Ugens outfit er sammen med de lunere vinde tilbage! Denne uges outfit er naturligvis inspireret af den labre varme, der efterhånden er ved at have fundet frem til Danmark. Derfor hiver vi en lækker blazer frem, et par fede chinos og tilsætter en casual button-down skjorte, et lækker Daniel Wellington ur samt et par klassiske sejlersko. Det bliver ikke meget mere sommer end dette. Således ser ugens outfit ud:

 

Ugens outfit – sommerlook til mænd 2016

Ugens sommer outfit uge 22

 

Laber navyblå blazer

Mørkeblå herre blazer til sommer 2016

Mærke: Pierre Cardin Pris: 1595.-

Find den labre navyblå blazer her

 

På øverste hylder har vi en super lækker navyblå herreblazer fra Pierre Cardin. Designet er klassisk, farven er nydelig navyblå men dét der gør denne blazer unik, er de fede detaljer ved syningerne og omkring reversen. Hvis din sommerblazer gerne må lugte lidt af sommer og samtidig skille sig ud fra mængden, så er denne model et fremragende bud. Mangler du inspiration til andre fede sommerblazere, så har jeg samlet de bedste bud lige her: fede sommerblazere til mænd 2016.

 

Den klassiske hvide button-down skjorte

Lækker hvid skjorte polo ralph lauren

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 799.-

Find den klassiske button-down skjorte her

Da blazere i sig selv har masser af detaljer og energi, så smider vi en klassisk, afslappet hvid button-down skjorte ind under. Denne model kommer fra kongen af button-down skjorter nemlig Polo Ralph Lauren. Du ved bare altid hvad du får her. God kvalitet, knivskarpt design og så passer den anvendte navyblå farve til logoet bare perfekt ind i dette outfit. En sikker vinder du altid vil have glæde af uanset outfit og årstid.

 

Lækre bordeaux chinos

Fede bordeaux chinos sommer 2016

Mærke: Boss Orange Pris: 899.-

Find de lækre chinos her

 

Til benene har vi naturligvis min favoritekvipering i et par klassiske chinos. Jeg valgte et par bordeaux farvede af slagsen, men du kan snildt erstatte dem med andre nuancer som f.eks. off-white/sand, beige eller rød. Mangler du et par chinos til sommeren, så tag et kig på de fedeste chinos til sommeren 2016.

 

Et par sprøde navyblå sejlersko

Fede navy sejlersko sommer 2016

Mærke: Sebago Docksides Pris: 1299.-

Find de sprøde sejlersko her

 

Til bunden har vi en klassisk sommerekvipering nemlig et par lækre navyblå sejlersko fra Sebago Docksides. Sebago Docksides er den ubestridte fører inden for klassiske sejlersko, og deres designs sidder bare i skabet hver gang. Den navyblå model blev valgt denne gang, da den passer nydeligt til blazerens ditto nuancer. Du vil aldrig gå galt i byen med sådan et par!

 

Det lækre casual herreur fra Daniel Wellington

Fedt Daniel Wellington herreur

Mærke: Daniel Wellington Pris: 1495.-

Find det lækre herreur her

 

Lidt accessories skal der selvfølgelig til, og denne gang har jeg valgt et af Daniel Wellingtons simple, men elegante herreure. Denne model har det klassiske, stilrene design fra Daniel Wellington med en nydelig guldramme. Remmen er dog dét, der gør denne model perfekt til ugens outfit, og medvirker den til, at denne model skiller sig ud fra resten. Der er anvendt en blanding lækker navyblå og bordeaux nuancer og tilsat lidt laber læder som finish. Et rigtigt skarpt bud på et fedt herreur, der skiller sig ud fra resten af Daniel Wellington modellerne.

 

Written by Christian Bo Nissen