Herremode sommer 2017

Så er vi endelig inde i en periode, hvor temperaturerne rammer de 15+ grader og solen faktisk skinner. Jeg stod op i morges til en skyfri himmel og et tocifret tal på temperaturmåleren. Ja tak og gerne mere af det!

Derfor skal vi naturligvis have gang i et lækkert sommeroutfit i denne uges outfit. Det er mere eller mindre sat sammen af ekviperinger fra tidligere guides om f.eks. solbriller, blazere og chinos. Så kan I nemlig se, hvor hamrende nemt det er, at sammensætte et super sprødt outfit, når man bare har basisgarderoben på plads. Lad os komme igang:

Den perfekte sommerblazer til mænd i hør

fed sommerblazer til mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 3.500.-

Find den fede sommerblazer her

I centrum for denne uges sommeroutfit har vi denne uforskammet lækre blå sommerblazer i hør. Dem er taget direkte fra min guide til en lækker blazer til mænd og er en af mine klare favoritter fra artiklen. Den er nemlig perfekt til sommeren! Udover at Tiger of Sweden som altid er garant for det knivskarpe, stilrene design, så er den også udført i 100% hør – altså den perfekte sommerblazer til mænd.

Lækker hvid button-down skjorte til mænd

Lækker hvid button-down skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 899.-

Find den lækre hvide button-down skjorte her

Under sommerblazeren har jeg nappet en klassisk hvid button-down skjorte fra Polo Ralph Lauren – hapset fra min artikel om lækre business skjorter. Den er selvfølgelig ikke en klassiker for ingenting. Den kan bruges i de mere formelle sammenhænge uden at være butterfly-formel i udtrykket. Samtidig kan du her smide blazeren, hvis det skulle blive for varmt, smøge ærmerne op og så har du den perfekte hvide sommerskjorte. Stilrent, smukt og elegant!

Fede mørkebrune chinos til mænd

Fede mørkebrune chinos til mænd

Mærke: Hugo Boss Pris: 899.-

Find de fede mørkebrune chinos her

Til benene har vi et par stilrene mørkebrune chinos. Det her pragteksemplar er taget fra min guide om chinos bukser til mænd, hvor du også kan finde andre bud på lækre chinos. Jeg har sagt det gang på gang og jeg gør det gerne igen; jeg elsker chinos! De er bare fantastisk alsidige og behagelig at have på. Et bredt udvalg af chinos i garderoben og du er klar til (næsten) hvad som helst!

Flotte navy sejlersko til mænd

Lækre navy sejlersko mænd

Mærke: Sebago Pris: Sat 30% ned til 839,30.-

Find de lækre navy sejlersko her

Ovenstående super flotte navy sejlersko fra Sebago er som den eneste ekvipering i ugens outfit ikke før beskrevet her på bloggen. Det skyldes ganske enkelt, at jeg endnu ikke har fået skrevet en omfattende guide til lækre sejlersko – det er dog på tegnebrættet 🙂 Når den nu en gang bliver skrevet, jamen så kommer de her så afgjort med! For dælen hvor er de lækre! Mine hidtige favoritter når det kommer til sejlersko har været disse fremragende sejlersko (som jeg selv ejer), men det kan muligvis være, at der skal være en ny konge på tronen! Jeg er vild med det mørke og maskuline udtryk, som den navy nuance og det mørkebrune læder bringer frem i modellen. Den her sejlersko går du aldrig galt i byen med!

Elegante brune runde solbriller

brune runde solbriller mænd

Mærke: Ray-Ban Pris: 1.580.-

Find de elegante brune runde solbriller her

Vi kan naturligvis ikke have et sommeroutfit uden et par tilhørende lækre solbriller. De kommer her fra Ray-Ban i form af et par elegante brune runde solbriller. De er i øvrigt taget fra min guide til fede solbriller til mænd. Her finder du udover ovenstående model en omfattende guide til de klassiske solbriller som Wayfarer, Clubmaster, Aviator og runde solbriller samt intet mindre end 68 fremragende solbriller til mænd – yep, det tog lidt tid at skrive 🙂

Lækkert flettet brunt læderarmbånd

lækkert flettet brunt læderarmbånd mænd

Mærke: Bjoerkkel Pris: 249.-

Find det lækre flettede brune læderarmbånd her

Rosinen i pølseenden er dette lækre brune flettede læderarmbånd til mænd. Jeg har næsten lige skrevet en artikel om det nye danske designmærke Bjoerkkel, som designer lækre håndlavede læderarmbånd til mænd produceret i Danmark. Det er smukt, det er enkelt og det giver dit outfit den perfekte detalje. Så kan det i øvrigt lige nævnes, at 249.- er uforskammet billigt for et håndlavet læderarmbånd designet og produceret i Danmark. Det er bestemt værd at støtte!

Written by Christian Bo Nissen