Sprødt sommerlook mænd

 

 

Så er Ugens Outfit endelig tilbage og gør entré med et brag af et sommeroutfit. Det hører sig naturligvis til, når vi nu har slået rekorden for varmeste Maj måned i 130 år! Bum bum.

Er jeg så den eneste der frygter, at det bliver en repeat af sidste år, hvor foråret var lækkert og sommeren til gengæld var tyndt besat ift. sol og varme?

Anyways, det var et sidespring. Lad os i stedet kaste os over denne uges outfit til mænd, som gør brug af 6 fremragende sommerekviperinger, som til sammen danner dette sprøde sommerlook:

 

Et sprødt sommerlook til mænd

Sprødt sommerlook mænd

 

En møg lækker ternet sommerblazer

lækker ternet sommerblazer

Mærke: Tommy Hilfiger Tailored Pris: 2900.-

Find den lækre model her

 

Helt i front i denne uges outfit har vi denne fremragende blazer fra Tommy Hilfiger Tailored, som er taget direkte fra min artikel om lækre blazere til foråret. Jeg elsker det elegante, ternede design og så kommer den serveret med 65% bomuld, så den snildt kan anvendes til de varmere dage. Rammer vi de 30+ grader og sidder du direkte i solen, så bør du dog smide den af.

 

Den klassiske hvide Polo Ralph Lauren skjorte

hvid polo ralph lauren skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 899.-

Find den klassiske skjorte her

 

Skulle det, som nævnt ovenfor, blive en anelse for varmt, så smider du bare den flotte blazer, smøger ærmerne op på denne klassiske – og absolutte must-have – skjorte og du fremstår stadig knivskarp. Det er den ultimative casual skjorte, som fungerer helt genialt til sommeren, når du lige smøger ærmerne op. Som sagt: et kæmpe must-have til garderoben – og gerne i flere nuancer.

 

Et par fede sommer chinos

lækre lyseblå chinos

Mærke: Boss Orange Pris: 899.-

Find den sprøde sommer chinos her

 

Det er jo sommer og til sommeren hører sig så afgjort en flot palette af sprøde sommer chinos. Den første model i denne omgang kommer fra Boss Orange, som har ramt en helt eminent lækker og fresh lyseblå nuance. De der chinos skriger sommer, sol og god stil. Nap dem før din nabo!

 

Klassiske sejlersko på udsalg

fede sejlersko til mænd

Mærke: Sebago Docksides Pris: Sat 39% ned til 799.-

Find den klassiske sejlersko her

 

Sejlerskoen er den klassiske sommersko til mænd og ovenstående model er nok den mest ikoniske leveret af mastodonten inden for sejlersko, Sebago Docksides. Jeg ejer selv denne model og er ovenud lykkelig for dem. Jeg må desværre indrømme, at jeg ikke fik dem så billigt som ovenstående tilbud. Sagt med andre ord: det er et sygt godt tilbud!

Skulle du være på udkig efter lidt inspiration til lækre sejlersko til mænd, så tjek linket og slå dig løs.

 

Et par labre solbriller

fede lysebrune solbriller til mænd

Mærke: Gucci Sunglasses Pris: Sat 30% 1690,50.-

Find de labre solbriller her

 

Nu hvor solen brager igennem, skal vi naturligvis udstyres med mindst ét par fede solbriller til mænd og her kommer et af budene fra min omfattende artikel og guide om selv samme. Jeg elsker den friske nuance, som Gucci har hevet op af hatten her – den er perfekt til sommer og sol!

Og nåhr ja, så er de altså sat hele 30% ned lige nu. Smukt!

 

En eksklusiv weekendtaske

lækker lysebrun weekendtaske

Mærke: Oscar Jacobson Pris: Sat 25% 3974,25.-

Find den eksklusive weekendtaske her

 

En af de dyrere investering en velklædt herre må gøre sig, er købet af en lækker weekendtaske i høj kvalitet og udsøgt design. Sådan en sag skriger af god stil og det kan altså nemt og tydeligt ses, om tasken er til en tudsbasse eller om der er smidt lidt ekstra efter den.

Jeg har fundet denne fantastisk flotte lysebrune weekendtaske fra det eksklusive svenske modehus Oscar Jacobson. K*ft den er flot, hva? Og så er den endda sat 25% ned lige nu. Haps!

Er du på udkig efter en weekendtaske og kunne bruge lidt inspiration, så har jeg fundet en flot samling lækre weekendtasker lige her.

 

Written by Christian Bo Nissen