Ligesom sidste uges herremode outfit tager denne uges look udgangspunkt i den fantastiske varme, der endeligt er strømmet indover de danske kyster. Vi bevæger os i denne omgang helt ud til stranden, og jeg giver her mit bud på et lækkert, stilrent herremode look til stranden og sommeren 2015.

Læs også: 6 fede herre badeshort til sommeren 2015

Lad os kigge på sagerne:

Strand mode til mænd - sommer 2015

 

1. Lækker maskulin sort t-shirt fra Your Turn

Sort grå V-neck sommer t-shirt til mænd

Vi starter som altid med overdelen og denne gang har vi at gøre med en lækker sort (nogen vil måske sige grålig) t-shirt med v-udskæring. Stoffets rå look og det fede v-neck snit giver denne t-shirt et fantastisk råt og maskulint look. Hvis dette ikke kan overtale dig, kan prisen nok: den står til 129.- og fås her.

 

2. De elegante blå og rød ternede shorts fra merc

Rød og blå ternede sommer short til mændVi hopper fra overdelen ned til underdelen med disse elegante ternede herreshorts fra merc. Det nydelige ternede mønster i shortsene spiller fortrinligt sammen med den relativt simple, men maskuline t-shirt. De står til 549.- og fås her.

 

3. Fede, funky, rå og grå slip-ons fra Fish ‘N’ Chips

Lysegrå hullede slip-ons til mændVi hopper ned til fodenden med denne top lækre slip-on model fra Fish ‘N’ Chips. Det rå men samtidig elegante look fra stoffet matcher det maskuline look fra t-shirten. Den nydelige blanding af en bred, hvid sål og en lille stribe gult, afbalancerer perfekt topdelens rå look. De står til 449.- og fås her.

Læs også: 6 fede herre sneakers 2015 – på udsalg

 

4. De elegante aviator solbriller fra Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren Brun Aviator solbriller herreFra skoenden til toppen af sommer outfittet med disse elegante solbriller fra Polo Ralph Lauren. Et par rigtigt lækre solbriller med et maskulint udtryk, der passer glimrende til resten af outfittets udtryk. De står i 1195.- og fås her.

Læs også: 8 lækre herre solbriller til sommeren 2015

 

5. Lækker grå strandtaske til mænd

Grå sommer taske til mænd sommer 2015

Yes, det er god nok, de herrer: Der findes fede strandtasker til os mænd. Denne nydelige model fra Eastpak fuldender resten af strandlooket på fornem vis. En fed detalje er remmen, der ellers ikke altid er en del af en strandtaske. Den står til 599,75.- og fås her.

 

[colored_box color=”eg. blue”]Denne artikel indeholder affiliate links. Læs mere under Om MetroMand[/colored_box]

 

 

 

Written by Christian Bo Nissen