Varme og sol bliver mere og mere standard elementer i vejrudsigten eller sagt på en anden måde: sommeren er endeligt ved at have gjort sit indtog. 

Det betyder også, at sommergarderoben for alvor skal findes frem og i nogle tilfælde opgraderes. Hvis du er igang med den process, så kan du passende hoppe forbi min artikel om lækre sommershorts og min seneste artikel om fede sejlersko og hvordan du bærer dem med stil.

Shortsene og sejlerskoene du finder på denne Uges Outfit er nemlig nappet fra disse to artikler.

Lad os kigge på det:

Det klassiske sommerlook

 

Den klassiske hvide sommerskjorte

Mærke: Ralph Lauren Pris: 999.-
Link: Find modellen her

 

Ovenstående model vil du som fast læser have set utallige gange før – bl.a. i Ugens Outfit Uge 22 – og med god grund. Det er ikke kun en klassiker her på MetroMand, det er en universel klassiker. Jeg ejer – naturligvis – selv sådan en sag og det gør jeg ganske enkelt fordi den er 1) skide flot, 2) går til stort set alt, 3) går aldrig af mode og 4) grundet punkt 1-3 er en skide god investering! Har du ikke en allerede, så sving kortet, få den leveret og nyd den sommer efter sommer efter sommer.

 

Et par klassiske khaki shorts

Mærke: J.Crew Pris: 599.-

Find khaki modellen her

 

Til benene har vi det perfekte kompliment til skjorten nemlig et par klassiske khaki shorts. Kombinationen af en hvid Polo Ralph Lauren Oxford skjorte og et par khaki shorts er mindst lige så klassisk som de to ekviperinger hver for sig. Det er bare en sikker vinder!

 

Et par uforskammet lækre sejlersko

Mærke: Sebago Pris: 1.199.-

Find den mørkebrune model i læder her

 

Sikke en perle, hva’? Jeg er virkeligt imponeret over den mørkebrune nuance, som læderet har på denne model fra Sebago. Designet er som altid klassisk og lækkert og det mørkebrune læder giver skoen et elegant, tidløst og maskulint look – perfektion!

 

Det klassiske flettede læderbælte

Mærke: Anderson’s Pris: 899.-

Find det flettede bælte her

 

Et bælte til shorts kan nogle gange skabe forvirring hos det mandlige segment – men det er faktisk ret simpelt. Ofte kan du med fordel anvende et flettet bælte som f.eks. ovenstående super lækre og stilrene bælte fra Anderson’s. Det passer perfekt til det lettere uformelle look og den mørkebrune nuance fra sejlerskoene. En sikker investering til garderoben.

 

Et par forførende brune solbriller

Mærke: Oliver Peoples Pris: 2299.-

Find den forførende model her

 

Et par virkelig, virkelig smukke solbriller fra Oliver Peoples pryder toppen af denne Uges Outfit. Dette pragteksemplar laves i hånden i Italien og de her solbriller er til dig, der ikke bare vil nøjes med en stangvare fra Ray-Ban etc.

 

Et smukt, stilrent og dansk designet herreur

Mærke: About Vintage Pris: 2495.-

Find det klassiske herreur her

 

Den faste læser vil nikke genkendende til ovenstående pragteksemplar af et herreur. Jeg har nemlig anbefalet det utallige gange her på siden. Jeg har selv ovenstående model i rosaguld og mørkebrunt læderrem og jeg ELSKER det. Jeg har det på stort set hver eneste dag på arbejde. Jeg elsker den mørkebrune rem, jeg elsker den roseguld nuance og jeg elsker det stilrene, klassiske og minimalistiske design. Det er et fund for pengene og skulle den vist farvekombination ikke lige ramme din smag, så findes modellen i en masse andre farvekombinationer, der alle som en er skide lækre.

 

Written by Christian Bo Nissen