lækkert casual sommer outfit mænd

 

Det er weekend, temperaturen befinder sig nogenlunde fast over de 20 grader og vi har haft masser af solskinstimer allerede. Og nåhr ja, så spiller Danmark sørme den første VM kamp senere i dag. KOM SÅ DANMARK!

Mens vi venter på kick-off kan vi passende tage et kig på denne uges outfit. Der er sommer og sol over outfittet (selvfølgelig) og så er alle delene fundet på Boozt’s udsalg, som kører lige nu. Der er masser af lækre tilbud, så dyk endelig ned i det på egen hånd. Jeg har tidligere udpeget mine favoritter, men flere af delene er vidst kun tilbage i begrænsede størrelser/udsolgt, så det gælder om at slå til med det samme!

Lad os kigge på sagerne:

 

Casual sommer outfit til mænd

lækkert casual sommer outfit mænd

 

Lækker (og billig) bomberjakke i gråmelange

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: 50% ned til 350.-

Find den lækre bomber jakke her

 

Helt i front på denne uges outfit finder vi en lækker, simpel og stilren bomberjakke fra Samsøe & Samsøe. Det er gråmelange looket, når det er bedst og så er den helt uforskammet billig! En perfekt casual sommerjakke, hvis det lige blive en smule for køligt.

 

Stilren casual t-shirt

fed grøn t-shirts mænd

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: 30% ned til 161.-

Find den stilrene t-shirt her

 

Vi kører det helt stilrent og casual i denne omgang og det kan ses på valget af t-shirt. Den er nærmest klinisk udført i det stilrene, simple look og så har man tilsat lidt nuancer i teksturen. Super fed basis t-shirt, som kan erhverves til nærmest ingen penge. Modellen findes i et væld af andre nuancer, som står til 230.-. Fantastisk pris fra Samsøe & Samsøe her.

 

Klassiske navy shorts fra Boss

navy shorts udsalg

Mærke: Boss Orange Pris: 30% ned til 664,30.-

Find den stilrene t-shirt her

 

Vi kører som nævnt helt stilrent og simpelt i denne uge, hvilket ligeledes kan ses på de shorts, som jeg har valgt. Et par klassiske, stilrene navy shorts bør alle velklædte mænd have som en del af udvalget i garderoben. De er fantastisk alsidige og gør dem derfor til en genial sommerekvipering, der passer sammen med stort set alt. Køb et par i god kvalitet og du er flyvende – det kunne f.eks. være disse fra Boss Orange, som lige nu er sat betragteligt ned.

Modellen findes også i en lækker grøn nuance samt en fed off white nuance, som begge to også er sat ned lige nu. Tjek linket for de i alt tre nuancer.

 

Crispy hvide sneakers på udsalg

hvide sneakers på udsalg

Mærke: Vagabond Pris: 40% ned til 479,40.-

Find de crispy hvide sneakers her

 

Til fødderne har jeg fundet denne klassiker af en sommersko. Den hvide sneaker skriger af sol, sommer og strand. Af netop denne årsag er det ikke en dum idé, at have sådan en sag klar til sommergarderoben. Men der er jo ingen grund til, at betale fuld pris, så derfor har jeg fundet ovenstående model fra Vagabond, som er sat hele 40% ned. Stærkt køb!

 

Fede sorte solbriller på udsalg

lækre sorte solbriller

Mærke: Burberry Sunglasses Pris: 25% ned til 1147,50.-

Find de fede sorte solbriller her

 

Intet sommer outfit uden et par solbriller, så derfor har jeg fundet disse fede runde og sorte solbriller på tilbud fra Burberry Sunglasses. Det der er stilren elegance, når det er absolut bedst!

Har du brug for mere inspiration til valg af solbriller, har jeg skrevet en dybdegående guide til solbriller og giver samtidig hele 68 bud på fede solbriller til mænd.

 

Et drøn lækkert armbånd til mænd

fedt armbånd til mænd udsalg

Mærke: Thompson Pris: 30% ned til 559,30.-

Find det sprøde armbånd her

 

Til sommeren og til et casual outfit passer et fedt armbånd helt genialt. Det udvalgte armbånd fra Thompson tilføjer i denne sammensætning outfittet en stak fede detaljer og lidt spræl. Et skide lækkert armbånd fra en kvalitetsproducent med lækre designs for øje og så sat 30% ned. Kan man bede om mere?

 

 

 

Written by Christian Bo Nissen