Vejret er en lidt underlig størrelse for tiden. Fremragende vejr i weekend og mega lummert i denne uge. Derfor skal dit outfit også gerne kunne omstille sig hurtigt. Fra de lidt kølige morgenstunder over den svingende frokosttid og til slut den rigtigt lumre eftermiddag og aften.

Jeg har valgt et lækker casual outfit i denne uge, hvor centrum er en stilren, minimalistisk og super flot cardigan fra danske Samsøe & Samsøe. Under cardiganen har vi en lækker beige t-shirt, så hvis det bliver for varmt med cardiganen, så kan den snildt tages af og du er stadig sikret et crisp outfit.

Lad os komme igang:

 

Lækkert casual sommer outfit til mænd

casual herremode til sommer 2017

 

Flot ikke? Vi kaster os bare direkte over de enkelte ekviperinger:

 

Elegant navy cardigan til mænd

lækker blå cardigan mænd

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: 809.-

Find den lækre cardigan her

Ja som nævnt i indledningen er omdrejningspunktet for denne uges casual outfit en drønlækker navy cardigan fra det danske modehus Samsøe & Samsøe. Den er knivskarp, minimalistisk og udført i 100% merino uld. Muuuuuums! Hvis outfittet skal preppes en smule op, så kan du med fordel smide en lækker skjorte inden under i stedet for t-shirten. Simpelt, elegant og hamrende lækkert!

Stilren beige t-shirt til sommeren

fed beige t-shirt mænd

Mærke: Filippa K Pris: 550.-

Find den lækre beige t-shirt her

Under den stilrene cardigan finder vi en lige så minimalistisk og stilren beige t-shirt fra Filippa K. Det er jo et casual outfit, vi har med at gøre her og derfor er t-shirten også valgt for dens lækre, afslappede cut. Den lækre beige nuance er samtidig ramt til perfektion, så du har her en fremragende t-shirt til sommeren og det gode vejr.

Et par klassiske jeans

fede mørkeblå jeans mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 1.100.-

Find den klassiske jeans her

Til benene har jeg valgt et par meget let forvaskede mørkeblå jeans fra danske J. Lindeberg. Sådan et par jeans her kan du altid hive frem – år efter år. Skulle det blive lidt for varmt i vejret, så ryger cardiganen naturligvis og du kan i samme anledning passende skifte ovenstående jeans ud med et par fede shorts til sommeren.

Et par fremragende sejlersko

lysebrun sejlersko til mænd

Mærke: Sebago Pris: 1.299.-

Find de lækre brune sejlersko her

Til fødderne har jeg smidt et par fremragende brune sejlersko på. De er taget direkte fra min seneste artikel om fede sejlersko til mænd. Her kan du – udover at finde et smukt udvalg af lækre sejlersko til sommeren også læse mere om, hvordan du bærer dem med stil og hvordan du så afgjort IKKE skal bære dem. Den er værd at læse, d’herrer 🙂

Lækre brune aviator solbriller

fede brune aviator solbriller

Mærke: Ray-Ban Pris: 1.490.-

Find de lækre brune aviator solbriller her

Det er jo sommer, sådan da. Derfor skal ugens outfit naturligvis udstyret med et par lækre solbriller til mænd. De matcher de andre, små nuancedetaljer i outfittet – de brune sejlersko og den fede (cognac)brune weekendtaske. Jeg er ret så vildt med det plettede stel, hvor der er anvendt forskellige nuancer af brun. Smukt og elegant! En rigtig lækker aviator solbriller til sommeren.

Eksklusiv cognac weekendtaske i læder

eksklusiv cognac weekendtaske mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 5,799.-

Find den eksklusive cognac weekendtaske i læder her

Jeg har smidt en lækker weekendtaske i læder med på ugens outfit, da det jo snart er sommertid og dermed ferietid. Den her weekendtaske fra Tiger of Sweden er ikke bare et standard køb til garderoben. Det er en statement. Den fortæller, at du er en mand med styr på din stil og smag for de finere ting her i livet. Den er en investering for livet, som du for evigt vil være dig selv taknemmelig for, at have gjort. Føj, hvor er den lækker!

Læs også
Written by Christian Bo Nissen