Herremode look 2016

 

Det bliver koldere og koldere, og natten til søndag ramte vi vanvittige -14 grader! Puha, det er køligt! Jeg håber du har det rette udstyr i garderoben, ellers kan du finde lidt inspiration her på siden som f.eks. de lækreste striktrøjer, fede læderhandsker, lækre halstørklæder, elegante støvler og de fedeste vinterjakker. Samtidig er det også muligt at fylde garderoben op med lækre ekviperinger her under vinterudsalget; fede brune herresko på tilbud, lækre pullovers på udsalg, de fedeste vinterjakker på tilbud og lækre blazere på udsalg. Jeg håber du finder nogle lækre tilbud, og får fyldt din garderobe op med lækker tøj.

Anyways, ugens outfit er godt rustet til kulden, og samtidig bliver den gode stil ikke nedprioriteret. Der er cardigan, varme læderhandsker og masser af god stil i denne uges look.

Lækker grå cardigan fra Petrol Industries

Graa strik cardigan til maend 2016

Mærke: Petrol Industries Pris: sat ned til 599.-

Find den lækre cardigan her

 

Centrum for denne uges outfit er denne lækre sag fra Petrol Industries. En super flot grå cardigan med nydelige detaljer omkring lukningen og det lille brune mærke på venstre skulder. Et rigtigt nydeligt look fra designeren og en cardigan du vil elske. Samtidig er den i øvrigt forbavsende billig – et rigtigt godt køb til de koldere perioder.

 

Den lækre langærmede t-shirt fra Boss Orange

 

Fed sort langaermet t-shirt fra Hugo Boss

Mærke: Boss Orange Pris: sat ned til 549.-

Find den lækre langærmede t-shirt her

 

Under cardiganen napper vi en lækker langærmet t-shirt fra Boss Orange. T-shirten her fungerer i dette sammenspil som et ekstra lag tøj til beskyttelse i mod kulden, men bliver det for varmt (indendørs), kan cardiganen sagtens ryge af, og så har du stadig et lækkert outfit. Samtidig kan den langærmede t-shirt snildt anvendes om sommeren eventuelt med opsmøgede ærmer. En rigtig god og alsidig investering til garderoben.

 

Fed sort vinterjakke fra Camel Active

Fed sort vinterjakke til maend 2016

Mærke: Camel Active Pris: sat ned til 2395.-

Find den fede sorte vinterjakke her

 

Sidste lag øjet møder på overdelen, er denne fede sorte vinterjakke fra Camel Active. Jakken er prydet af masser af små, fede detaljer rundt om lommerne, det brune mærke på skulderen og den ekstra låsemekanisme over brystet. Super lækker jakke!

 

De klassiske grå chinos fra NN.07

Laekre graa chinos til maend 2016

Mærke: NN.07 Pris: sat ned til 799.95.-

Find de klassiske grå chinos her

 

Til benene har vi et par klassiske grå chinos fra NN.07. Jeg kan garantere, at du bliver glad for denne model – jeg har dem nemlig selv i mere end én farve! De sidder lige som de skal, er udført i lækker kvalitet og designet er holdt i det klassiske, tidløse snit. Et par bukser du kan anvende i mange sammenhænge og i mange år frem. En stensikker investering med andre ord.

 

Et par super lækre mørkebrune støvler fra Polo Ralph Lauren

Fede brune vinterstoevler til maend 2016

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: sat ned til 1199,75.-

Find de lækre støvler her

 

Til bunden har vi et par labre mørkebrune støvler fra Polo Ralph Lauren. Jo mere jeg kigger på støvlerne, desto mere vild bliver jeg med dem. Det er den lækre blanding af støvler, sneakers og sejlersko, der gør dem helt uimodståelige. Støvlen viser et perfekt spil mellem de hvide syninger, de brune lædersnørebånd, den lysebrune sål og det mørkebrune okselæder. Ganske enkelt en fantastisk flot og lækker støvle, og så er prisen faktisk ganske skarp!

 

Fede mørkebrune handsker fra UGG Australia

Fede moerkebrune laederhandsker til maend 2016

Mærke: UGG Australia Pris: sat ned til 1595.-

Find den fede handsker her

 

Slutteligt har vi et par labre brune handsker fra UGG Australia. Handsken er udført i 100% læder udvendigt og 100% behagelig, varm uld indvendigt. Samtidig er designet super lækkert udført, hvor der er spillet på de mørke- og lysebrune kontraster. Super frækt!

 

Written by Christian Bo Nissen