Glædelig søndag d’Herrer! Jeg håber, I har nydt weekend indtil videre og får ladet batterierne op til en ny produktiv og udfordrende uge.

I denne uge fik i serveret en sindssygt lækker cardigan i Dagens Detalje og det er netop denne perle af en cardigan, som jeg har bygget denne Uges Outfit op omkring.

En cardigan kan være en forfærdeligt kedelig og støves affære, da mange cardigan designs ganske enkelt er for enkle uden at være elegante… Det er bestemt ikke tilfældet ved denne cardigan og jeg må ærligt indrømme, at jeg har et meget stort crush på den og jeg håber, at kunne erhverve mig den til udsalg om ikke så længe.

Anywho, lad os kigge på sagerne:

Et fedt vinterlook med en fed cardigan

Den sprøde cardigan

Mærke: Morris Heritage Pris: 2499.-
Find den lækre cardigan her

Såfremt du har læst indledningen, kommer det ikke som nogen overraskelse, at vi starter ud med denne fremragende cardigan fra Morris Heritage. Jeg er ganske enkelt vild med designet som balancerer mellem det stilrene, elegante look fra en cardigan og så det mere rå og uformelle look gennem f.eks. teksturen og åbningen ved halsen.

Udover designet og den fede brune nuance kommer den også leveret med 100% økologisk merinould – bedre bliver det altså ikke!

Et par lækre jeans

Mærke: Replay Pris: 1599.-
Find den lækre jeans her

Som du nok har luret, så befinder vi os i den uformelle boldgade ved denne Uges Outfit. Derfor har jeg valgt et par fede mørkvaskede jeans fra Replay, hvor jeg særligt er vild med de opsmøgede ender.

En fed casual t-shirt

Mærke: Levi’s Made & Crafted Pris: 399.-
Find den fede t-shirt her her

Da vi netop befinder os i det uformelle univers, har jeg valgt ovenstående lækre hvide t-shirt med en enkelt lomme på brystet. Den enkle lomme gør netop forskellen i det vi går fra en helt anonym hvid t-shirt, til en t-shirt med lidt detalje. Såfremt du skulle befinde dig indendørs med godt smæk på varmen, kan du snildt tage din cardigan af og stadig stå skarpt.

Et par sprøde sneakers

Mærke: Alex Arigato Pris: 1349.-
Find de sprøde sneakers her

Intet er mere uformelt (næsten) end et par sneakers. Det behøver dog ikke at være den slags sporty sneakers, som i de seneste par år har vundet stor fremgang.

Det kan med fordel i stedet være et par klassisk designede sneakers udført i lækre materialer og med kræs for finish. Det er ovenstående sprøde sneakers med sort top og hvid sål et perfekt eksempel på.

Lækker mørkegrøn skuldertaske i canvas

Mærke: Filson Pris: 2899.-
Find den lækre skuldertaske her

Vi bliver i den uformelle boldgade hele vejen rundt i denne Uges Outfit og derfor er skuldertasken i læder erstattet med en i canvas – et super fedt, lettere råt materiale der passer perfekt til de uformelle looks og lejligheder.

Designet på ovenstående taske sidder lige i skabet fra amerikanske Filson, der producerer kvalitetsting til udendørs entusiaster – så du ved, at kvaliteten er helt i top.

Et cool Citizen herreur

Mærke: Citizen Pris: Sat 20% ned til 5195.-
Find det coole herreur her

Det er da lækkert, er det ikke? Såfremt du ikke har 20-30-40-50-100.000 til et herreur i den helt tungeklasse, kan du med fordel kigge på alternative urmærker, som producerer flotte herreure i rigtig, rigtig god kvalitet.

Her er Citizen et helt naturligt valg og udover den gode kvalitet, så er det her herreur altså virkeligt flot skåret.

Derudover er det sat hele 20% ned lige nu, så det kunne være, at du skulle give dig selv en forsinket julegave?

Written by Christian Bo Nissen