Så røg vi ind i den første helt store sommerferie – dog uden et medfølgende festfyrværkeri af lækkert sommervejr med sol og varme. Desværre. Undertegnede har selv sommerferie nu og tre uger frem og da jeg skal befinde mig i det danske land, så kunne jeg da ærlig talt godt have ønsket mig lidt mere sol og en anelse mere varme.

Men, det er jo Danmark… Så i stedet for at bruge for meget energi på noget jeg alligevel ikke kan kontrollere eller påvirke, har jeg kastet min energi over noget jeg kan styre, nemlig MetroMand og lidt lækkert indhold.

Første levering kom i søndags hvor jeg præsenterede en overordentlig flot samling lækre ekviperinger på udsalg fra Care of Carl. Hop forbi artiklen lige her og gør et godt køb.

Næste levering er naturligvis denne omgang Ugens Outfit og lad os bare kaste os over det:

Et stilrent sommerlook

 

Det er stilrent, det er klassisk og du vil stå knivskarpt henover sommeren i ovenstående outfit. Lad os kigge på de enkelte dele:

 

Hugo blazer på tilbud

Mærke: Hugo Pris: Sat 30% ned til 1609.-

Find blazeren

 

Vi starter som altid i front med denne nydelige og lettere flabede blazer fra Hugo. Du får en blåmeleret blazer, som passer helt genialt til de uformelle lejligheder, som der unægteligt vil være en hel del af henover sommeren. Den er sat 30% ned lige nu og er i mine øjne et super stærkt køb.

 

Den klassiske hvide oxford skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 799.-

Find skjorten her

 

Ja, den har været repræsenteret et utal af gange her på MetroMand, men det er nu også med god grund: Den passer til stort set alt og det er netop derfor, den fortjener at blive fremvist et utal af gange! Den er nemlig et genialt køb til garderoben og hvis du ikke allerede har den hvide oxfordskjorte fra Polo Ralph Lauren, så gør dig selv den tjeneste, at få købt den. Du vil ikke fortryde det.

 

Et par nydelige chinos på udsalg

Mærke: Neuw Pris: Sat 30% ned til 559.-

Find de sandfarvede chinos her

 

Endnu en genganger er et par sandfarvede chinos. Denne gang kommer de fra Neuw og er sat hele 30% ned lige nu. Det er præcis ligesom med den hvide oxford skjorte: de kan bruges i et hav af sammenhænge og er derfor et knaldgodt køb til garderoben.

 

Hvide Adidas Originals på tilbud

Mærke: Adidas Originals Pris: Sat 30% ned til 699.-

Find de hvide sneakers her

 

Hvide sneakers er helt geniale til sommeren, sådan er det bare! Jeg har fundet et par super sprøde Adidas Originals her og modellen hedder Stan Smith. Den blev udviklet i 1971 til tennisspilleren (you guessed it) Stan Smith og designet holder stadig 100%. Udover at være et par super lækre sneakers, så er de også sat 30% ned lige nu. Perfekt!

 

Det klassiske Omega Speedmaster Moonwatch

Mærke: Omega Pris: Sat 17% ned til 35.099.-

Find det klassiske herreur her

 

Jeg har tidligere beskrevet min kærlighed til dette ikoniske ur i min guide til Omega Speedmaster. Jeg har desværre ikke selv fået erhvervet mig uret endnu, da der ganske enkelt har været andre større udgifter, der har skulle være overstået først. Det er dog stadig en af mine store drømme, at jeg en dag skal have sådan et på armen – og forhåbentligt første herreur af mange i den mere eksklusive boldgade. Selve uret vil jeg skal ikke beskrive her – du kan læse mere om det ikoniske ur i min guide.

 

 

 

Written by Christian Bo Nissen