ugens sommeroutfit mænd 2017

 

I sidste uges outfit gik jeg efter at anvende ekviperinger, som jeg tidligere har beskrevet og skrevet guides om. Det blev taget godt i mod, så det vil jeg faktisk forsøge at gøre igen. Jeg vil igen anvende chinos, blazer, skjorte, solbriller og weekendtaske, som jeg har skrevet uddybende guides om. Så kan du virkelig se, hvor nemt det er at sætte et lækkert outfit sammen, når man bare har de rigtige ingredienser i sin garderobe.

Ugens outfit omfavner igen det dejlige sommervejr – altså, så meget sommervejr som det nu kan være i Danmark. Hvis det bliver for varmt, så smider du naturligvis bare blazeren og smøger ærmerne på skjorten op. Nemt, alsidig og elegant!

Lad os kigge på sagerne:

 

Elegant sommeroutfit til mænd 2017

ugens sommeroutfit mænd 2017

 

Vanvittig lækker sommerblazer til mænd

mørkeblå sommerblazer til mænd

Mærke: Sand Pris: 2999.-

Find den lækre mørkeblå sommerblazer her

 

Første ekvipering der fanger øjet ved denne uges outfit er denne fantastisk flotte sommerblazer fra Sand. Den er udført i en smuk blanding af uld og hør – genialt til sommeren! Jeg er særligt vild med den mørkeblå nuance, som Sand’s designer har ramt til perfektion. Skulle du være nysgerrig efter en anden lækker blazer til mænd <- så tjek linket 🙂

 

Elegant lille skjorte til mænd

Flot lilla skjorte til mænd

Mærke: Boss Pris: 949.-

Find den lækre lilla businessskjorte her

 

Under blazeren har jeg valgt den her lækre lilla skjorte fra Boss. Hvis lyserød lige er over kanten for dig, så kan du med fordel prøve en lilla skjorte af. Det er fantastisk nuance, som udover at ose sommer er med til at give dit outfit et lækkert, særpræget look. Prøv det! Du vil ikke fortryde det. Den er i øvrigt hapset fra min artikel om lækre businessskjorter.

 

Fede lysebrune chinos til mænd

Fede lysebrune chinos til mænd

Mærke: Hugo Boss Pris: 899.-

Find de fede lysebrune chinos her

 

Du vidste det jo allerede inden du så ugens outfit. Selvfølgelig ville der være et par sprøde chinos med i outfittet. De er ligesom i sidste uge taget fra min guide til chinos bukser til mænd, hvor du kan finde andre lækre chinos. Det er et fint udgangspunkt, at anvende lyse bukser, når toppen’s nuance (blazeren) er af mørk natur – og omvendt naturligvis.

 

Elegante mørkebrune loafers i læder

lækre mørkebrune loafers i læder

Mærke: Hugo Boss Pris: 1.599.-

Find de lækre mørkebrune loafers her

 

Til fødderne har vi et par vanvittigt flotte mørkebrune loafers i læder fra Hugo Boss. Hold nu k*** de er lækre, hva? Stilrent design hvor siden er udført i nydeligt, glat læder som brydes på elegant vis af det mønstrede læder på toppen. Ganske enkelt fantastisk og et virkeligt skarpt bud på din kommende sommersko.

 

Lækre brune aviators til mænd

brune aviator solbriller mænd

Mærke: Burberry Pris: 1.890.-

Find de lækre brune aviator solbriller her

 

Som skrevet i sidste uges outfit, så kan vi ikke have et sommeroutfit uden et par sprøde solbriller. De kommer fra Burberry i form af disse elegante brune aviator solbriller. De er taget fra min artikel om fede solbriller til mænd, hvor du udover en lækker og grundig guide også kan finde 67 andre sprøde solbriller til mænd.

 

Nydelig mørkebrun weekendtaske

fed mørkebrun weekendtaske mænd

Mærke: SDLR Pris: 2.599.-

Find den nydelige mørkebrune weekendtaske her

 

Til at runde ugens outfit af har jeg valgt en drønlækker mørkebrun weekendtaske i læder fra SDLR. Det er jo ferietid, så hvis du skal på storbyferie, på besøg hos en ven eller bare har brug for en opgradering af din håndbagage, så kan du med fordel tjekke min artikel om lækre weekendtasker i læder til mænd ud. Der er virkeligt mange fantastiske modeller, som med garanti vil fryde øjet.

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen