune quiltede jakke her

 

Det er ofte muligt at gøre nogle vilde fund henover sommeren på den ekvipering, du får brug for til efteråret/vinteren. Hvis du så samtidig – som jeg selv – ikke går synderligt meget op i mode, men gerne vil klæde dig i et tidløst og elegant design, jamen så er det bare om at slå til, når du kan. Ovenstående lækre mørkeblå quiltede jakke fra Lexington Company er et glimrende eksempel her på. Du får en super lækker overgangsjakke i god kvalitet til næsten ingen penge.

 

Fed casual skjorte med mao-krave

fede blå skjorte med mao krave

Mærke: E T A L Pris: Sat 70% ned til 179,70.-

Find den lækre skjorte her

 

Ugens outfit er – som du nok har bemærket – dejligt casual i sit udtryk. Det skyldes sammensætningen af de forskellige ekviperinger, som for det meste hver i sær ville kunne overføres til mere formelt outfit. En skjorte med mao-krave (eller kina-krave, om du vil) er dog ovre i den mere uformelle boldgade overordnet set. Det gør den dog ikke mindre lækker og så er den samtidig sat 70% ned lige nu. Bum!

 

Et par nydelige grønne bukser

fede grønne bukser mænd

Mærke: E T A L Pris: Sat 60% ned til 239,60.-

Find de grønne bukser her

 

Benene bliver i denne omgang beklædt med et par lækre grønne bukser i bomuld med indbygget stretch – perfekt til de uformelle lejligheder. Sådan et par lækkerier kan du altid bruge til mere eller mindre alle dine uformelle outfit og når de så er sat 60% ned, jamen så bliver det vidst ikke bedre.

 

Fede casual sko til mænd

fede sorte lædersko mænd

Mærke: E T A L Pris: Sat 60% ned til 399,60.-

Find de fede sko her

 

Til fødderne har jeg ligeledes fundet et par lettere uformelle men drøn lækre herresko. Den kraftige vulkaniserede gummisål er blevet anvendt som en aktiv del af designet og afbalancerer nydeligt den sorte og maskuline overdel i læder. En lækker casual herresko, som særligt excellerer, når regnen melder sig og fødderne ellers kan blive våde.

 

Maskulint sort herreur beklædt med carbon

Fedt sort herreur i carbon

 

Mærke: Lars Larsen Pris: 1590.-

Find det lækre herreur her

 

Til håndleddet skal vi naturligvis også have lidt pynt. Det kommer her fra den danske urmager Lars Larsen. Du får et fantastisk flot herreur i dansk design og med en carbonbelagt stålrem, som giver uret et unikt og dejligt maskulint udtryk. Samtidig er prisen næsten uforskammet billigt. Det fås hos den danske forhandler Authentic, som jeg i øvrigt lige har anmeldt et Tycho Brahe ur fra.

 

Lækker skuldertaske i kanvas

lysebrun skuldertaske i kanvas

Mærke: KIOMI Pris: 499.-

Find den lysebrune kanvas model her

 

Til sidst skal vi lige have en ekstra accessory med. Det bliver denne stilrene skuldertaske fra KIOMI, taget direkte fra min artikel om skuldertasker til mænd. Du får en elegant og tidløst designet skuldertaske i kanvas, som godt nok ikke er på udsalg, men den er til gengæld knivskarp på prisen selv uden rabat. Et glimrende køb hvis sommerferien har været lidt hård ved pengepungen.

 

Written by Christian Bo Nissen