Så kom der endeligt en rigtig sommerdag – for nogle dele af Danmark i hvert fald. Heldigvis for mig befandt jeg mig i den gode ende og nød godt af 25+ grader og fuld skrald på solen.

Det fik mig i første omgang til at kigge på lækre shorts til mænd og senere på ugen vil jeg kaste mig over en sommerskjorter også – så forvent I bare lidt lækker sommerekvipering på siden inden for kort tid.

I mellem tiden vil jeg da ikke lade Jer forlade siden uden et godt skud sommerinspiration. Derfor har jeg skruet op for fuldt blus i denne Uges Outfit, som i sin enkelthed er et fremragende bud på et lækker sommerlook til mænd:

Et lækkert sommerlook til mænd

 

Den labre sommerskjorte

 

Mærke: Paul Smith Pris: 1499.-
Find den labre skjorte her

Vi starter ud med overkroppen og denne fantastisk flotte og lettere flabede sommerskjorte fra Paul Smith. Det er blomstermotiv, når det er bedst og det passer glimrende til sommer og det uformelle look. Haps!

 

De lækreste sommershorts

Mærke: Frescobol Carioca Pris: 1699.-
Find den fede model her

Under skjorten har vi disse fantastisk lækre sommershorts fra Frescobol Carioca. Der er smidt godt med hør ind i disse shorts, hvilket gør dem ideele til varmen, da hør er et fantastisk åndbart og let materiale. Derudover er designet skåret helt perfekt og den blå nuance er virkelig lækker.

 

De hvide sneakers til mænd

Mærke: PS Paul Smith Pris: 1599.-
Find de lækre sneakers her

Til fødderne har jeg fundet disse virkeligt flotte hvide sneakers fra PS Paul Smith. Det stilrene og minimalistiske design brydes kun på diskret vis af de to farvede strege og logoet på siden af skoen – I love it!

 

Et par Gucci solbriller til mænd

Mærke: Gucci Pris: 1599.-
Find de fede solbriller her

Intet sommerlook til mænd uden et par solbriller! Jeg har fundet disse lettere flabede solbriller fra Gucci, hvor de samme røde og grønne nuancer fra skoene går igen – genialt!

 

Et stilrent Seiko herreur

Mærke: Seiko Pris: 3599.-
Find det stilrene herreur her

Til håndleddet har jeg fundet dette nydelige og stilrene herreur fra Seiko. Du får her et virkeligt solidt herreur i rigtig fin kvalitet og flot design for en meget billig skilling – hvilket er en generel ting for Seiko ure. Dette kan du læse meget mere om i min artikel Seiko ure: Et undervurderet urmærke.

 

En flot navy dufflebag

Mærke: Barbour Lifestyle Pris: 1799.-
Find den flotte dufflebag her

Sidste genstand til beskuelse for denne omgang er denne flotte og stilrene navy dufflebag fra Barbour Lifestyle. Den er perfekt til en weekendtur og så elsker jeg det kompromisløse, stilrene design. En sand fryd for øjet og så er prisen tilmed yderst overkommelig.

Written by Christian Bo Nissen